Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Sınırsızmavi'nin Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/13580-sinirsizmavinin-gunlugu.html)

sınırsızmavi 13-09-2008 02:50 PM

Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü

Teşekkür ederim Huzurr,
"Zihni açıyormuş" açıklaması çok iyiydi, hay Allah ya benim niye aklıma gelmemiş smil56 annem de sormuştu ona "dinlemem gerekiyo anne, psikolojik birşey" diye üstü kapalı bi açıklama yapmıştım da garip garip bakmıştı, zihni açıyomuş deseydim sevinirdi kadın s45apk

sınırsızmavi 13-09-2008 02:59 PM

Alıntı:

SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
günlüğünüz hayırlı olsun güzel haberlerle dolsun sapkal89

sağolun, çok teşekkür ederim actionsmile

Mustang 13-09-2008 05:28 PM

Günlüğün hayırlı olsun .
Hayatında sınırsız maviliklerle dolsun.

sınırsızmavi 14-09-2008 11:33 PM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Günlüğün hayırlı olsun .
Hayatında sınırsız maviliklerle dolsun.

Teşekkürler, sınırsız enerji ve sınırsız dostluğunuz da olursa yaşamım sınırsız maviliklerle dolar inşallah mlk34

sınırsızmavi 14-09-2008 11:45 PM

Bu sabah aynaya bakıp kendi kendime bir deneme yaptım, gözlerimin taa içine bakarak "herşey çok güzel olacak, mükemmel bir hayatın olacak, mükemmel bir işin, mükemmel bir eşin, mükemmel bir evliliğin olacak bana inan dedim". 98569 Bu çok hoşuma gitti, inanmak istedim, hem de çok inanmak istedim. Gözlerime bir başkasıymış gibi baktım, ve gözlerimdeki kararlılık beni etkiledi. Ancak diğer yandan benimle birlikte büyüyüp gelişmiş, benim bir parçam olmuş içimde konuşan olumsuz ses hemen devreye girdi, "iyi ama nasıl, nasıl olacakmış bu? Ya olmazsa, ya bunlara inanır ve hayal kırıklığına uğrarsan" sadanim Öteki tekrar devreye girdi "Hayır onu dinleme bana inan" sonra diğeri yine başladı. İçimde iki ses birbiriyle savaşta, ben diğerini dinlemek istemiyorum ama içime öyle yerleşmiş ki onu söküp atmak hiç ama hiç kolay olmayacak. Umarım o haksız çıkar da giderek güçsüzleşip söner. tel45x

sınırsızmavi 18-09-2008 06:13 PM

Bugün çok mutsuz ve umutsuzum, sevgi, ilgi, sohbet ortamından yoksun bir aile ortamında yaşıyorum, hayatım boyunca burada yaşadım, artık çok sıkıldım. Sevgi, muhabbet, sohbet, espri olan bir aile ortamım, bir hayatım olmasını istiyorum. Bu ortamda bir türlü kendim olamıyorum. Burada benim olumlu yönümü besleyen değil köstekleyen bir yaşamın içindeyim, robot gibi, suskun, fazla konuşmayan, iletişim eksikliği olan bir ortamda nasıl sürekli olumlu ve pozitif olabilirim?
BİRİ BANA GELSİN O DA KİMSİN??

sınırsızmavi 18-09-2008 06:17 PM

Bugün Hayal ablanın meditasyonunu dinledim, çekim yasasında bana sorduğu ne istiyorsun sorusuna o sırada önünden geçtiğim daha önce çok beğendiğim "mavi pantolon"u diledim. Basit bir istekti belki ama olsun. Onu benim olmuş kabul ettim. Dur bakalım ne olacak, olursa bu beni çok motive edecek, çekim yasasına inancımı pekiştirecek.

sınırsızmavi 18-09-2008 06:20 PM

Bazen ümitsizliğe kapılıp tekrar ümit toplamak için bu siteye geliyorum. Ama ders çalışmak durumunda olduğum için çok vaktim olmuyor ve yeteri kadar faydalanamıyorum. Ama biraz durmak bile bana iyi geliyor.

mücevher 19-09-2008 12:00 AM

Alıntı:

sınırsızmavi Nickli Üyeden Alıntı
Bugün çok mutsuz ve umutsuzum, sevgi, ilgi, sohbet ortamından yoksun bir aile ortamında yaşıyorum, hayatım boyunca burada yaşadım, artık çok sıkıldım. Sevgi, muhabbet, sohbet, espri olan bir aile ortamım, bir hayatım olmasını istiyorum. Bu ortamda bir türlü kendim olamıyorum. Burada benim olumlu yönümü besleyen değil köstekleyen bir yaşamın içindeyim, robot gibi, suskun, fazla konuşmayan, iletişim eksikliği olan bir ortamda nasıl sürekli olumlu ve pozitif olabilirim?
BİRİ BANA GELSİN O DA KİMSİN??

sahip olduklarımızdan fazlasını istemek, hatta en iyisine sahip olmayı istemek hepimizin hakkı elbet güzel kardeşim. aile dediğin aile gibi olmalı.
ama şu da var ki; her sabah işe giderken çocuk esirgeme kurumundaki çocukları görüyorum,o zaman bir durup yaşadıkları için aileme şükran duyuyorum ve onları yaşattığı için yaradanım'a teşekkür ediyorum.
orada yaşayan bir çocukla sohbet ederken neden bahsedeceğimi şaşırıyorum. çünkü bir aile kavramı olmayan insana onun yaralarına değmeden bir şeyler anlatmak zor geliyor dilim dolaşıyor, afallıyorum.....
çoğunun annesi babası da yaşıyor aslında... bu kadar sevgiden ve ilgiden yoksun birine, hayatta tutunacak dalı sadece kendi olan birine birşeyler anlatabilmek benim gibi aile kavramını ucundan kıyısından yaşamış biri için o kadar zor ki....şaşırıyorum. ailem, annem ve babam sadece yaşıyor olduklarını biliyor olmam dahi beni bu hayatta güçlü kılıyor devleşiyorum adeta sanki büyüyorum onların varlığında... aile acılarını çok yaşadım kendimce... ama bu karmaşada hala böyle hissetmek de güzeldir diyorum...

sevgilerimle...

sınırsızmavi 19-09-2008 01:44 PM

Bugün dünün aksine çok iyi hissediyorum kendimi. Sabah çok olumlu bir ruh haliyle uyandım ve bu halen sürüyor derty Bu halimi çok seviyorum ama korumak zor tabi. Her sabah fizik tedaviye gidiyorum, boyun fıtığı başlangıcı varmış bende çok zor günler geçirdim. Mevlam kimseye vermesin. Bugün 5. günümdü, tamamiyle iyileşmek, genç vücudumu bu rahatsızlıktan tamamiyle kurtarmak istiyorum. Bunun için kendime bu konuda olumlamalar yapıyorum. Olumlama yapmayı tam anlamıyla beceremiyorum, beyin ve dil alışkın olmadığından olsa gerek hih33 Ama iyice öğrenip, alışmak, hayatımın bir parçası haline getirmek istiyorum. Olumlu düşünen, olumlu yaşayan pozitif bir insan olmak istiyorum. Evet bunu çok istiyorum. idea3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:33 PM.