Günlük Mesaj

Bu pop-up sadece günde bir kez gösterilir.

Söyleşiyi İzle

Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

pozitif günlük

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri pozitif günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu da benim günlüğüm bakalım ne anlatıcam bende merak ediyorum....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

pozitif günlük

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-09-2008, 01:59 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 9
115 Mesajinıza toplam 436 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pozitif is an unknown quantity at this point
Standart pozitif günlük

Bu da benim günlüğüm bakalım ne anlatıcam bende merak ediyorum.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Gönlüm aranip dünleri feryat etme<br /><br />Kan almak için yarinlar icat etme<br /><br />Dünler düş olup gitti, yarinlarsa hayal<br /><br />Cahilce şu gerçek günü berbat etme<br /><br />Ömer Hayyam<br /><br />Kardesim sen düsünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemiksin<br /><br />Gül düsünürsün gülüstan olursun<br /><br />Diken düsünürsün dikenlik olursun<br /><br />MEVLANA
pozitif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2008, 02:23 PM   #2 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: pozitif günlük

Hayırlı olsun.Bende merakla bekliyorum
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2008, 08:51 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

115 Mesajinıza toplam 436 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

MErhaba g&#252;nl&#252;k ( kendimi ilkokula başlamış gibi hissettim şaka&#160; )
bu kalbin kadar temiz sayfayı ( bu da şakaydı )&#160;

ilk &#246;nce kullanıcı adımı niye değiştirdiğimden bahsetmek istiyorum

D&#252;n akşam home tv de bir programa rastladım. Hani amerikan tarzı sen iste biz yapalım. Ama bu fena bir program değil işte değişmek isteyen insanlar geliyor ve bir şekilde değişiyorlar.

Bir kız geldi aslında &#231;ok gen&#231; duruyor giyim tarzı &#231;ocuk&#231;a ve bir &#231;ok yerinde d&#246;vmesi var ve ger&#231;ekten kendine pek g&#252;venli durmuyordu.Ve kızı bir psikolog veya psikiyatrist le g&#246;r&#252;şt&#252;rd&#252;ler.

Kız ger&#231;ekten b&#252;y&#252;k ikilemler yaşadığını kim olduğunu bilemdiğini ağlayarak anlattı

Sonra o bayan ona dikd&#246;rtgen şeklinde b&#252;y&#252;k kartonlar verdi ve iyi hissettiği şeyleri bunlara yazmasını istedi.

Bu arada kız paraş&#252;tle atlama sırasında b&#252;y&#252;k bir kaza ge&#231;irmiş bir tır konteynırına &#231;arpmış beli ve dişleri kırılmış ama bir bastonla zaman zaman bastonsuz y&#252;r&#252;yebiliyor.

Bu arada kıyafet dişler ve sa&#231;lar yenileniyor bu arada laser ameliyatıyla g&#246;zl&#252;klerden de kurtuldu.

Neyse devam ne &#231;ok yazdım hala yazıyorum :D

O sadece kendini iyi hissettiği yazıları (&#246;rn. ben &#231;ok iyi bir anneyi , ben iyi bir dostum, ben hayalperestim )

Sonra sunucuyla psikolog kızı bir tepenin yanına g&#246;t&#252;rd&#252;ler ve uzun tahtalara yazdığı kartonları &#231;akmasını istediler .

Ve o bayan o tepeyi kırık beliyle inanın savaşarak her 5-6 adımından sonra bir kartonu toprağa saklayarak &#231;ıktı.

Ve &#246;zg&#252;rl&#252;ğ&#252;n&#252; haykırdı. :D

İnanılmazdı ve değişim sonrası harikulade bir bayana d&#246;n&#252;şt&#252;

ben s&#246;zc&#252;klerin, kelimelerin &#246;nemine bundan sonra daha fazla inanmaya başladım

motivasyonun başlangıcı olarak g&#246;r&#252;yorum

ve artık &#246;nem veriyorum

Paylaşmak İstedim..

