Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Reversinin günlüğü-yada değişmesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Reversinin günlüğü-yada değişmesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evet sevgili mustang sanırım haklısın çözüm bu 96 tartışmaktan kaçınmak bu yazı daki özellikle ""Tartışmalarda öfkelendiğimiz zaman, gerçek için değil, kendi hesabımıza çalışmaya başlarız. -Thomas Carlyle Eğer karşı çıkar ve tartışırsanız, bazen belli bir zafer kazanabilirsiniz, ama bu içi boş ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Reversinin günlüğü-yada değişmesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-09-2008, 10:22 PM   #71 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
reversi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reversinin günlüğü-yada değişmesi

evet sevgili mustang sanırım haklısın çözüm bu 96 tartışmaktan kaçınmak
bu yazı daki özellikle ""Tartışmalarda öfkelendiğimiz zaman, gerçek için değil, kendi hesabımıza çalışmaya başlarız. -Thomas Carlyle

Eğer karşı çıkar ve tartışırsanız, bazen belli bir zafer kazanabilirsiniz, ama bu içi boş bir zafer olacaktır, çünkü bu yolla karşındakinin sempatisini asla kazanamazsınız. Haklı, hem de çok haklı olabilirsiniz, ama iş karşınızdakinin fikrini değiştirmeye gelince büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir.
Bir yanlış anlamayı ortadan kaldırmanın yolu da hiçbir zaman tartışmak değil, ancak ılımlılık, diplomasi ve karşınızdakinin bakış açısını anlamaya istek duymaktır.

Mümkün olduğu kadar iyi bir noktaya gelmek isteyen hiç kimsenin, kişisel tatmine ayıracak zamanı yoktur. Üstelik öfkesini ve öz denetimini kaybetmesinin oluşturacağı sonuçlar da bu amaç için çok zararlıdır"" bu kısım beni etkiledi ve bugün bunu uygulamaya koydum.
Bugünlerde yaptığım bir diğer şeyde -karşılaştığım olumsuz durum ya da olay ister benimle direkt ilgili olsun isterse de olmasın - kendi içime dönüyorum ve bu durumun olmasına sebep için içimde var olan şeylerden dolayı özür diliyorum ,lütfen beni affet diyorum,bu farkındalık için teşekkür ediyorum ve seni seviyorum diyorum.
O çok bahsettiğim kişi ile konuşurken bugün içimden sürekli olarak Allahım sana teşekkür ediyorum ,seni seviyorum ,özür dilerim lütfen beni affet diye geçirdim ve sonuç mükemmel o kişi konuşması ilerledikçe daha da sakinleşti Bunu da zero limitten öğrendim .inanın dün buraya kopyaladığım o yazı ve zero limitte yazılı olanlar başıma gelenler için başkalarını suçlamamayı ve de kendimi sevmemi kendimden özür dilemeyi ve teşekkür etmeyi öğretti.
ya işte böyle bugünlükte bu kadar.
bu akşamlık bir soru ile yazımı bitireceğim:merkür ün devreye girmesi ne demek ,3 hafta boyunca ay merkürde olacakmış ve ben boğa burcuyum bu durum beni nasıl etkiler?konuyla ilgili beni aydınlatırsanız sevinirim.sizleri seviyorum
iyi geceler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 24-09-2008, 09:18 AM   #72 (permalink)
Mustang
Guest

Canım benim mutlaka merkürün bir etkisi vardır bilmiyorum .
Sen kendini çok güzel etkilemişsin ve içine döndüğünde ne güzel sorunlarını hallediyorsun .
Bu olayı bende hayatımda yaşayacağım bir konuya uygulamaya karar verdim .
Sonuçları yazarım bakalım ne olacak .
Bu koyduğun yazı zero limitten miydi hemen almalıyım çok güzeldi.
Bizim sorunların çaresi aslında içimizde fakat biz kendimize okadar yabancıydık ki göremiyorduk .
Bizler kendimizi bulunca çözümleride daha kolay buluyoruz .
Bizler hassas kişilikler olduğumuz için kavglar bizlerin enerjilerini düşürüyor .
Bu yüzden kavgalardan kaçınıp daha akılcı yoldan işi halletmeliyiz.
Canım benim yolun aydınlık ve açık olsun.
Alt 24-09-2008, 07:51 PM   #73 (permalink)
Teğmen

