Huzura YolculukHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Huzura Yolculuk Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok şükür atlattınız huzur'cum.. Allah kimsenin başına vermesin.. en büyük hazinemiz sağlığımız.. ancak o kadar gereksiz şeylerle kendimizi üzüyor yıpratıyoruz ki...
hayatın anlamını kavrayabilmemiz için illa hasta olmamız gerekmiyor.. kendimize, çevremize bir baksak ne büyük nimetlerle donatıldığımızı görebilsek, sahip olamadıklarımıza ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
23-01-2009, 09:43 PM
|
#61 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| çok şükür atlattınız huzur'cum.. Allah kimsenin başına vermesin.. en büyük hazinemiz sağlığımız.. ancak o kadar gereksiz şeylerle kendimizi üzüyor yıpratıyoruz ki... hayatın anlamını kavrayabilmemiz için illa hasta olmamız gerekmiyor.. kendimize, çevremize bir baksak ne büyük nimetlerle donatıldığımızı görebilsek, sahip olamadıklarımıza ağlamak yerine, sahip olduklarımıza şükran duyabiliriz.. canım Çanakkale benim memleketim olduğundanmıdır nedir, şehitliği gezdik fotoğraflar çektim deyince, sabırsızlandım özlemişim... bizlerle paylaşırsan sevinirim.. sevgiler Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
24-01-2009, 01:35 PM
|
#62 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| huzurcuğum, seni yeniden aramızda görmek ne güzel. .
Anneciğinin yeniden sağlığına kavuşmasına çok sevindim.Bundan sonra hep birlikte sağlıklı ve huzurlu günler geçirirsiniz inşaallah.
Hayatta yaşadığımız herşey bizler için..İyilikte,sağlıkta, hastalıkta kısacası yaşadıklarımızda bizim için ders alınacak şeyler var..Farkındalığımızın artması da bu yönümüzü geliştiriyor..
Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum annen için..
Evine de, foruma da yeniden hoşgeldin canım.. | Offline
| |
26-01-2009, 01:19 PM
|
#63 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| hoşgeldin huzurcum..
ne güzel bir enerji bu..
mesajlarından yüreğimize kadar yayıldı
maşallah...
annem estetik ameliyat oldu dediğin zaman sevinmiştim..
bir kadının kendini iyi hissetmesi daima çok önemlidir..
bu kadar hassas bir konuda bu ameliyatın gerçekleşmesi ise sevincimi kat be kat arttırdı.. bu konuda kendisine destek olduğun için sana ve teyzenlere ne kadar teşekür etsek az tatlım.. iyi ki varsınız..
mutlu huzurlu sağlıklı güzel günlerinizin daim olması dileklerimle..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
11-03-2009, 05:02 PM
|
#66 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| sevgili huzur ne güzel haberler bunlar hani derlerya tüylerim ürperdi okurken diye, tüm hücrelerimle hissettim annenle birbirinizi bulmanız, dayanışmanız, paylaştıklarınız muhteşem.. tek başına hem anne hem baba olarak çocuklarını yetiştirmek ne demek yaşamayan bilemez.. bu anlamda annenin yeni bir başlangıç yapması, senin ona destek olman, çok duygulandırdı beni.. yeni başlangıçlarınızda her şeyin çok güzel olmasını diliyorum yüreğimin en derinlerinden.. sevgilerimle | Offline
| |
17-03-2009, 08:06 AM
|
#67 (permalink)
| Super Moderator
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| huzurr'cuğum,
Annenle ilgili mutlu habere ben de çok sevindim..
Bundan sonraki yeni hayatının mutluluk ve huzurla geçmesini temenni ediyorum.
Destek olarak olgun davrandığın için de seni tebrik ediyorum..
Mutluluğunuzun hep artması dileğiyle..
Sevgiler.. | Offline
| |
06-12-2009, 03:39 PM
|
#68 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 104
85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Huzura Yolculuk Herkese yeniden merhaba...
Uzun bir aradan sonra yeniden aranıza katılacak olmamdan mutluluk duyuyorum.En son güzel haberlerle bırakmışım sizleri ama o günden sonra şu ana kadar yaşadığım travmaları anlatabilecekmiyim bilmiyorum. Anlatıp yeniden yaşamak istemediğim için şimdilik kapatıyorum bu konuyu. İki gün önce in tihara teşebbüs ettim ama kurtardılar çok şükür hayattayım.Şimdi sitemizinde yardımıyla tekrardan hayat dolu günlerime dönmeyi umut ediyorum. Psikolojik tedaviye başaylayacağım ve telkinleri yeniden düzenli bir şekilde dinleyeceğim.Yüce rabbim bundan sonra bana iyi günler yaşatsın. Mutlu huzurlu hayat dolu günler artık beni bekliyor. | Offline
| |
06-12-2009, 04:48 PM
|
#69 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: Huzura Yolculuk huzurr'cum,çok geçmiş olsun canım..
Seni yeniden yanımızda hissetmek çok güzel..Oldukça iradeli birisin sen,böyle birşeye teşebbüs etmene şaşırdım..Üstelik de seni üstteki gibi delice seven biri varken..
Herneyse,artık yanımızdasın..Hayata yeniden başlama zamanı..
Telkinleri yeniden dinlemeye başlamakla bence de çook iyi edersin kuzum..Ayrıca sitemize mutluluk telkini de eklendi..Bunu mutlaka dinlemelisin..Psikolojik tedavi alman gerekiyorsa,tabii ki bunu da atlatma..
Bizler yardıma ihtiyacın olduğunda daima yanındayız,bunu da sakın unutma..
İyi ki varsın ve bizlerlesin..
Sevgiler.. | Offline
| |
06-12-2009, 05:19 PM
|
#70 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Huzura Yolculuk Alıntı: huzurr Nickli Üyeden Alıntı
Herkese yeniden merhaba... Uzun bir aradan sonra yeniden aranıza katılacak olmamdan mutluluk duyuyorum.En son güzel haberlerle bırakmışım sizleri ama o günden sonra şu ana kadar yaşadığım travmaları anlatabilecekmiyim bilmiyorum. Anlatıp yeniden yaşamak istemediğim için şimdilik kapatıyorum bu konuyu. İki gün önce in tihara teşebbüs ettim ama kurtardılar çok şükür hayattayım.Şimdi sitemizinde yardımıyla tekrardan hayat dolu günlerime dönmeyi umut ediyorum. Psikolojik tedaviye başaylayacağım ve telkinleri yeniden düzenli bir şekilde dinleyeceğim.Yüce rabbim bundan sonra bana iyi günler yaşatsın. Mutlu huzurlu hayat dolu günler artık beni bekliyor. | lütfen mutluğumuz ve hayatımız birşeye bağlı yada birilerinin ellerinde olmasın.böylelikle kimse bizden, bizim olanı alamaz.
en çok kendini sev...
tekrardan sana mutlu bir hayat diliyorum. | Offline
| | | |