06-06-2007, 12:38 AM
|
#40 (permalink)
|
Guest | Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... hah şööööyle eğlenelim,
arkadaşlar, hayatımızda yeteri kadar neden, niçin, niye var,ben hepsinin cevabını buldum, valla bak,hiç bişey benden kaynaklanmıyo...ben hakimim masum bey...çoook önemli bir karar aldım bundan sonra hiiiiiç arkama bakmıyacağım, gidene güle güle,gelene hoş geldin..gömdüm hayatımdaki bütün cesetleri...kendiminkide dahil, üzerlerinede üç ihlas bir fatiha okudum..huşu ile...yeniden doğdum...bu günlerde beni terk eden hiç kimseye hiçbir şeye üzülmüyorum...enerjimiz değişiyor arkadaşlar,bizim enerjimiz güçlendikçe, frekansı bizimkine uyumlu olmayan herkes, herşey gidecek tabii..benzer benzeri çeker.. bizim enerjimiz parladıkça ,parlak olan enerjileri kendimize çekiyoruz/rum..eski enerjiler gidecekki, boşlukları sevmeyen doğa yerlerini daha güzelleriyle doldursun...bunu istemiyormuyduk/ dum? bunun için burada değilmiyiz/yim...eskinin o bizi bunaltan ağırlığından kurtulup,daha hafif daha neşeli yaşamak değilmiydi arzumuz...hayatımıza kolaylıkları doldurup,zevk almak istemiyormuyduk bu gahpanalı dünyadan....eee hadi buyurun....bu hayat bize sunuldu...gidenin arkasından bakmak yerine geleni güler yüzle karşılamaya hazır olalım...emi hepimize saygılı sevgiler |
| |