18-07-2007, 09:21 PM
|
#190 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1
40 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burcu'nun Günlüğü Bucucum once moderatorlugunu kutluyorum, bol sanslar diliyorum. Insallah babana ulasacaksin buna inaniyorum , babanla ilgili fazla hayal kurma ne olur cunku seninde bildigin gibi hepimiz insaniz baban deyismis olabilir ne bileyim her turlu olumlu olumsuz olasiliga yer ver ki mutsuz olmayasin inan ben bile buradan heyecan duyuyorum acaba ilk bulusmaniz nasil olacak diye, insallah hersey yolunda gider. Olduki bulamadin buda senin en yuksek hayirin icindir ve olmasi gereken budur diye dusun, biliyorum tum bunlari sende dusunuyorsundur ama iste bende yazayim dedim. Senin gonlun sevgi dolu ve evren bunun farkinda buda sana cok cesitli hayat deneyimleri sunar hayatla mucadelende hep evrene guven derslerin ne kadar agir olursa olsun biliyorsunki zaman gecer dertlerin acisi diner yeterki sukretmeyi bilelim oyle deyilmi. Dualarim seninle Burcucum sana bugun isik yollayacagim
Bu arada bende Reiki el'i almak istiyorum ama burada hic tanidigim bir reiki merkezi yok olsada ingilizcem buna yeterli olmayabilir endisesi ile uzerine gitmiyorum, Reiki uyumlamasi uzaktan yapilabiliyormu, yapilabiliyorsa senden bunu rica ediyorum, meditasyon,telkin,EFT derken birde reikiyi hayatima sokmak istiyorum, sanki birsekilde acelem varmis gibi hissediyorum ve yapabilecegim herseyi yapmak istiyorum.
Sevgi ve Isikla kal
__________________ Yolcu |
| |