09-08-2008, 12:07 PM
|
#15 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Merhaba günlük merhaba arkadaşlar
Bugün kilo verme telkinine başlamış bulunuyorum, akşam kilo mu da ölçeceğim ama şimdi hızla işlerimi bitirmem gerek. Zaten siteye girince işler tamamen erteleniyor. Mutlu ve huzurluyum bu çok güzel sanki her şey gittikçe düzeliyor bir gizli el benim mutlu olmam için çalışıyor. Eşime de yansıdı bu mutluluk daha sakin, olduğumuzdan daha anlayışlıyız.Eskiden arkadaşlarıyla çıkmasını kıskanırdım ne yalan söyleyim ama şimdi ben söyledim ''hadi bu akşam git onlarla gez biz uyuruz biraz rahatla'' dedim. İlginç ben kendimi tanıyamaz oldum, meğer yıllarca yanlış kişilere yanlış tepki veriyormuşum. Şimdi tepkilerim hem daha doğru hem de kendimi daha doğru yollardan savunuyorum. Biri beni üzecek bir davranışta bulunsa eskiden oturur ağlardım ama şimdi neden böyle yaptın diyebiliyorum. Bu çok güzel farkında olmadan değişiyorum, bunu bazen yaptığım davranışlardan hissediyorum özellikle bakarsanız hiç bir şey değişmemiş gibi ama bana özgüven geldi bunu damarlarımda iliklerimde kalbimin en derin yerlerinde hisediyorum.
Eğer hızla da kilo verebilirsem Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh tutmayın beni.O zaman belki yeniden çalışmayı bile denerim ben kilolu olduğum için çalışmaktan korkuyordum neden bilmem ama bu kilolar benim içime kapanmamı sağladı oof çok oyalandım hemen işe başlayım
SİTEYE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM YENİ BİR BEN GELİYOR DÜNYA'YA ! |
| |