Gönlüm aranip dünleri feryat etme<br /><br />Kan almak için yarinlar icat etme<br /><br />Dünler düş olup gitti, yarinlarsa hayal<br /><br />Cahilce şu gerçek günü berbat etme<br /><br />Ömer Hayyam<br /><br />Kardesim sen düsünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemiksin<br /><br />Gül düsünürsün gülüstan olursun<br /><br />Diken düsünürsün dikenlik olursun<br /><br />MEVLANA
Alt 05-09-2008, 09:48 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

sevgili pozitif değişim günlüğün hayırlı olsun, çok pozitif bir yazıyla başlamışsın günlüğüne
değişimin daim olsun

Alt 05-09-2008, 10:03 PM   #5 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute

Merhaba Pozitif.

Nickin çok güzel olmuş. super

Çok pozitif bir nicke sahipsin.

Pozitif günlükten, pozitif paylaşımlar bekliyoruz.

Hayırlı olsun günlüğün.

Sağlıcakla...

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2008, 11:22 PM   #6 (permalink)
Binbaşı

melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of

mrb

işte böyle nickleri seviyorum.....

evet pozitif sözcüklerin hayatımız üzerinde etkisi düşündüğümüzdende ötede ben yolumuzu çizen klavuzlar olarak görüyorum onları ...

Günlüğün hayırlı olsun...

uğurlu gelsin ...pozitif günler getirsin....

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2008, 04:17 AM   #7 (permalink)
Üsteğmen

Değerli mesajlarınız için teşekkür ederim

Paylaşmak işte böyle birşey

güzellikleride sıkıntılarıda paylaşmak fevkalede bir şey....

Belki söyleyeceğim birşey yada sahibi olduğum bir bilgi bir insana yardımcı olabilirmi düşünceside harikulade

Sitede ki değerli paylaşımlarınız içinde çok teşekkür

Bu gün şükran günü galiba hayata şükran ve mutluku gönderme günü bilmiyorum parmaklarımı yazmaktan alamıyorumm

Farkettiğim bir şey iyi hissederken paylaşmak daha bir fevkalade...

Ben listemde ki suçluluk telkinini 1 e indirdim uzun bir süredir dinlememe rağmen agresiflik yaratmakta doğrumu yapıyorum tam olarak bilmiyorum

ama böyle devam edicem bunuda dip not ederek eklemek istedimm

Alt 11-09-2008, 08:48 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

İnsanlar genelde bir sonuca ulaştıklarında kendilerini başarılı görürler. Ancak çok başarılı insanlar; başarısız olduklarında, öğretici bir deneyim kazandıklarını düşünen insanlardır. Onlar bu deneyimlerini de kullanarak, yeni yeni deneylere başlarlar. Yeni bir hareket tarzı belirleyerek, yeni sonuçlar elde ederler. Dünden bugüne elde ettiğiniz kazanç nedir? Cevap tabii ki deneyimdir. Başarısızlıktan korkan insanlar kafalarında hep nelerin ters gideceğini düşünürler. Bu da ulaşmak istedikleri sonuca doğru adım atmalarına engel olan tek nedendir. Başarısızlıktan korkuyor musunuz? Öyleyse öğrenmeye ne dersiniz? İnsanlığın deneyimlerinden faydalanarak, yaptığınız her şeyde başarılı olabilirsiniz. Mark Twain, "Genç bir karamsarın görüntüsünden daha acıklı bir görüntü olamaz.", diyor. Başarısızlığa inanan insanlar vasat olmayı garantilerler. Başarısızlık büyük işler yapan insanların düşünmediği bir kavramdır. Başarısız bir adımdan sonra yersiz hislere kapılmazlar. Size bir adamın hayat hikayesini anlatayım.
Bu adam:

21 yaşında işinde başarısız olmuş,
22 yaşında bir yasama seçimini kaybetmiş,
24 yaşında tekrar işinde başarısız olmuş,
26 yaşında karısı vefat etmiş,
27 yaşında ruhsal bunalıma girmiş,
34 yaşında kongre seçimlerini kaybetmiş,
36 yaşında tekrar kongre seçimlerini kaybetmiş,
45 yaşında senato seçimlerini kaybetmiş,
47 yaşında başkan yardımcısı seçimlerini kaybetmiş,
49 yaşında tekrar senato seçimlerini kaybetmiş,
52 yaşında Amerika Birleşik Devletleri'ne başkan seçilmiş, kişidir ve adı da Abraham Lincoln'dür.

