Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bin yapraklı nilüfer çiçeği

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bin yapraklı nilüfer çiçeği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kandırıldım kandırıldım kandırıldım sadece görmek istediklerimi gördüm ve inandım aldatıldım ve kullanıldım nasıl bu kadar aptal olabildim kendimi affetmekte zorlanıyorum hayat nasıl yeniden sıfır olacak ve ben herşeye yeniden nasıl önyargısız,saf bakabileceğim nasıl güveneceğim insanlara nasıl şans vereceğim onun bıraktığı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bin yapraklı nilüfer çiçeği

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-10-2008, 08:12 AM   #21 (permalink)
Üsteğmen

taçyaprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 54
34 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
taçyaprak is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği

kandırıldım kandırıldım kandırıldım sadece görmek istediklerimi gördüm ve inandım

aldatıldım ve kullanıldım nasıl bu kadar aptal olabildim kendimi affetmekte zorlanıyorum

hayat nasıl yeniden sıfır olacak ve ben herşeye yeniden nasıl önyargısız,saf bakabileceğim nasıl güveneceğim

insanlara nasıl şans vereceğim onun bıraktığı izleri nasıl sileceğim
yeniden güvenmek ve sevmek için nasıl cesaretim olacak

yeniden sıfırlamak istiyorum kendimi,onun bıraktığı bütün izler yok olsun istiyorum
canım çok yanıyor şu an,kurtulmak istiyorum bi an önce

yapabilirim diyorum kendime geçecek diyorum çok kötü olunca
hayatta daha büyük acılar gördüm
babam bile gitti bu nedir ki onun yanında

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 10-10-2008, 08:16 AM   #22 (permalink)
Mustang
Guest

Sevgili taç yaprak bence toplantıya git çok güzel bir ortam var ve hastalanırsam diye düşünme iyi olacağını düşün güzel bir gün geçirme fırsatını kendine tanı .Ben Ankara toplantısına giderken çok kötü bir olay yaşayıp gitmiştim ama eve dönerken çok mutlu dönmüştüm .
Hayat bazen bizlere kötü şeyler yaşatıyor bunlar yine bizim kötü çekimlerimiz .Sen kendin için bilmedn veya bilerek kötüyüde çekiyorsun .Bu gün yaşadıklarımız geçmişte çektiğimiz şeylerdir onun için kendine olumlu şeyler düşün .Ben kendimi dua ederken şarkı dinlerken ,düşünürken bile olumsuz hiç bir kelimeyi haytıma sokmuyorum.Bir yıldır bunu yapmaya başladım ve hayatımda bir sürü iyi gelişme kaydettim sana da öneririm .Yolun aydınlık ve açık olsun.
Alt 10-10-2008, 09:35 AM   #23 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Yaşadığımız herşeyde bizler için mutlaka bir hayır vardır taçyaprakcım..Sonucu iyi olarak değerlendirsek de, kötü olarak değerlendirsek de..O yüzden yaşadığın durumun kendin için hayırlısı olduğuna inanırsan,üzüntün de biraz olsun hafifleyecektir..
Ben öyle olaylar yaşadım ki, bazıları isyan noktasına kadar gidecekti neredeyse.. Uzun yıllarınızı veriyorsunuz. Birtakım fedakarlıklar yapıyorsunuz.. Artık kendinize ait olan şeyler, bir bir fedakarlık adı altında elinizden çıkıyor. Gün geliyor,belki de ölümle bile burun buruna gelerek dünyaya getirdiğiniz çocuklarınız bile size çok görülüyor..O zaman anlıyorsunuz ki, sahip olduğunuz değerlerden başkası yalan.Onlara sıkı sıkıya tutunmak gerekiyor.Sahip olduklarınızdan ödün vermeden, elinizden gelenin en iyisini yapmak önemli olan. Eğer hala karşınızdaki anlamıyorsa, eyvallah demek en doğrusu..
Sahip olduğun değerlerle, seni sen olarak görüp sevecek biri yine karşına çıkacaktır.Bizim yapacağımız şey,yapmak istediklerimizi en güzel şekilde ve sadece kendimiz için yapmak..Kendimize değer vererek yapmak....

