Sınırsızmavi'nin GünlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Sınırsızmavi'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba sınırsızmavi.Öncelikle günlüğün hayırlı olsun.
Olumlama yaparken bariz hatalar var çoğu zaman yaptığımız.Eğer sakarlığından kurtulmak istiyorsan ben sakar değilim sözü yanlış seçimdir.Çünkü bilinçaltına ben sakarım telkini vermiş olursun.Forumda bu konuda bir çok faydalı bilgi var.Özellikle keopsun yazılarını takip etmeni öneririm.Çok ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
19-09-2008, 09:56 PM
|
#31 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Merhaba sınırsızmavi.Öncelikle günlüğün hayırlı olsun.
Olumlama yaparken bariz hatalar var çoğu zaman yaptığımız.Eğer sakarlığından kurtulmak istiyorsan ben sakar değilim sözü yanlış seçimdir.Çünkü bilinçaltına ben sakarım telkini vermiş olursun.Forumda bu konuda bir çok faydalı bilgi var.Özellikle keopsun yazılarını takip etmeni öneririm.Çok faydalı bilgiler edinirsin.
Olumlama yaparken şimdiki zamanda olmaya ve içinde olumsuz bir kelime barındırmamaya özen göster.
Bir kaç örnek:
Olumsuz Olumlu
_ben hasta değilim yerine _ben sağlıklı olmayı seçiyorum
_ben sakar değilim yerine _ben dikkatli olmayı seçiyorum
_benim güvensizliğim yok yerine _ ben kendime koşulsuz güvenmeyi seçiyorum
_ben başarısız değilim yerine _ben istediğim her işte başarılı olmayı seçiyorum
gibi.
Vaktin olduğu zaman aşağıdaki linkleri de incelersen daha geniş fikir sahibi olabilirsin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...82004#msg82004 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...zilari-b207.0/
Sevgiler. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
20-09-2008, 12:02 AM
|
#32 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü evet sınırsızmavicim redflowers ın verdiği örneklerde olduğu gibi olumlamalarına inandırıcılık ve oran yansıtabilirsin..
daima istediklerimize doğru yönlendirmeliyiz enerjimizi..
olumlama cümelerimiz pozitif .. kişisel ve şimdiki zamanda olmalı ..
amaç bilinçaltımızı eski kalıpların yanlışlığına inandırarak yenileri ile değişmesini sağlamaktır..
ağzımızdan çıkana kulağımız inanmazsa eğer o olumlama boşa gitmiştir sayılır..
bedenimiz bizim aynamızdır..
görünen yanımızdır..
her düşünce .. her oluş bir enerjidir.. hastalıklarda enerjidir..
biz onları çoğunlukla enerji iken hissedemediğimiz için bedenizmizde ki yansımalarından tanırız..
hastalıklar bastırılmış negatif yada pozitif duyguların görselleşmiş halleridir..
bizler aslında mükemmelizdir.. her şeyimizle denge içerisindeyizdir..
çok güçlüyüzdür..
öyle güçlüyüzdür ki kendi harika yapımızı bile bozabiliriz..
yanlış yaşam şeklimizle ... yanlış söylemlerimizle.. çevrenin ve kendimizin yanlış telkinlerine mazur kalarak başarırız bunu..
olumlamalar bu yanlışları doğrulara çevirmek için kelimelerin sihirli gücünü kullanmaktır..
louise hay düşünce gücüyle tedavi kitabında
fıtık ile ilgili şöyle demiştir;
olası nedeni: zedelenmiş ilişkiler... gerginlik... yanlış yaratıcı ifade..
yeni düşünce modeli : kendimi seviyorum ve onaylıyorum.. kendim olmakta özgürüm..
tüm hastalıkların zihinsel nedenleri adlı kitabında ise;
kopmuş, uyumu bozulmuş ilişkiler. gerilme, zora gelme, sorumluluklar, yanlış yaratıcı ifade...
olumlama Cümlesi:
zihnim hafif ve uyumlu. kendimi seviyor ve onaylıyorum. kendim olmakta özgürüm...
biz bu anahtar kelimeleri kullanarak daha net bir olumlama yapabiliriz..
tabii öncelikle kendine dönük bir çalışma yaparak bu olası nedenler senin yaşamına bu rahatsızlığının temeline uygun mu ..
bunu kontrol ettikten sonra..
her geçen gün bedenimin sağlıklı ve mükemmel oluşundan büyük keyif alıyorum..
gittikçe kendimi daha çok seviyorum daha çok güveniyorum ve huzurlu özgürlüğümden keyif almayı seçiyorum gibi..
bunlar sadece sana örnek teşkil etmesi için .. yukarıda ki keopsun yazılarını ve aşağıda vereceğim linkide okuyarak kendin için
hem bu konuda hem diğer hedeflerinde izlemek için başarılı bir yol haritası çıkartabilirsin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t5996.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t7902.0.html
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
20-09-2008, 12:28 AM
|
#33 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1
30 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba sınırsızmavi.Öncelikle günlüğün hayırlı olsun.
