Canım ablacım öncelikle vaktini bana ayırıp elimden tutup yardım etmek istediğin için çok teşekkür ederim sana...
Şu anki sıkıntılarımın nelerden kaynaklandığını ve çözümlerini çok iyi biliyorum bunları aşmak benim için çok zor olacağını bilsemde başaracağıma inanıyorum tabiki sizlerin sayesinde. Forumumuzdaki yazılı bütün satırlar benim ilgimi her an çekiyor ve hepsini harfi harfine okuyorum. Fakat seninde söylediğin gibi "can sıkıntısının iki türlü etkisi vardır.." Şu son günlerde bendeki etkisi malesef "gerekli olmayan tembelliğe iten yönüdür.." oldu. Ne kadar çıkmaz içinde olsam da ben herzaman kendimde bir umut ışığı bulmuşumdur hep kendimi toparlayacağıma herşeyi düzeltecek gücümün olduğuna inanmışımdır. Sanırım en güzel yanım bu olsa gerek. Bu forumla tanışmak sizleri tanımak benim için büyük bir şans oldu. O değerli bilgilerinizden okadar çok fayda gördüm ki tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize bu güzel forumu yarattığınız için.
6 ay kadar süredir evle iş arasında mekik dokudum yaşadığım yer küçük olduğu için gidip kafa dağıtacak hiç bir yer yok artı herkes birbirini tanıyor ve arkasından konuşuyor. Aile baskısı, babasız büyümem bundan dolayı herkesin herşeyin içinde olması kendi kararlarımı kendim verememem ezik büyümem ve hiç arkadaşımın olmayışı beni bu sıkıntılara sokan nedenler içinde. Detaylara girecek olsam zaten satırlar yetmez buna... Şimdi birde herkesten gizli bir aşk yaşıyorum belki dünyanın en güzel duygularından biri aşk ve ben onu bile gizli yaşıyorum. Sırf birlikte olmak istediğim kişinin işi yok diye...
O da askere gitti tamamen yalnız kaldım gizli bile olsa beni mutlu edecek kimse kalmadı. Bütün bu sıkıntılar birde bende sosyal fobiyi yarattı iyice içime kapandım hayatımı bom boş yaşıyorum desem yeridir vakit dolduruyorum sadece oysa ki ben böyle biri değilim içimde ne heyecanlar var kendimi bu duruma değil daha güzel şeylere layık görüyorum. Şimdi tek yapmam gereken çekim yasasını harekete geçirmek. Diyorum ya kendimi toplamanın vakti geldi... Ablacım verdiğin fikirler için yine teşekkür ederim hepsini uygulucam bugün uyandığımda odama güneşi ve bulutlu havayı doldurup onları selamlayarak başladım ve yüzüme kocaman bir gülücük yerleştirdim buna nekadar ihtiyacım varmış bilemezsin bütün fonksiyonlarım bir anda değişiverdi...
Umarım çalıştığım yer bayram tatili nedeniyle önümüzdeki haftayı ful tatil ederler çekim yasasını bu yönde harekete geçirmeye çalışıyorum sizlerinde yardımı olursa sevinirim tatile gerçekten ihtiyacım var bir yerlere gitmesem bile evde kendime vakit ayırmaya çok ihtiyacım var bunu yakalayabilirsem herşey daha çabuk gelişecek ve ben daha çabuk kurtulucam bu durumdan.
Ablacım hepinizin yanımda olduğunu ve bana herzaman destek olacağınızı biliyorum bu bana güç ve huzur veriyor. İyiki varsınız bu siteyle ve sizlerle tanıştıran tanrıma şükranlarımı sunuyorum 96 Hepinizi çok ama çok seviyorum