18-10-2008, 12:30 PM
|
#26 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 12
80 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: İsobel'in günlüğü Hepinize tek tek çok teşekkür ederim canlarım,annem iyi çük şükür. Ani bir kasık fıtığı çıktı, bağırsakta kangrene sebep olmuş,geç kalsak kaybedecekmişiz yani,şükür erken gittik,bağırsağının bir kısmı alındı. 3 gün yattık hastanede,dün eve çıktık. Benim reikilerimin müptelası oldu,habire istiyor:) Kardeşimin oğlunun gözünde tümör çıktı şimdide,ama o da şifalanacak biliyorum. Ben dönecektim bu hafta,ama mecburen onun ameliyatını bekleyeceğim şimdi.
Buraya annem için gelirken,içimden hep Allah'ım annem için gidiyorum,ama başka hayırlara sebep olacağım,biliyorum diyerek geldim,ve gerçek oldu. Kardeşimin ve eşinin benim olumlu telkinlerime çok ihtiyaçları vardı. Bir sürü enteresan olay da yaşadım, mesela durup dururken bepanhtene alayım dedim eczaneden, alakam da yoktur ama:) Döndüğümde annemin kalçasında yaralar oluştuğunu gördüm ve doktor bepanthene sürün dedi:) Annemin boynu çok ağrıyordu,reikilerim çok iyi geldi
Dediğim gibi, hayırlara vesile oldum gelmekle. Şimdi İstanbul buluşmasına katılmak istiyorum,ama bakalım, bulunduum yerden nasıl giderim hiç bilmiyorum,hayırlısıysa olsun diyorum
__________________ Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />"suyun akışı" karar verir! |
| |