Olumlama yaparken bariz hatalar var çoğu zaman yaptığımız.Eğer sakarlığından kurtulmak istiyorsan ben sakar değilim sözü yanlış seçimdir.Çünkü bilinçaltına ben sakarım telkini vermiş olursun.Forumda bu konuda bir çok faydalı bilgi var.Özellikle keopsun yazılarını takip etmeni öneririm.Çok faydalı bilgiler edinirsin.
Olumlama yaparken şimdiki zamanda olmaya ve içinde olumsuz bir kelime barındırmamaya özen göster.
Bir kaç örnek:
Olumsuz Olumlu
_ben hasta değilim yerine _ben sağlıklı olmayı seçiyorum
_ben sakar değilim yerine _ben dikkatli olmayı seçiyorum
_benim güvensizliğim yok yerine _ ben kendime koşulsuz güvenmeyi seçiyorum
_ben başarısız değilim yerine _ben istediğim her işte başarılı olmayı seçiyorum
gibi.
Vaktin olduğu zaman aşağıdaki linkleri de incelersen daha geniş fikir sahibi olabilirsin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...82004#msg82004 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...zilari-b207.0/
Sevgiler. | Çok teşekkür ederim Redflowers, verdiğin linklerden çok yararlı bilgiler edindim. Ayrıca linkleri karıştırırken sana ait şiirleri okudum ve dinledim. Çok güzel olmuş, tebrikler... Bu siteyi ayrıntılı inceleme fırsatım olsa sabahtan akşama kadar hiç üşenmeden burada olurdum, ama ne yazıkki vaktim kısıtlı olduğu için, özellikle bu aylarda Üds ve Kpds ye hazırlanmaya çalıştığım için yeterince yararlanamıyorum, ama burada geçirdiğim her an bana pozitif enerji veriyor, burada kendime, ümit, olumlu perspektif ve sizlerin varlığı ve desteğinizden, dostluğunuzdan sevgi depoluyorum. Tüm HAYATIM DEĞİŞTİ ailesine sonsuz sevgi ve şükranlarımı sunuyorum, herkese ayrı ayrı... | Offline
| |
20-09-2008, 12:46 AM
|
#34 (permalink)
| Teğmen
30 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Alıntı: **shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
evet sınırsızmavicim redflowers ın verdiği örneklerde olduğu gibi olumlamalarına inandırıcılık ve oran yansıtabilirsin..
daima istediklerimize doğru yönlendirmeliyiz enerjimizi..
olumlama cümelerimiz pozitif .. kişisel ve şimdiki zamanda olmalı ..
amaç bilinçaltımızı eski kalıpların yanlışlığına inandırarak yenileri ile değişmesini sağlamaktır..
ağzımızdan çıkana kulağımız inanmazsa eğer o olumlama boşa gitmiştir sayılır..
bedenimiz bizim aynamızdır..
görünen yanımızdır..
her düşünce .. her oluş bir enerjidir.. hastalıklarda enerjidir..
biz onları çoğunlukla enerji iken hissedemediğimiz için bedenizmizde ki yansımalarından tanırız..
hastalıklar bastırılmış negatif yada pozitif duyguların görselleşmiş halleridir..
bizler aslında mükemmelizdir.. her şeyimizle denge içerisindeyizdir..
çok güçlüyüzdür..
öyle güçlüyüzdür ki kendi harika yapımızı bile bozabiliriz..
yanlış yaşam şeklimizle ... yanlış söylemlerimizle.. çevrenin ve kendimizin yanlış telkinlerine mazur kalarak başarırız bunu..
olumlamalar bu yanlışları doğrulara çevirmek için kelimelerin sihirli gücünü kullanmaktır..
louise hay düşünce gücüyle tedavi kitabında
fıtık ile ilgili şöyle demiştir;
olası nedeni: zedelenmiş ilişkiler... gerginlik... yanlış yaratıcı ifade..
yeni düşünce modeli : kendimi seviyorum ve onaylıyorum.. kendim olmakta özgürüm..
tüm hastalıkların zihinsel nedenleri adlı kitabında ise;
kopmuş, uyumu bozulmuş ilişkiler. gerilme, zora gelme, sorumluluklar, yanlış yaratıcı ifade...
olumlama Cümlesi:
zihnim hafif ve uyumlu. kendimi seviyor ve onaylıyorum. kendim olmakta özgürüm...