Sevgiler...
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2008, 11:20 AM   #24 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Taçyaprak'cım canım ne kadar üzüldüm yazını okuyunca.Geçmiş gözlerimin önünden adeta şerit gibi geçti.Ben çok uzun zaman panik atak tedavisi gördüm.Ve değil konuşmak krize girdiğimde düşünemiyordum bile ve kendi kendime çıkamıyordum krizden beni direk hastane paklıyordu.Bu anlattığım olaylar yıllar öncesinden değil 8-9 ay öncesine dayanıyor sadece.Ben atağımı düşünce gücümle yendim.Doktorlarım bile buna inanamadılar.Ben de ilaçlar bağımlılık raddesine gelmeye başlamıştı ve bırakmam gerekiyordu bence yoksa hayatım boyunca anlamsız bir gülüşle yollarda sırıtarak geçirecektim ömrümü.

Şimdi canım damdan düşenin halini damdan düşen anlar demişler.Ben de ilk İstanbul buluşmasına giderken daha yeni yeni izlerini silmeye başlamıştım atağın.Ben çok nefes tekniklerini denedim bunun için ve inan onlarla yol katettim bugüne kadar.Bende korkarak gittim o buluşmaya ama korkulacak hiç birşey gelmedi başıma.Kalabalık bana dokunmadı.Çünkü ben orada yabancı değildim,aileden biriydim sanki ve o şekilde cana yakın karşılanmıştım.Bu benim atağımı daha çok törpüledi ve korkulcak bir şey olmadı.Bak şimdi o korkak ben buluşma organize ediyorum 2 oldu İzmir'le.

Sana demek istediğim ne olursa olsun yolda krize yakalansan bile mutlaka gel.Krize meydan verme,verirsen her gitmek istediğin yerden zorla alıkoyacaktır seni.Merak etme bize kötü birşey uğramaz artık,yanımzda olursa diye korkma.Olursada biz varız kriz anında ne yapılması gerektiğini en iyi yaşayan bilir canım,bu konuda yalnız değilsin bil istedim.O yüzden lütfen engelleme kendini ve gel mükemmel bir gün geçirelim olur mu?
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2008, 04:51 PM   #25 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

taçyaprakcım, senin başına gelenler her insanın başına geliyor mutlaka, bu işte gerçekten hayır var, önemli olan burada ne kadar çabuk atlatabileceğin, ve kendini çok fazla üzmemen. emin ol buradaki herkes benzer durumlar geçirmiş ve hayatlarına yeni bir boyut açmışlardır. eminim bu sürecin sonunda hayatın daha da güzelleşecek, hayattan daha fazla tat alacaksın, dünyayı, yaşamı daha da net görebilecek ve mutlu olacaksın. buluşmaya git bence, gerçekten çok memnun kalacaksın, yok şöyle olurum böyle olurum diye düşünme, orada hayatın boyunca karşılaşmadığın kadar pozitif, samimi insanlarla karşılaşacaksın. istemiyorsan da tabi gitmezsin, önemli olan senin mutlu, huzurlu olman.

bir alıntı
Acılar yakar insanı, olgunlaştırır, büyütür….

Sözünü dinlediğim bir büyük böyle derdi.

—Ne kadar çok acı çekersen o kadar çok büyürsün, küçük. Ama sanma ki acının sonu gelmez, gelir küçük. Acının da büyümenin de sonu gelir. Belki yorulursun bu acının kollarında, ama sabret bu acı geçer ve bu acı geçtiğinde mutlu ol… Mutlu et kendini…

Uzun uzun anlatır bana sevdiğim bu insan birçok şeyi; bende uzun uzun dinlerim onu.

— Bu kadar acı çektikten sonra nasıl güvenirim insanlara, nasıl mutlu olurum?

Acı bir gülümseme dudaklarında “ olursun küçük, olursun… Sadece takılı kalma acına ve kaldır başını artık…”.