Eğer o bu olayları başarısızlık olarak nitelendirseydi, acaba başkan olabilir miydi? Mümkün değil.

Thomas Edison hakkında ünlü bir hikaye vardır. 9999 kere denedikten sonra kusursuz ampulü keşfedemeyince biri sorar, "Onbininci başarısızlığı da göze alacak mısınız?" O da cevap verir, "Başarısız olmadım, yalnızca ampulü keşfetmeyen bir yol daha buldum."
O, değişik yaklaşımların değişik sonuçlar verdiğini keşfetmiş oldu.

Şampiyonlar, liderler Ve amirler gibi kişisel güce sahip insanlar; bir konuda arzu ettikleri sonucu alamadıklarında bunu başarısızlık değil, yalnızca bir geri besleme olarak düşünürler.

Bu bilgiyi istediğiniz sonuçlara ulaşmak için daha iyi ayırımlar yapmak üzere kullanabilirsiniz.

Buckminster Fuller, "İnsanlar ne öğrenirlerse öğrensinler, bunlar denenmiş ve hatayla sonuçlanmış deneyimlerin ürünleridir. İnsanlar hatalardan ders alırlar," diyor.

Kendi hatalarımızdan olduğu kadar, başkalarının hatalarından da bir şeyler öğrenebiliriz. Hayatınızdaki en büyük beş başarısızlığınızı bir an için gözönüne getiriniz.

Bu deneyimlerinizden neler öğrendiniz?

Bunlar hayatınızın size verdiği en değerli derslerdir.

antony den Alıntıdır.

Sevgili ulu önderimiz Atatürk'ün hayatı çok daha sarsıcı, kötü dönemlerden geçmesine rağmen Başarı ve azmin zarafetini gösteriyor.

''Ölmekten korkan yaşayamaz ''

Alt 11-09-2008, 08:57 PM   #9 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
13 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
btlcm is an unknown quantity at this point

nietzche bir şiirinde böyle der ki.....
öyle bir hayat yasiyorum ki ,
cenneti de gördüm , cehennemi de
öyle bir ask yasadim ki
tutkuyu da gördüm , pes etmeyi de.
bazilari seyrederken hayati en önden,
kendime bir sahne buldum oynadim.
öyle bir rol vermisler ki ,
okudum okudum anlamadim.
kendi kendime konustum bazen evimde,
hem kizdim hem güldüm halime,
sonra dedim ki " söz ver kendine "
denizleri seviyorsan , dalgalari da seveceksin ,
sevilmek istiyorsan , önce sevmeyi bileceksin ,
uçmayi seviyorsan , düsmeyi de bileceksin.
korkarak yasiyorsan , yalnizca hayati seyredersin.

btlcm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-09-2008, 02:55 AM   #10 (permalink)
Üsteğmen

D&#252;ş&#252;nd&#252;ğ&#252;m şeyler zamanla ger&#231;eğe d&#246;n&#252;ş&#252;yorsa, sadece ger&#231;ekleşmesini istediğim şeyleri d&#252;ş&#252;nmem akıllıca olur." Laura

Şu anda yeni bir kitaba başladım %100 d&#252;ş&#252;nce g&#252;c&#252;

başındayım g&#252;sel bir kitap

sadece bilmediğim the secret tan &#246;ncemi sonramı yazıldığı ama &#246;nce gibi geldi daha ilerlemedim &#231;&#252;nk&#252;

ama daha bir farklı okuduktan sonra tavsiye edebilirim sanırım

belkide okuyan &#231;oktur .

Bookmarks