biz bu anahtar kelimeleri kullanarak daha net bir olumlama yapabiliriz..
tabii öncelikle kendine dönük bir çalışma yaparak bu olası nedenler senin yaşamına bu rahatsızlığının temeline uygun mu ..
bunu kontrol ettikten sonra..
her geçen gün bedenimin sağlıklı ve mükemmel oluşundan büyük keyif alıyorum..
gittikçe kendimi daha çok seviyorum daha çok güveniyorum ve huzurlu özgürlüğümden keyif almayı seçiyorum gibi..
bunlar sadece sana örnek teşkil etmesi için .. yukarıda ki keopsun yazılarını ve aşağıda vereceğim linkide okuyarak kendin için
hem bu konuda hem diğer hedeflerinde izlemek için başarılı bir yol haritası çıkartabilirsin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t5996.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t7902.0.html
sevgiler.. | Siz bu bilgilere benim için mi bakıp araştırdınız? Çok hoşsunuz gerçekten. Söyledikleriniz doğru olabilir "zedelenmiş ilişkiler... gerginlik... yanlış yaratıcı ifade.." sanırım bu cümlede beni anlatan çok şeyler var, "zedelenmiş ilişkilerden dolayı kırılmış bir kalp, sindirmeye çalışan ve bu konuda yıpranan bir benlik.." buna daha pek çok şey eklemek mümkün. Fiziksel hastalıkların böyle psikolojik tabanlı olabaileceğini tahmin etmezdim gerçekten, sayenizde öğrenmiş oldum, Sevgi, mutluluk ve huzur sizinle olsun... | Offline
| |
20-09-2008, 01:16 AM
|
#35 (permalink)
| Teğmen
| Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Annem geldi ve kızdı "internet başında çok vakit geçiriyorsun, baban da kızıyor" dedi. Kalkmam gerek ama hayır Shamanic'in verdiği linkleri okumadan bırakamam. Allahım 24 yaşındayım ama hala istediğim zaman istediğim şeyi yapamıyorum, göze batıyo. Özgürlük istiyorum!!!! | Offline
| |
21-09-2008, 02:30 PM
|
#36 (permalink)
| Teğmen
| Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Bu günlerde kişisel gelişim sağlayan kurslara çok ilgi duyuyorum. Özellikle EFT. Sonra bedenimi güçlendirmek için plates. Kendi olanaklarımdan yararlanmayı, hayatımı güzelleştirmeyi çok istiyorum. İnternetten araştırdım bulunduğum ilde NLP kuruluşu var ve EFT dahil olmak üzere çok yararlı kurslar var ve ben bunlaraa katılmayı çok isityorum. Ama tabi bunlar para demek. Henüz bir işim olmadığı için bu da benim için sıkıntı tabi. Kolumdaki künyeyi satıp bu kursa gitsem diye düşünüyorum, babamın mezuniyet hediyesi tabiki onlardan gizli olacak bu, ama ya kolumda olmadığını farkederlerse? Sonra mesela EFT kursuna para bulup gitmeye karar verdim, aileme Eft MFt yi söyleyemem, çok tuhaf karşılanır, saçma bulurlar, kızarlar ve üstüne üstlük psikolojik prolemli biri olduğumu düşünmeye başlarlar. Bu durumda onlara yalan söylemek durumunda kalacağım. | Offline
| |
21-09-2008, 02:40 PM
|
#37 (permalink)
| Teğmen
| Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Bir yandan Üds, Kpds ye hazırlanıyorum. Kpss ye de bunlardan sonra hemen başlamam gerek ki bu benim için çok önemli. Bir tarfım bu kadar önemli uğraşların içinde bu kurslara katılmayı işim oluncaya kadar ertele diyor öbür tarafım "Daha fazla ertelemek istiyorum diye bağırıyor, artık bir an önce olmam gereken kişi olmak istiyorum ertelemek istemiyorum" diyor. | Offline
| |
21-09-2008, 02:55 PM
|
#38 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü sevgi sınırsızmavi cim..
çok sıkışsan acil ve elim bir ihtiyacın olursa hatıralarından vazgeç...
ama sevgili babanın senin mezuniyetin için verdiği değerli bir hediyeyi bu uğurda harcaman
onların sana verdiği değeri hiçe sayman olur ki bu da kendimize asla yapılmasını istemediğimiz bir davranışımız olur...
bir değer harcanarak başka bir değer kazanılmaz tatlım..
kişisel gelişim alanında ki kursalara katılmak çok faydalıdır..
özellikle uygulamalı eğitimlerde hem pratiklik açısından hem aynı düşünce etrafında yoğunlaşan dostlarla bu eğitimi almak çok farklı ve kalitelidir..
ancak bu demek değildir ki yaşamımıza eklemek istediklerimizi ilave edebilmek için illa kurslara gidelim...
bilgi için niyet ettiğinde ve yönünü oana çevirdiğinde sana bir şekilde gelir..
