Oooo,cedrus hoşgeldin,
Merak etmeye başlamıştık seni..Rahatsızlanmışsın,geçmiş olsun..Mp3 ün kulaklıkla yüksek sesle dinlenmemesi gerektiği, kullanma kılavuzlarında bile önemle belirtiliyor.Sanırım bu ayrıntıyı gözden kaçırdın..Atakan Bey'de zaten kısık sesle tavsiye ediyordu..Ben de mp3 'le ve kulaklıkla dinleyenlerdenim,bir zararını da görmedim.Artık kulaklıklar vücudumun bir parçası oldu neredeyse..
..
Alıntı:
cedrus48 Nickli Üyeden Alıntı
[color=tomato]
Bişeyleri düşüncelerimden isteme yerine her şeyin sahibinden istemeye başladım.Çünkü o istemedikten sonra biz ne kadar olumlu düşünsekte o şeyi fazla istesekte bunun mümkün olmayacağını gördüm bunu farkettim.color] |
Olumlu düşünmek ve istemek duanın temeli aslında.O yüzden yaratıcıdan birşey istemek,düşünebilmeyi ( bkz:tefekkür),ve düşünürken pozitif olabilmeyi gerektiriyor..
"Dua ettim de kabul olmadı" diyenler bunu keşfedemeyenler..
"Konuşurken olumsuz fiil kullanmayınız,aksi takdirde,.......... size bunu yaptırmak için uğraşır...Hadis"
Bu hadis,The Secret'da izlediğimiz, burada öğrendiğimiz şeyleri kapsıyor.O yüzden, bilinçaltımız, onu farketmek, evren yasası, şifa enerjileri,kısaca bunlar O' ndan küçük ayrıntılar..Bunları ne kadar farkedip hayatımıza geçirirsek, O'nu da o kadar iyi anlayacağız.Bu ayrıntıları anlamak isteyenler için de Atakan Bey'in,Hayalayaz'ın ve diğerlerinin yaptıkları takdire şayan işler..
Hepsine teşekkür ediyorum . İyi ki varsınız...