Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

ORMANCININ GÜNLÜĞÜ

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız super wave...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

ORMANCININ GÜNLÜĞÜ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-09-2008, 06:08 PM   #41 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough
Standart Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ

super wave

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 24-09-2008, 11:18 PM   #42 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 16
133 Mesajinıza toplam 941 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saime1 is an unknown quantity at this point

geçmiş olsun ,sen öyle neler yapıyorsun treni durdurmak gibi, neyseki ucuz atlatmisın tekrar geçmiş olsun.
Alt 25-09-2008, 08:38 AM   #43 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Geçmiş olsun cedrus;
Çok ucuz atlatmışsşın..Çekim yasası konusunda benim de merak ettiğim şeyler var, hala araştırıyorum. İyice emin olmadığım için hayatıma geçirdiğim söylenemez.Olumsuz ifadeleri hala -eskisi kadar olmasa da- kullanan biriyim.
Hayallerinin de bir an önce gerçekleşmesini dilerim.Herşey hayalle başlar zaten, öyle değil mi?..Hedefler olmasa çok yavan bir hayat yaşıyor oluruz,neyse ki bizler bunun farkında olan insanlarız. Çünkü farkında olmayan çok insan var.
Herşey gönlünce olsun ...Sevgiler...
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2008, 12:27 PM   #44 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cedrus48 will become famous soon enoughcedrus48 will become famous soon enough

Sycorox,novos,saime ve yenibir hayat hepinize teşekkür ederim.Dediğim gibi çekim yasasıonın bu kadar etkili olabileceğini düşünmemiştim.Ama ben sadece rötar yapmasını istemiştim ama tren kaza yaptı.Allah tan ölen yada yaralanan olmadı.Bundan sonra bunu uygularken daha dikkatli olacağım.Yenibir hayat bunlar artık benim hayallerim değil.Hayaller belki gerçekleşmeyebilir.Ama hedefler eninde sonunda bir gün gerçekleşir.Yeterki gözümüzü hedeften ayırmayalım.Hedeflerimiz için atılacak adımları atalım.Hedef belliyse bu hedefe ulaşmak için yapılacak şeylerde bellidri.Önce bunları belirlemek ardından bu sıraladığımız işleri çabaları yapmaya başlamak gerek.Yani hedefimiz varsa terlemeye hazır olmalıyız.Ter dökmeden sıkıntı çekmeden çaba sarfetmeden hiç bir hedefe ulaşılmıyor.Ama ilk önce yapılacak şey bu hedefleri belirlemek.
Alt 18-10-2008, 01:11 PM   #45 (permalink)
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Günlüğüme yazmayalı nerdeyse 1 ay olmuş gerçi bu günlüğüme yazmayalı değil foruma girmeyeli 1 ay olmuş galiba.Foruma girmemmemin bir nedeni var tabiki ama onu burda belirtmek istemiyorum.1 ayda ne değişti hayatımda sol kulağım mp3 dinlemekten rahatsızlandı nerdeyse bir ara hiç duyamaz hale geldim doktora gittiğimde ne yaptığımı sordu bende birşey yapmadığımı sadece günde 8 saat mp3 ten müzik dinlediğimi söyledim doktor sen delirdinmi ne yapıyorsun bunu neden yaptın kulağına garezinmi var dedi çünkü kulak için yaptığım şey çok zararlıymış.O günden sonra mp3 dinlemeyi bıraktım.Çünkü kulağım telkinlerden veya kendien güvenden daha önemliydi.Yaklaşık 15-20 gündür telkinleri dinlemiyorum.Kulağım artık eskisi gibi duymaya başladım.Bir ara çok korkmaya başlamıştım.İkincisi artık hızlı okuma alıştırmaları yapıyorum.Okuma hızımı baya bir geliştirdim.Şuan dakikada 400 kelime falan okuyorum.Artık 2 günde bir kitap bitrimeye başladım.Başka bir değişiklik olarak televizyonu ve moralimi bozan haberleri hayatımdan iyice çıkardım.Televizyonun yerine kitabı koydum.

