Alıntı:
etterna_ Nickli Üyeden Alıntı
canım ne güzelmiş evin heryere yakın, sen benim daha önce yazdıklarımı okumadın anlaşılan. Bir de yalnızsan ne zor olur bi yere gitmek, misafir gelemiyo falan.ben şehire uzağım, manzara çok güzel, sakin sessiz ama kalabalığı da özler hale geliyo insan her ne kadar sevmese de. Eve kapanmış hissediyorum bazen bence otur oturduğun yerde:) bak ne güzel misafir bile gelmiş, bana pek nadir gelir.Ulaşım problem |
benim boludan önceki görev yerim ormanın içinde sesiz sakin yanında çoşkun deresi akan huzurlu bir köydü.hareketli bir sehir yasamından ani bir kaçış kararı ile transfer olmuştum oraya şaşkın.baslarda baya zorlandım ama sonrası...hayatımın dönüm noktası oldu orası benim için.
öyleki gece akıntının sesi sana ninni söylüyormuş gibidir.öyle hoş bir uykuya daldırırdı ki insanı
orada alıştım ben sukunete huzura...yanlızlıgıda seviyorum ben sanırım
gerci pek yanlız kalamzdım ya 44 saolsun arkadaslar kafasını dinlemek isteyen solugu yanımda alırdı 44
termos bardagım vardı benim.kışın sıcak cikolatamı koyardım bardagıma cekerdim botlarımı ormana gezmeye giderdim.o soguk havada sıcacık çikolatamı yudumlar dolaşırdım.ceylanlar karacalar etrafımda...onlar benden korkmuyordu benim onlardan korktugum kadar 44... sonra alıştık tabi birbirimize 44 kardaki izleri sürebilecek kadar gelişmiştim
öyle bir yerden gelip sehir stesini cekmek acıkcası pek işime gelmiyor.
önceden ya bu yaslı insanlar neden daha cok imkana sahip sehirler de deilde köylerde yasamayı secerler die hep kızardım.ama şimdi onları öyle iyi anlııyorum ki...
bu arada misafir geldiğine gelecegine pişman oldu okey masasına gömüldüler yine
her defasında kazanma hevesiyle gelip elleri boş dönüyolar ya acayip komik oluyor
ayıptır söylemesi yine yendik ortagım ile birlikte yaptıgımız iddaalı koalisyon sayesinde 44