Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tamam emel sen dinlen ama yaz sonunu merak ettim ben şimdii...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-07-2007, 12:53 PM   #211 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
15 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dennise is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

tamam emel sen dinlen ama yaz sonunu merak ettim ben şimdii

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

dennise isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-07-2007, 12:57 PM   #212 (permalink)
25emel
Guest

[youtube=425,350]AC4vXTXc9N0[/youtube] gidemiyorum ki tam çıkıcam bişey görüyom yazıyorum falan nese bu kez kesin gidiyorum. gelince yazarım öptüm
Alt 22-07-2007, 10:49 PM   #213 (permalink)
25emel
Guest

evett kaldığımız yerden devam edelim... ben bir yandan ilaç hazırlıyıp hastaya yapıyorum hemde hadi nere gidiyorsun şu dışarıdakilere bak seni bekliyorlar nasıl korkuyorlar sen onları bırakıcaksın die içimden tekrarlıyorum.sonra etrafım bir sıcaklık oldu.yanımdakileri duyamıyordum.sanki bir kapsülün içindeydim. bi afalladım korktum açıkcası,ne oluyo lan dedim.sonra aniden bitti.anlayacağınız tüm romantizmi mahvettim nese tüm cabalarımız sonuc verdi hayata döndürdük.yatagı ile birlikte yogun bakıma teslim ettik. ben hastaneden çıkarken merak ettim sordum yasıyor durumu iyi dediler. yahh işte böyle
Alt 23-07-2007, 12:13 AM   #214 (permalink)
25emel
Guest

şaşkın
Alt 23-07-2007, 12:14 AM   #215 (permalink)
25emel
Guest

neyse arkadaşlar ben gider hemde yatar sizedeee byby
Alt 23-07-2007, 02:56 AM   #216 (permalink)
hayalayaz
Guest

emelim doktorlar ve hemşireler zaten doğal şifacılardır...şifacılık onların dna sına kodlanmıştır...bu yetenek sende mutlaka işine başladığındada vardı..fakat farkındalığın bu denli yoğun olarak şimdi gelişiyordur..ayrıca övündüm seninle böyle devam et..kendini çok fazla enerji yüklü hissettiğinde ya enerjinin ayaklarının altından toprağa dünyanın merkezine aktğını düşün, yada bu enerjinin.burada ihtiyacı olan kişilere akmasını dile..ancak bu senin bio enerjin, fazlasını aktarırsan kendi enerjin düşebilir..dikkat et..yada en kısa zamanda reiki öğren...saygılı sevgiler..
Alt 23-07-2007, 08:07 AM   #217 (permalink)
Üsteğmen

ozel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
40 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ozel is an unknown quantity at this point

Evet Emelcim bencede Reiki ogrenmen hem isinde hemde hayatinda harikalar yaratabilir, hem sifa verirsin hemde kendi enerjini korumus-kontrol etmis olursun aslinda topraklanmayi bilmen ve uyguluyor olman, senin gibi surekli baska insanlarla ve binbir turlu farkli enerjiyle hergun birlikte olan herkes icin olmasi gereken bir durum, keske hergun gozunu actiginda hemen topraklanmayi huy haline getirebilsen harika olurdu, topraklanmayi bende yapiyorum, sabah kacirdiysam gun icinde mutlaka topraklaniyorum ve faydasini herzaman goruyorum. Benimde nazar deyme seklinde bir enerji kacagim oluyor bu yuzden vede tabiki yaptigimiz hersey icin topraklanmaya ayri bir onem veriyorum simdi Reiki ye basladim belki birgun sende baslarsin. Allah kolaylik versin Emelcim.
Sevgi ve Isikla kal.
Alt 24-07-2007, 01:40 AM   #218 (permalink)
25emel
Guest

teşekkür ederim arkadaşlar inanılmaz yorgunum hepinizi çok öpüyorum yarın yine iş var
Alt 24-07-2007, 01:43 AM   #219 (permalink)
25emel
Guest

[youtube=425,350]mx4Z7yx1g9w[/youtube]
Alt 24-07-2007, 08:16 PM   #220 (permalink)
25emel
Guest

çocukken bir yapbozun parçasıymış gibi düşünürdüm kendimi...sanki yerinde olmayan bir şeyler vardı...sürgüne gönderilmiş savaşcı bi prenses gibi zannederdim hep...o kadar inanırdım ki hani saçlara takılan taçlar vardır ya,ben onları kraliyet tacı takar gibi takardım hep.okulda bile dikkatini çekmişti öğretmenimin tacımı alıp vermemişti. ne hayal ama demi! 44
annem sokakta çocuklar ile oynamama izin vermezdi genelde...ayda yılda bir binbir dolap cevirerek koparırdım izni 44 odamın penceresi yola bakardı...izlerdim onları penceremden... hadi gelsene dediklerinde gitmeyi istemiyormuşum gibi davranırdım.
akşam üstü tam güneş batmak üzereyken beni salonumuzun penceresinde güneşe karşı oturmuş,uzakları izlerken bulabilirdiniz.müzik setinden gelen kısık sesdeki romantik piano ezgileri eşlik ederdi çogu zaman...o dönemlerde ibrahim erkalın şarkılarını pek severdi abim,gereksiz oldugunu düşünerek benim kasetimin üstüne kopyalamıştı!öğrenince çok üzülmüştüm. en büyük zevkim elimden alınmıştı sanki, bana sorulmadan... hala ararım o kaseti ben, bir müzik marketin önünden her geçişimde acaba burada bulabilirmiyim die geçirirm aklımdan... çogu kez elim boş çıkmışımdır. işin kötüsü onun bana ait olduğundan o kadar emindim ki gerek görüp ismini ezberleme lütfünda dahi bulunmamıştım. her piano sesi duydugumda hemen kulak kabartırım acaba o çalıyormu die... ezgiler hala aklımda 44
oldum olası yalnızlığı sevmişimdir,sesizliği... bulutlu-rüzgarlı havaları... rüzgarın önünde durmaya bayılırdım! ne kadar sert eser ise ben o kadar çok mutlu olurdum 44 saçlarımı darma dagın ederdi...zavallılar nereye kaçışacaklarını şaşırırdı sanki 44 kollarımı yanlara açar sanki kucaklıyacakmış gibi beklerdim. çogu zaman karşımdakileri anlamakta zorluk çekerdim.öyle basit garip şeylerle meşgul ediyorlardı ki kendilerini... bazılarınız bunları niye yazıyor ki bu diye aklından geçiriyor olabilir.açıkcası ben de bilmiyorum. bu duyguları yıllar önce yok ettim sanıyordum. ara da bir olur,bir ara gelir bunlar bana,her seferin de saçmalama der atarım diplere, tamm çıkmaz daha derim. sonra artık ne zaman gelirse anlarım ki hala orada! işte öyle bir zamanlarımdayım herhal 44

hiç bir zaman olduğum yerlere ait görmemişimdir kendimi... belki bu yüzdendir hep mutlu olmaya çabalamam. gittiğim hiç bir şehirde,yaşadığım hiç bir yerde kayda değer bir şeyler görmemişimdir...yüreğimden geçenler bunlar hiç bir zaman değiştiremediğim gerçekler!

Bookmarks