Bir başka değişiklikte artık din konularına daha fazla nem vermeye başladım.Her şeyin Yaratıcının yüce ALLAH ( C.C.) elinde olduğunu boş şeylerle vakit kaybedeceğime jer şeyin sahibinden istememin yeterli olacağını farkettim.Ve bunun için yaradanın yüce kitabı Kuranı kerimi okumaya başladım.Bişeyleri düşüncelerimden isteme yerine her şeyin sahibinden istemeye başladım.Çünkü o istemedikten sonra biz ne kadar olumlu düşünsekte o şeyi fazla istesekte bunun mümkün olmayacağını gördüm bunu farkettim.Bunun içinde o yüce kuranda Fatiha'nın büyük sıralarını öğrendim o gerçekten çok büyük bir dua onunla her istediğinize kavuşabiliriz.Yeterki buna inanarak okumaya devam edin.Her derde deva olduğunu gördüm.İkinci olarakta Alemlere Rahmet olarak gönderilen İki cihan güneşi paygamberimize getirilen salavatların ne kadar büyük bir ,hazine olduğunu farkettim.Onunla yapılan duların reddedilmeyeceğini farkettim ve bu farkettiğim şeyleri uygulamaya başladım.Hayatım bir anda değişti şu anda üzerimde ayrı bir huzur ve mutluluk bulunmakta bu huzuru mutluluğu inan tarif edememekteyim.
Alt 18-10-2008, 01:22 PM   #46 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Yüksek ses ile mp3 dinlemek kulak için zararlı olabilir.
Bu nedenle zaten hoparlörden dinlemeyi öneriyoruz.Hoparlörden dinleme imkanı olmayan kulaklık ile dinleyen kişiler ise ya kısık sesle yada kulaklıkları kulaklarına takmadan dinleyebilirler.Rehber bölümünde de özellikle kısık ses ile dinleme öneriliyor.
Bu konu forumda daha önce belirtilmişti ancak özellikle altını çizmekte fayda var.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-10-2008, 01:57 PM   #47 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Oooo,cedrus hoşgeldin,
Merak etmeye başlamıştık seni..Rahatsızlanmışsın,geçmiş olsun..Mp3 ün kulaklıkla yüksek sesle dinlenmemesi gerektiği, kullanma kılavuzlarında bile önemle belirtiliyor.Sanırım bu ayrıntıyı gözden kaçırdın..Atakan Bey'de zaten kısık sesle tavsiye ediyordu..Ben de mp3 'le ve kulaklıkla dinleyenlerdenim,bir zararını da görmedim.Artık kulaklıklar vücudumun bir parçası oldu neredeyse.. ..

Alıntı:
cedrus48 Nickli Üyeden Alıntı
[color=tomato]
Bişeyleri düşüncelerimden isteme yerine her şeyin sahibinden istemeye başladım.Çünkü o istemedikten sonra biz ne kadar olumlu düşünsekte o şeyi fazla istesekte bunun mümkün olmayacağını gördüm bunu farkettim.color]
Olumlu düşünmek ve istemek duanın temeli aslında.O yüzden yaratıcıdan birşey istemek,düşünebilmeyi ( bkz:tefekkür),ve düşünürken pozitif olabilmeyi gerektiriyor..
"Dua ettim de kabul olmadı" diyenler bunu keşfedemeyenler..
"Konuşurken olumsuz fiil kullanmayınız,aksi takdirde,.......... size bunu yaptırmak için uğraşır...Hadis"
Bu hadis,The Secret'da izlediğimiz, burada öğrendiğimiz şeyleri kapsıyor.O yüzden, bilinçaltımız, onu farketmek, evren yasası, şifa enerjileri,kısaca bunlar O' ndan küçük ayrıntılar..Bunları ne kadar farkedip hayatımıza geçirirsek, O'nu da o kadar iyi anlayacağız.Bu ayrıntıları anlamak isteyenler için de Atakan Bey'in,Hayalayaz'ın ve diğerlerinin yaptıkları takdire şayan işler..
Hepsine teşekkür ediyorum . İyi ki varsınız...
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-10-2008, 03:09 PM   #48 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

sevgili cedrus hoşgeldin, özlettin kendini, geçmiş olsun bu durumuna üzüldüm artık çok sesli dinlemezsin, neyse ki tekrar duyabilmene çok sevindim,
uyurken hoporlörden dinliyor musun? dusun merak ediyorum, evde de pc başında dinlersin çok fazla kulaklıkla dinleme, yazık kulağına sevgiler
Alt 24-11-2008, 10:52 PM   #49 (permalink)
Üsteğmen

Siteye girmeyeli ve günlüğüme yazmayalı geçen hafta tam 1 ay olmuş Yani 1 ayı devirmişim ben girmeyeli baya şeyler değişmiş arkadaşlar moderatör olmuş yeni görevlere yelken açmışlar.Hepsini tekrar kutluyorum.Ben peki bu bir ayda ne yaptım her zaman ki gibi yine maymun iştahlığım kendini gösterdi.Büyük bir süratle ve hızla başladığım hızlı okuma işini aynı süratle sonlandırdım.Daha sonra ingilizce öğrenmeye başladım.Yaklaşık 15-20 gün devam ettim.Günde yaklaşık ortalama 80-100 kelime öğrendim yaklaşık 2000 kelime öğrenmiştimki yine bundan da sıkıldım.Onada noktayı koydum.Maymun iştahlılığın sonu yokki şimdiki gözdem bilgisayar ve programlar süper bilgisayar programları keşfettim.Arık işyerindeki filtre sorununuda çözdüm bu iştahlık sayesinde yani sonunda bu iştah bir işe yaradı.ha bundanda ne zaman bıkarım bilemiyorum yeni bir hobiyi bulmama bağlı.Bu maymunluğun acaba sınırı sonu varmı bilemiyorum.Yeni şeyler keşfettikte eskiler unutulup cazibeliğini yitirip rafa kaldırılıyor. Oh be baya özlemişim forumu.Bir nefeste ne kadar çok şey yazmışım böyle.
Alt 25-11-2008, 07:05 PM   #50 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 16
133 Mesajinıza toplam 941 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saime1 is an unknown quantity at this point

merhaba süleyman, şu ytazdıklarından sonra seni bayağı merak etmeye başladım, demek hızlı gelişen türlerdensin, bende yavaş gelişen, bazan düşünürken fırsatları elinden kaçıran ,daha doğrusu düşündüğü bazı karalerı hayata geçiremeyenlerden im.

Bookmarks