Merhaba millet
siteyi biraz ihmal ettim biliyorum...ama nolur kusuruma bakmayın..günlük işlere ve sınavıma o kadar dalmışım ki..internete sadece acil ihtiyaçlarım için girip çıktım bi süre..ama artık daha fazla burda olucam sanırım
Bugün yorucu bir gündü...önce sabah sporumu yaptım...öğlen de sınava gittim girdim...nasıl geçtiğini bilmiyorum..mekan çok güzeldi ve rahattı...kolayca da sıkıntı çekmeden ulaştık...umarım sınavın sonucu da istediğim şekilde gelir..
bu arada yapmış olduğum diyete devam ederek aldığım fazla kiloların bir kısmını verdim çok az birşey kaldı. :) yaz mevsiminde ne yazıkki kilo alma huyum var..herkes kışın kilo alır ben yazın kilo alıyorum...neyse ki sabahları erken kalkmaya ve kalkar kalkmaz çıkıp spor yapmaya alıştırdım kendimi...Daha saat sabah 7.30 da saatim bile çalmadan uyanmaya başladım...gece erken veya geç yatıyor olmam bile bunu değiştirmiyor..
ve daha da önemlisi hala tatlı yesem de eskisi kadar düşkün olmadığımı farkettim...hayatıma spor girdiğinden beri bu tip yiyeceklere isteğim yabana atılmayacak ölçüde azaldı...demekki gerçekten hareket etmek ile tatlı düşkünlüğü arasında ters orantı varmış...
ve hayatımda başka ne gibi değişiklikler yaparım ve bunlara süreklilik kazandırıp hayatımın rutini haline getirebilirim onları düşünmekteyim..
şu an kafam fazlaca dolu olduğu için kendimi de bu konuda zorlamak istemiyorum ama bunu biran önce yapmaya da istekliyim..
biraz kısa bir molaya ihtiyacım var sanırım daha salim kafa düşünmek için :)