16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

sevgili mustang yazdığım o yazıyı bu sitede buldum ,sanırım shamanic'in yazdığı makaleler ile ilgili bölümdeydi.Onun için çok uzaklarda aramana gerek yok yani.Ama sana ve tüm ihtiyacı olan arkadaşlara zero limiti okumalarını tavsiye ediyorum.aslında herbirimizin içinde güçlü bir inanç var ve maneviyata bu kadar yatkın olmamızın asıl nedenide bu gibi geliyor bana.Her biriniz içleri sonsuz sevgi ile dolu çok güzel insanlarsanız ben bunu okuduğum tüm yazılarda şiddetle hissediyorum .ilk baştan itibaren dediğim gibi istediğim sevgi ve ben bunu herkese veriyorum çok şükür ki bu sitede de siz sevgi dolu insanlardan bu pozitif elektriği alıyorum iyi ki varsınız sevgi ile kalın sizleri seviyorum.ilerleyen saatlerde bugünün değerlendirmesini yazacağım ...
Alt 24-09-2008, 11:20 PM   #74 (permalink)
Teğmen

selem sevgili günlüğüm bugünün sıkıntısı dünden başlamıştı aslında.hoppala diyeceksin şimdi ,dün ani bir hışımla bizim gm(biz kısaca ona böle diyoz)bizim bölümün toplantısına tehditkar bir hava ile katılmak istediğini belirtti.bişi yapacağından değil ama yaydığı negatif enerjiden dolay bazı huzursuzdum doğrusu.neyse onun sayesinde zero limitte öğrendiğim ho'oponopno yönetimini uygulama imkanı uldum.büyük bir gerginlkle ve hışımla konuşmasına başladığı ilk andan itibaren bende içimden "bu olayın bu durumun olması için içimde ne oluyor buna sebep ne diye sordum ve sonrasında seni seviyorum ,lütfen beni affet ,teşekkür ediyorum ,özür dilerim "dedim.Sürekli bu cümleyi tekrarladım ve sonuç mükemmel,tüm ekip arkadaşlarım şaşkındı ,çünkü bekledikleri felaket gerçekleşmedi ve ben sürekli bunu tekrar ettim.arada ona sevgi yolladım.inanın artık eminim ben onu değiştirmek insan olmayı öğretmek için ve de o da bana sabır etmeyi öğretmek için birlikteyiz. wave
Günün sonunda çünkü toplantı bütüngün sürdü herkes çok neşeli bir toplantıdan çıkmıştı ve de rahattı.hayırlısı artık.bunda ikinci etmende kendimi sürekli olumlama ile rahatlatıyorum "kendimi bağışlıyorum olduğum gibi kabul ediyorum ve seviyorum.Tüm sevgim ilede serbest bırakıyorum"bu harika bir his ,çözüm buymuş ,başıma gelen veya içinde olduğum tüm durumlardan kendimi sorumlu tutup sıfırlamak ve arınmak.Tartışmadan kaçınmak ,bu arada bir söz var başını sallamanın yeterli olduğu durumlarda asla konuşma bunu yapıyorum ve de mizacım gereği ortalamaya benzeyen hiç bir şeyi kabul etmemek ilkesini yürütüyorum.
işte bir günün kritiği böyle
sevgi ile geçireceğiniz yarınlar sizin olsun...
Alt 25-09-2008, 02:00 AM   #75 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

reversicim harika bir tavır sergilemişsin.. tebrik ederim..

yüreğine sağlık..

bu arada zero limit i okumak farz oldu..

o kadar çok ballandırdın ki bu saatte açık kitapçı olsa gideceğim..

sevgiler..
Alt 25-09-2008, 08:01 AM   #76 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

reversi'ciğim;
Yaşadığın olumlu gelişmeler için adına sevindim.Bundan sonraki hayatın hep böyle güzel, pozitif olumlamalarla geçsin inşaallah...

Sevgiler...
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2008, 08:47 AM   #77 (permalink)
Mustang
Guest

Canım insan böyle kavgasız gürültüsüz sakin ve huzurlu kazanınca ne güzel oluyor.

