evet sevgili mustang sanırım haklısın çözüm bu 96 tartışmaktan kaçınmak
bu yazı daki özellikle ""Tartışmalarda öfkelendiğimiz zaman, gerçek için değil, kendi hesabımıza çalışmaya başlarız. -Thomas Carlyle
Eğer karşı çıkar ve tartışırsanız, bazen belli bir zafer kazanabilirsiniz, ama bu içi boş bir zafer olacaktır, çünkü bu yolla karşındakinin sempatisini asla kazanamazsınız. Haklı, hem de çok haklı olabilirsiniz, ama iş karşınızdakinin fikrini değiştirmeye gelince büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir.
Bir yanlış anlamayı ortadan kaldırmanın yolu da hiçbir zaman tartışmak değil, ancak ılımlılık, diplomasi ve karşınızdakinin bakış açısını anlamaya istek duymaktır.
Mümkün olduğu kadar iyi bir noktaya gelmek isteyen hiç kimsenin, kişisel tatmine ayıracak zamanı yoktur. Üstelik öfkesini ve öz denetimini kaybetmesinin oluşturacağı sonuçlar da bu amaç için çok zararlıdır"" bu kısım beni etkiledi ve bugün bunu uygulamaya koydum.
Bugünlerde yaptığım bir diğer şeyde -karşılaştığım olumsuz durum ya da olay ister benimle direkt ilgili olsun isterse de olmasın - kendi içime dönüyorum ve bu durumun olmasına sebep için içimde var olan şeylerden dolayı özür diliyorum ,lütfen beni affet diyorum,bu farkındalık için teşekkür ediyorum ve seni seviyorum diyorum.
O çok bahsettiğim kişi ile konuşurken bugün içimden sürekli olarak Allahım sana teşekkür ediyorum ,seni seviyorum ,özür dilerim lütfen beni affet diye geçirdim ve sonuç mükemmel o kişi konuşması ilerledikçe daha da sakinleşti Bunu da zero limitten öğrendim .inanın dün buraya kopyaladığım o yazı ve zero limitte yazılı olanlar başıma gelenler için başkalarını suçlamamayı ve de kendimi sevmemi kendimden özür dilemeyi ve teşekkür etmeyi öğretti.
ya işte böyle bugünlükte bu kadar.
bu akşamlık bir soru ile yazımı bitireceğim:merkür ün devreye girmesi ne demek ,3 hafta boyunca ay merkürde olacakmış ve ben boğa burcuyum bu durum beni nasıl etkiler?konuyla ilgili beni aydınlatırsanız sevinirim.sizleri seviyorum
iyi geceler