23-07-2007, 06:44 AM
|
#202 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1
40 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burcu'nun Günlüğü Burcucum iyi hissetmene cok sevindim, wave o kadar guclu bir enerjin varki yazilarindaki sevincide uzuntuyude tam algilayabiliyor insan, Hayal hakli once kendimiz sonra baskalari, bu bencillik deyil aksine Evrensel varolus kurallarindan biri, once sen seninle olmayi ogreneceksin sonra iki insan bir olmayi ve aile arkadas derken belli siralamayla sonunda "O" nunla bir olmayi ogrenecegiz. Ama once kendimize olan sorumluluklarimizi almak durumundayiz seninde dedigin gibi once biz kendimizi mutlu etmeyi ogrenelimki ancak ondan sonra baskalarini sevebilir ve mutlu edebiliriz . Demek cenesi gamzeli bir meleksin benimde iki yanagimda gamze var gamze kardes olalim biz Dunyamizin enerjilerinin buyuk deyisimler icinde oldugu su son zamanlarda tabiki bizlerinde enerjileri suratle deyisiyor Burcucum, onun icin ruhsal durumumuzun dengeleri her an deyisim icinde ve bir boyle bir soyle hissediyoruz dogal olarak sakin umitsizlige kapilma zaman herseyin ilaci diye bir laf varya evet simdi zaman hizlandi ve hala herseyin ilaci hemde hizlanmis haliyle herturlu sorunun careside hizla geliyor, bunu farketmissindir eminim, bize dusen sadece sakin ve olumlu olmaya ve kalmaya calismak Senin kalbinin gucune ben bile buradan yurekten inaniyorum bazen dersler ust uste gelsede sinifta kalmak yokki elbet bir sekilde gecip gidiyor, kalici olan yine kendimizle basbasa biziz ve kendimizi ne kadar cok sevdigimiz
Sevgi ve Isikla kal
__________________ Yolcu |
| |