Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ohhh bir günü daha devirmiş olmanın verdiği sakinlikle evime geldim. ya ben bu dört duvarı seviyorum ya...sakin 44 sessiz 44 seriinn evim sehrin tam merkezinde şaşkın her yere eşit uzaklıkta roma gibi mübarek tüm yollar bana varıyor sıkıldım yaa... en ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-06-2007, 07:24 PM   #51 (permalink)
25emel
Guest

Standart Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

ohhh bir günü daha devirmiş olmanın verdiği sakinlikle evime geldim. ya ben bu dört duvarı seviyorum ya...sakin 44 sessiz 44 seriinn evim sehrin tam merkezinde şaşkın her yere eşit uzaklıkta roma gibi mübarek tüm yollar bana varıyor sıkıldım yaa... en kısa zamanda kendime sehir dısından bir ev ayarlayıp tasınmam lazım...öyle çok güzel,lüks falanda istemiyorum buralarda prefabrik çok onlardan bir tane ayarlayabilirsem ne güzel olur yaf! dusun ben bunları düşünürken arkadaslar geldi.oo bu gece bizim evde cümbüş var sanırım herkes ayrı bir coşkunlukta

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 08-06-2007, 07:31 PM   #52 (permalink)
25emel
Guest

ooo okey oynayacakmışız artık bitmes bizim oyun isteyen varmı dördüncüye ihtiyacımız var muhtemelen bir kaç el sonra 101 oynamaya baslarız. ya oynamak zevklide ya su tas toplama işi sıkıyor insanı yafff şaşkın[youtube=425,350]o2SrMqTeySw[/youtube]
haçan hubu masadan bizde de bulunsa ne hoş olurdu
Alt 08-06-2007, 07:33 PM   #53 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
etterna_ is an unknown quantity at this point

canım ne güzelmiş evin heryere yakın, sen benim daha önce yazdıklarımı okumadın anlaşılan. Bir de yalnızsan ne zor olur bi yere gitmek, misafir gelemiyo falan.ben şehire uzağım, manzara çok güzel, sakin sessiz ama kalabalığı da özler hale geliyo insan her ne kadar sevmese de. Eve kapanmış hissediyorum bazen bence otur oturduğun yerde:) bak ne güzel misafir bile gelmiş, bana pek nadir gelir.Ulaşım problem
Alt 08-06-2007, 09:07 PM   #54 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Emel ya senin günlüğün ne kadar renkli böyle muhteşemsin
Alt 08-06-2007, 09:37 PM   #55 (permalink)
25emel
Guest

teşekkür ederim teveccünüzzz efenimmm 44
Alt 09-06-2007, 01:04 AM   #56 (permalink)
25emel
Guest

Alıntı:
etterna_ Nickli Üyeden Alıntı
canım ne güzelmiş evin heryere yakın, sen benim daha önce yazdıklarımı okumadın anlaşılan. Bir de yalnızsan ne zor olur bi yere gitmek, misafir gelemiyo falan.ben şehire uzağım, manzara çok güzel, sakin sessiz ama kalabalığı da özler hale geliyo insan her ne kadar sevmese de. Eve kapanmış hissediyorum bazen bence otur oturduğun yerde:) bak ne güzel misafir bile gelmiş, bana pek nadir gelir.Ulaşım problem
benim boludan önceki görev yerim ormanın içinde sesiz sakin yanında çoşkun deresi akan huzurlu bir köydü.hareketli bir sehir yasamından ani bir kaçış kararı ile transfer olmuştum oraya şaşkın.baslarda baya zorlandım ama sonrası...hayatımın dönüm noktası oldu orası benim için.
öyleki gece akıntının sesi sana ninni söylüyormuş gibidir.öyle hoş bir uykuya daldırırdı ki insanı orada alıştım ben sukunete huzura...yanlızlıgıda seviyorum ben sanırım gerci pek yanlız kalamzdım ya 44 saolsun arkadaslar kafasını dinlemek isteyen solugu yanımda alırdı 44
termos bardagım vardı benim.kışın sıcak cikolatamı koyardım bardagıma cekerdim botlarımı ormana gezmeye giderdim.o soguk havada sıcacık çikolatamı yudumlar dolaşırdım.ceylanlar karacalar etrafımda...onlar benden korkmuyordu benim onlardan korktugum kadar 44... sonra alıştık tabi birbirimize 44 kardaki izleri sürebilecek kadar gelişmiştim öyle bir yerden gelip sehir stesini cekmek acıkcası pek işime gelmiyor.
önceden ya bu yaslı insanlar neden daha cok imkana sahip sehirler de deilde köylerde yasamayı secerler die hep kızardım.ama şimdi onları öyle iyi anlııyorum ki...
bu arada misafir geldiğine gelecegine pişman oldu okey masasına gömüldüler yine her defasında kazanma hevesiyle gelip elleri boş dönüyolar ya acayip komik oluyor ayıptır söylemesi yine yendik ortagım ile birlikte yaptıgımız iddaalı koalisyon sayesinde 44
Alt 09-06-2007, 01:10 AM   #57 (permalink)
25emel
Guest

bahar mevsiminde delice akan evimin hemen yanında ki dere

yaz mevsiminde dagdan cekilmiş bir resim
bu resimler cep telefonu ile cekildigi için pek net deil özürdilerim ama yinede sizinle paylaşmak istedim 44
Alt 09-06-2007, 01:16 AM   #58 (permalink)
25emel
Guest

hepinizi öpüyor dinlenmeye cekiliyorum yarın yine görüşmek temennisi ile iyi geceler... 44
Alt 09-06-2007, 01:37 AM   #59 (permalink)
hayalayaz
Guest

iyi geceler emelim
ne güzel resimler,ne güzel yerler, mutluluğun, huzurun daim olsun senden taşıp bizede ulaşsın sevgiler
Alt 09-06-2007, 09:40 AM   #60 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Oyyy ne güzel yer burası ben pek sakinliği sevmem kısa süre sonra kalabalığa karışmak isterim yalnız kalma korkusu işte 44

Bookmarks