sonunda günlüğümü açıyorum sonunda diyorum çünkü uzun zamandır düşündüğüm halde eyleme yeni geçebildim.Bu siteye girerken çok fazla düşünmemiş gayriihtiyari taçyaprak yazmıştım,yani benim için özel bi anlamı yok.Nerden çağrışım yaptı bi fikrim yok; taç olayını biyolojiden hatırlıyorum ama yaprakla ilgili şu an bile aklıma gelen birşey yok.Bütün bunları neden anlattığıma gelince günlüğümün isminin nerden geldiğini açıklamak için anlatıyorum.çünkü taçyaprak bana bin yapraklı nilüfer çiçeğini aklıma getirdi başlık açmayı düşünürken aklıma geldi bu olsun dedim (hem değişik hem afilii )
İnternette reikiiyle ilgili yazılar okurken karşıma çıkan bir tanım.eminim ilgilenenler hemen hatırlayacaklar.Sakın beni böyle giriş yaptığım için diğer reiki masterı falan sanmayın ama uygun zamanda ve koşullarda kursuna başlamayı çok istiyorum.Artık kendim için,iyi olmak için aktif olarak bişeyler yapmak istiyorum.2-3 ay içinde yoga,reiki vb. bir kursa başlamazsam birisi bana hatırlatsın nooldu diye.Bu illaki bir kurs olmalı çünkü tek başıma öğrenmek için çaba gösterdiğim söylenemez.Size diğer hedflerimden de bahsetmek isterdim ama yapamam.Çünkü net olarak belirlemiş değilim kafam karışık oysa bunun için fazla lükse sahip değilim,bir an önce toparlanmam ve bişeyler yapmam lazım.İnsanın böyle hissedip,değişmesi gerektiğini farkında olduğu hergün yarın için bişeyler yapmayı düşünmesi ve yapamaması o kadar acı birşey ki anlatamam.Hayatım son 3 yılda tam bir kısırdöngüde reelde yaşantımda bişeyler değişmese de artık içimde bişeylerin değiştiğini(değiştirebildiğimi )biliyorum ve telkinlerin buna çok yardımcı olduğunu ama size etkileri sonra anlatıcam bugünlük bu kadar yeter. şu an marolim çok bozuk bu günlüğü mutlu olduğum birgün açarım sanıyordum neden bugün oldu bilmiyorum şimdi kendim için birkaçşey dileyip kaçıcam.
umarım günlüğümde kendimden kolayca bahsedebilirim bu benim için zor çünkü ve umarım
kendimi doğru bi şekilde ifade ederim
yarın benim için bir başlangıç olsun 31 ağustosu eylüle bağlayan bu gece benim miladım olsun ve içimi kaplayan o en büyük acı,hayattan zevk almamı engelleyen o korkular artık son bulsun
Hayal ablanın da dediği gibi bütün yaralarım
şifa bulsun... şifa bulsun... şifa bulsun
ayrıca bu siteyi bulduğum için şükürler olsun
kendim için dilediğim herşeyin 10 katını da bu sitedekiler için diliyorum.
hayatınız güzelliklerle dolsun,bin yapraklı rengarenk bir çiçeğe dönüşsün
,gözkamaştırsın
bu satırları yazmaya başlarken izmirde yağmur yağdı onca zamandan sonra o yüzden aklıma geldi
bu gece gökten nur yağsın,herbiriniz hayatı ışıkla dolsun