![]() |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Alıntı:
|
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü y789 çok tatlı bir durum olmus :) ama anlatsan babana da yarar telkin bulabilirdik..... hismiley |
|
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü khkh56 alemsiiiin yaa:) |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Teşekkür ederim siz de resminizin altında yazdığınız gibisiniz actionsmile |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü y789 teşşekkür ederim tatlı bayan.. |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü merhabalar sınırsızmavi.. hennry ford demiş ki.. yapabileceğini düşünen yapar ve yapamayacağını düşünen yapamaz.. bu kesin ve değiştirilemez bir kanundur.. bilinçli zihnimiz bizi yaşam dramlarımızın içinde tutmaya çalışarak başarabileceklerimziin önüne engel olur.. değişimeye karar verdin.. bundan sonra atacağın her adım kendinin bir üst ve mükemmel versionunu oluşturmak için olmalı.. elimizdeki ortamın koşulların içerisinde daima en iyisini yapmaya çalışmalıyız.. asıl başarımız bu değilmidir zaten.. hepimiz koşullarımızdan memmnun olmadığımız pek çok evre geçirdik.. daha iyilerine ya da farklılarına sahip olsaydık herşeyin kolay olacağını çoğunlukla aklımızdan geçirdik.. yeri geldi farklı olanlar yaşammızda tezahür etti.. gördük ki hala bir şeyler kolay değil.. o zaman anladık asıl kendimizin farklı versionlarını yaşama geçirmeliyiz.. fıtık problemi ile ilgili olumlamalar yaparken.. kendini yaşamını sevdiğini güvendiğini belirten kelimelere de yer ver.. ilişkilerinde seni yıpratan ya da eleştiren durumlarla karşılaştıysan ve bunları içselleştirdiysen mutlaka affetme çalışmaları yap.. sen bu konuda emin adımlarla ilerlemektesin.. hedeflerine kolaylıkla ulaşmanı güzel bir yaşam yaşamanı dilerim... http://img179.imageshack.us/img179/9...uabd52mtl0.gifsevgiler... |
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Sevgili "Shamanic", Buraya geldiğim ilk günden beri bana hep destek oldunuz, yazdıklarıma hiç kayıtsız kalmadınız. Teşekkür ederim. actionsmile Kimsiniz bilmiyorum ama bu sitede sizi çok seviyorum... tender45 |
|
Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Ha bir de ben çok sakarım sigrt56, merdivenden çıkarken her basamakta "ben sakar değilim, ben sakar değilim..." diye diye çıktım çok zaman ama fazla yararı olmadı sanırım, dokunduğum şeyler inti har ediyolar sanki, mutfak işlerinde çok fazla döküyor, salata vs. yaparken elimi kesiyor, kızartma yaparken yakıyorum... Bu dikkatsizlikten nasıl kurtulup şööyle dikkatli, temkinli, ne yapacağını çok iyi bilen biri olabilirim acaba?? Bu konuda nasıl olumlama yapayım??? idea3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:21 PM. |