İşte en güzel kazanma şekli seni yürekten kutlarım .

Açıklama için de teşekür ederim .
Alt 29-09-2008, 07:38 PM   #78 (permalink)
Teğmen

5 koca gün geçmiş buraya yazmayalı ...çok sakin ve de dingin 5 gün.ne mi oldu hiç... dusun öyle bir kaptırıyorum ki hayatımın akışına kendimi düşünüyorum da ne geçiyor elime böyle koşuşturmakla ve cevap az önce yazdığım gibi kocaman bir hiç...bayram geldi ,biliyormusunuz ben o eski bayramları özledim.heyecanla beklenilen o bayram sabahlarını,şimdi ise çoğu insan gibi tatil bayram günleri benim için.belki eski bayram günlerini özlediğimden bu kadar dingin ve kelimenin tam anlamıyla ruhsuzum.kendimi buldukça etrafımda ki insanlarında gerçek yüzlerini görüyorum ve bu gördüklerim hiç ama hiç hoşuma gitmiyor.ve düşünüyorum "karşılaştığım kişiler eğer benim bir yansımamsa "ben ne zaman çağırmışım bu kişileri diye ...işte bugünlerde ki ruh halim ,eskiden beni çok ama çok mutlu edecek gelişmeler olsa da hayatımda ben böyle düzüm ...neyse her birinize ve kendime MUTLU ve Huzurlu Bayramlar şimdiden
Alt 29-09-2008, 10:50 PM   #79 (permalink)
Teğmen

1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
bulutsel is an unknown quantity at this point

".....kendimi buldukça etrafımda ki insanlarında gerçek yüzlerini görüyorum ve bu gördüklerim hiç ama hiç hoşuma gitmiyor.ve düşünüyorum "karşılaştığım kişiler eğer benim bir yansımamsa "ben ne zaman çağırmışım bu kişileri diye ..."

Sevgili reversi,
günlüğündeki yazılardan iyi bir okuyucu olduğu fikrini edindim. Bilmem "Tanrılar Okulu"nu okuma imkanın oldu mu? O kitapta aynen senin de belirttiğin gibi "karşılaştığımız kişilerin bizim birer yansımamız" olduğu ustalıkla ifade ediliyordu. Ama bu yansımanın tam da bizim içimizdeki şeylere ait olduğunu düşünüyorum. Karşımızdaki kişilerde ya da olayda
bizi rahatsız eden şeylerin, tam da sahip olduğumuz ya da sahip olmayı çok isteyip olamadığımız ve belki de kendimize bile itiraf edemediğimiz şeyler olduğunu düşünüyorum. Bir şey ya da bir olay bizi etkiliyorsa eminim ki bir yerlerde bir yaralı noktaya dokunuyor; belki bir korkumuza, belki bir özlemimize... ne olursa olsun bizim içimizdeki bir şeye dokunuyor ki, işte tam bu noktada belki canımızı acıtıyor, belki de bizi diğer kişiye çekiyor. Bence bir şekilde hayatımızda olan herkesle bu anlamda ilişki içindeyiz ve onları çağırıyoruz ve çağırılıyoruz. Deneyimlemek üzere...İlişkilerimizin hiçbir zaman tek taraflı olduğunu düşünmedim.
Sevgilerimle
Bulutsel
Alt 05-10-2008, 01:05 AM   #80 (permalink)
Teğmen

selam ,tüm dostların geçmiş bayramı kutlu olsun bu siteylen tanışalı nerdeyse 3 ay olcak ve bende bu site ile beraber yeniden doğdum.eski ben gitti hayata dışardan yukarıdan bakan biri geldi. 96 bayram geldi ve de bitti ,bayram sonrası işe gittim ve bugün tatilim.bu gece sevdiklerimle birlikte yere gittik ve çok eğlendik.gece bitti hatta gün bitti şu anda pazar günü başladı bile...herhangi bir olumsuzluk çok şükür yok hayatımda ama gene de bir şeyler eksik ve inanıyorum ki bu eksiklikler her ne ise çok yakında dolacak ve o günün yada günlerin bir an önce gelmesini istiyorum.sizleri sevgi ile selamlıyorum

Bookmarks