eveettt az önce yolculadım hayatımın son 2 yılını. ..kendi ellerimle bindirdim otobüse...kendi ellerimle yerleştirdim eşyalarını... baktım doluyor gözleri gitsene kızım ya hadde hadde naaş naşşş ikile bakayım yandan yandan...dedim uyuuuzz!!! diye bir cevap aldım 44 daha dün birbirimizi tanımıştık oysa ne çabuk geçti 2 yıl... Neler sığdırmıştık o 2 yıla ne yaralar ne pansumanlar sardık yüreklerimizin karşılıklı... masa altından ne taşlar çalardık okey oynarken 44 her seferinde bak namuslu oynayacaz diyip yine okeyi karşıya ulaştırırdık 44
Arkadaşlar eve gitme diye diretti ama özellikle gelmek istedim onsuz nasıl olacak acaba... Kapıdan içeri girdim... Hiç bu kadar sessiz olmamıştı bu ev... Bu kadar soğuk, evet bu sıcakta ev buz gibi... pc basındayım tepemde vıdı vıdı konuşan kimse yok
artık PC için sıra beklemeceyim ne güzel değil mi
Sanki şimdi çıkacak koridorun başından... Sanki yorgunluktan tutulmuş omuzlarımı inadına sıkacakmış gibi arkamdan sessiz sessiz yaklaşıp... Dün gece karşılıklı odalar da eşya topluyoruz. Birbirimize bakamadan... Sızlayan yüreklerle birbirimize rol yapıyoruz... Ben dayanamayıp yatıyorum sabaha erken kalkmalıyım dedim. Ne uykusu yaaa maksat kaçmak...
gecenin ilerleyen saatlerinde sessizce geldi. Sarılıp birbirimize ağladık sabah kadar, güya beraber uyuyacaktık… Birbirimize bakıyor ağlıyorduk ezanlar okunurken… Ya hayatımın büyük çoğunluğunu yalnız geçirdim ben alışkınım aslında ayrılıklara ama ne oldu anlamadım bu kadar yufka yürekli değildim ya
… İşe gidicem baktım suratım nasıl şişmiş anlatamam. Bir duş aldım makyaj yaptım. Yok, anam kocaman şiş gözler!
Nereye nasıl saklayayım… Ya yaşlandıkça insanlar hassalaşıyor herhalde… Neyse hayırlısı bakalım daha ne deneyimler gelecek! Ya daha şimdiden özledim ya o benim biricik, nazlı, tatlı, hassas bacımdı… Çocuğum gibiydi!
Nasıl alışacağım bilmiyorum. Allahtan bu tayin olayından önce bir tatil olayı organize etmişim ya ben harikayım yaaa 44 … İyi ki öyle bir şeye kalkışmışım. Gelecek haftaya 7 arkadaş birlikte bodrumdayız iyi gelecek kolay atlatırım. Alışırım daha kolay biraz zaman… ne büyük ilaçsınnn