10-07-2007, 03:09 AM
|
#146 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
13 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burcu'nun Günlüğü sakın pes etme bitanem...böyle güçlü olduğun için oluyor sanki herşeyi sırtlamaya mahkumsun gibi...imkanın varsa biraz dinlen biraz uzaklaş şimdiki çevrenden. olmaz ama olmuş işte....adamın biri rüyasında tanrıyı görmüş.adam kumsalda yürürken hayatıda bir film şeridi gibi gözlerinin önünden geçiyormuş.adam o film gibi izlediği hayatında.kumsalda iki çift ayak izi farketmiş..biri kendinin diğeri tanrının.adam bakmışki hayatının her döneminde kumsalda iki çift ayak izi görünüyor.ama ne zaman başına olmadık işler geliyor ne zaman hayatı kötüye gidiyor,kumsaldaki izlerden biri kayboluyor.adam tanrıya sormuş"tanrım hep yanımda olduğunu düşünürdümoysa ayak izlerine bakınca anlıyorumki hayatımın en kötü dönemlerinde yanımda değilmişsin beni yalnız bırakmışsın"tanrı bunu nerden çıkartıyorsun diye sormuş."ayak izlerinden"diye yanıtlamış adam...tanrı yanıtlamış"o gördüğün tek ayak izi bana ait olan.senin kendini kötü hissettiğin yalnız kaldığını düşündüğün zamanlarda seni kucağımda taşıdım.onun için kumsalda tek ayak izi var oda bana ait olan.....YALNIZ DEĞİLSİN CANISI.....
__________________ ALINYAZIMI DEĞİŞTİREMEM AMA İSTEMEDİĞİM KADEREDE BOYUN EĞEMEM |
| |