öncelikle forumda ki nlp.. eft .. sedona başlıklarını incele..
alternatif kişisel gelişim altında daha pek çoğuna rastlayacaksın..
atakan bey nlp uzamanı.. keops benzer şekilde.. mustang kitaplardan bu bilgileri edinerek çok başarılı uygulamalar yaparak bilgilerini aktarmakta..
hayal abla nlp ile ilgili bulduğu çok güzel tanıtım videolarını ekledi.. altında değerli paylaşımlar oldu..
piyasada pek çok kitap web üzerinde pek çok bilgi kayıtlı..
çok daha uygun fiyatlara ama kendi emeğini kullanarak bu bilgilere erişebilir sentezleyebilir pratikleştirebilirsin..
biraz fazla çabayla deperli hatıralarından çok gerekli olmadıkça vazgeçmeden hem de
böylelikle onlara yalan söylediğinden dolayı bilinçaltında suçluluk duygularını bastırark yaşamına başka
yerlerden zarar vermemiş olur sonra bu zararları eft yaparak temizlemeye çalışmamış olursun kuzum.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...elisim-b313.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/nlp-b314.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._kesif-b424.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...usunce-b425.0/
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
21-09-2008, 09:09 PM
|
#39 (permalink)
| Teğmen
| Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Sevgili *shamanic* ablacığım, söylediklerinde çok haklısın; ancak ben kişisel yönden kendimi geliştirme yolculuğumu bu siteyle başlatmadım, dur sayayım lise 1 de farketmiştim kendim için birşeyler yapmam gerektiğini ve o zaman başlamıştım yolculuğa, mücadeleye yaklaşık 10 yılı geçiyor bu sürenin bir kısmı aktif bir şekilde kitap okuyup sentezlemeye çalışarak, uygulamalar yaparak bir kısmı da hayatta bizzat deneyimleyerek, çarpıp kanayıp öğrenerek, bir kısmı da hiçbirşey yapmayarak geçti. Çok mesafe katettim ama hala hayatta beni kıran üzen yıpratan şeyler olmasına yol açan eksiklerim çoktu, bunlar üstüste gelince çok geriye gidebiliyorum. Asıl demek istediğim ben mücademi hep içimde bir başıma verdim, hiçkimseden yardım ve destek görmeden, hiç kimseye çaktırmadan, ben ilk defa burada paylaşmaya cesaret edebiliyorum bu tür sorunlarım olduğunu, herkes beni dışarıdan oldukça kendine güvenli, kendinden emin biri oduğumu sanıyorlarken, bilmiyorlardıki böyle durarak kendimi koruduğumu. Yani artık kendi başıma uğraşıp durmaktan çok sıkıldım, uzman birilerinden destek almaya gereksinimim var tek başıma koşup durmaktan yoruldum ve artık eksik yönlerimle uğraşmak istemiyorum, tamamiyle bir sonuca varmak istiyorum, içimdeki potansiyeli dışarı çıkarmak, yaşamımın, kişiliğimin eksik yönleriyle uğraşmak yerine bizzat hayatın kendiiyle uğraşmak istiyorum. Bekleyecek, dayanacak sabrım kalmadı, diğer yandan da hayallerimde beklettiğim, tanımadığım, bilmediğim ama geleceğini ümit ettiğim eşim olacak kişi bana gelmeden önce onun karşısına tam anlamıyla yeterli bir insan olarak çıkmak istiyorum, kırık dökük değil. Beni çok sevsin ve çok saygı duysun istiyorum bunun için de çok sevilecek ve saygı duyulacak biri olmam gerek, eşime ve çocuklarıma, Allah izin verirse yakın bir zamanda öğrencilerime yeter bir insan olamak istiyorum. Bilmem anlatabiliyor muyum, yoksa saçmalıyor muyum bilmiyorum. | Offline
| |
21-09-2008, 09:19 PM
|
#40 (permalink)
| Teğmen
| Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü İşte bu yüzden acelem, telaşım, bu site derya deniz zaten, bir içine girdiğimde çıkamıyorum, link vermişsin eminim yine birbirinden değerli ve önemli bilgiler vardır bir girince güzel başka başka şeylere de rastlıyorum oradan araya ordan şuraya tıklıyorum bakıyorum saatler su gibi akıp gitmiş , burdan öğrenecek çoook şey var, zaten bana da çok şey kattı , hepinizden Allah razı olsun, ama ne yazıkki sadece göz atabiliyorum, ev hayatından ve özellikle sınavlardan dolayı derinden inceleme fırsat ve vaktim olmuyor. | Offline
| | | |