O günün sonunda değdi gözlerin gözlerime. Yaktı içimi. İçimi eski bir acı yakarken, senin gözlerin yakmaya başlamıştı içimi. Gözlerinde gözlerimi gördüğüm an… İşte o an bitmişti acım ve şimdi senin gözlerin yakıyordu içimi ve bu yangında üzmüyordu beni ziyadesiyle mutlu ediyordu… Ama aklımda dönüp duran sorularda huzursuz ediyordu beni.

Gözlerinde gözlerimi gördüğüm anları, bunları ben daha başlamadan cümleye ve başladı söylemeye: “Bilirim acını, ama ben acı çektirmek için gelmem sana. Sana gelişim gözlerinin gözlerimde kalmasıydı. Sana baktığım an sende kaldım ben. Aklım, düşüncem ve… Yüreğim sende kaldı.”

Konuşmaya çalıştım, konuşamadım, sürekli dilimden kalemimden dökülen kelimelerin hepsi boğazımda düğümlendi. Sustum, ama o susmadı.

"acını bilirim, yaranın kanadığını bilirim ama ben seni acıtmaya gelmedim… Ben acına deva olurum diye geldim."

En sonunda dökülür kelimeler dilimden: ” Biliyorum; ya da hissediyorum beni acıtmak için gelmedin. Sen baktın ya bana, gözlerinde gözlerimi gördüm. Gözlerinde gözlerimi gördüğün an acım bitti. Ama gözlerin yakmaya başladı bu kez içimi. Bunun adını bilirim ama söyleyemem korkarım”

Sustuk ikimizde… İkimizin dilinden de “AŞK”

O ; “ben âşık oldum sana.”

Ben; “ gözlerin benimle kalabilir mi?” sevgiler
Alt 11-10-2008, 02:10 AM   #26 (permalink)
Üsteğmen

34 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

pazar günü buluşmadayım

şu an oldukça sakinim dudağımda bi de dudağım uçukladı yara gibi oldu pazara geçmez iyi mi cık boşuna

ama ben yine de geliyorum

kararım kesin olduğuna göre bilinçaltım bi zahmet sen de artık uyumlu ol da arıza çıkarma emi

şimdi uyucam çok yorgunum fazla şey anlatamıcam

kendimi pazargüne gelenlere saklıyom (ha haaa )

Alt 14-10-2008, 04:06 AM   #27 (permalink)
Üsteğmen

arkadaşlar buluşma resimlerini msn den attım alamayan olursa bana özelden mesaj atsın msn adresini tekrar yazsın

toplu resim fazla yok semineri dinlicem derken çekememişim zaten kendimin de bi tane resmi yok ama olsun bunlar da yeterli ilk buluşma için

Alt 14-10-2008, 10:21 AM   #28 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point

taçyaprak cım iyi ki toplantıya geldin ve bizler seninle tanışma şansına eriştik.
iyi ki geçmişteki o mesajlarda yazdığın panik atak korkuna yenilmedin. super
bazı değişimler adım adım oluyor, çünkü bilinçaltımız o zamana dek zaten bunun
olamayacağına dair bir sürü inançla dolmuş oluyor.
o nedenle adım adım, minik minik değişimler gerçekleşiyor.
buna rağmen değişim nasıl oluyor dersen, insanoğlu için ümit her zaman vardır.
değişim de gelecektir eğer biz istersek.
ancak bu istek canı gönülden olunca, ve daha isterken isteğimizin zaten
kabul olduğu inancıyla yapılınca o zaman işte o zaman her şey çok daha hızlı değişebiliyor.
gördüğüm kadarıyla sen çok güçlü bir insansın.çevrendekilerin (en yakınların bile olsa)
seni eskiye döndürme çalışmalarına geçit vermeyeceksin. seni tebrik ediyorum.

bu arada resimler için tekrar teşekkür ediyorum.
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-10-2008, 09:08 PM   #29 (permalink)
Yüzbaşı

serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute

fotoları bende görmek istiyorummmmmmmm

Bookmarks