Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!!

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bende su sesini çok sevdiğim için ve bana eski günlerimi güzel günlerimi hatırlattığı için su sesini tercih ettim bazen bilgisayarda dinliyom bizimkiler su sesine delirmek üzere bilgisayar ve ben oda kapısının dışında buluyoz kendimizi hehe olsun beğenmesinler ben çok mutluyum ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!!

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-10-2008, 11:35 AM   #31 (permalink)
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Standart Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!!

bende su sesini çok sevdiğim için ve bana eski günlerimi güzel günlerimi hatırlattığı için su sesini tercih ettim bazen bilgisayarda dinliyom bizimkiler su sesine delirmek üzere bilgisayar ve ben oda kapısının dışında buluyoz kendimizi hehe olsun beğenmesinler ben çok mutluyum ve memnunum

Herkesin hayatında dalgalanmalar olur awayy cım önemli olan üstesinden gelebilmendir ve sen bunu başarırsın kendine özel bir arkadaş bul güvendiğin biri olsun ve bu kişi pozitif enerji dağıtam karamsr olmayan bir kişi olsun içini ona dök gülümsemesiyle olsun verdği öğütlerle olsun seni gülümsetecek kişi olsun çok faydası var inanki benim böyle 3 tane arkadaşım var onlar dertlerini benimle paylaşır ben onlarla dertlerimi paylaşırım 4 müz bir araya geldikmi dünya bizim gülünmeyecek şeylere bile bakmışız ki kahkaha tufanı almış gitmiş birbirimizin göremediklerimizi görürüz ve görüşlerimizi tartışır orta yolunu muhakak buluruz haftada bir buluşma günümüz olur yani canısı telkinler kitapklar kadarda arkadaşlar değerlidir ben kısa kesem yoksa çenem düşeceğe benzer

hoşça ve dostça kal

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 15-10-2008, 12:09 PM   #32 (permalink)
awayy
Guest

Yani pericim öyle bi açık renkle yazmışsın ki..
Dedim ekrana soğan sürüp bi de ışık tutsam acaba daha mı net görürüm?

Bu haftasonu bi moral buluşması yapmak istiyorum zaten arkadaşlarımla..
Ya ben kendim pozitif olmayınca insanları da olumsuz etkilemeyim diye çok görüşmek istemiyorum..
Sonra da tek başıma kafayı yiyorum
Böyle kısırca bi döngüye mi girmişim ne
Sen de pek bi sevimlisin ya
Alt 15-10-2008, 12:49 PM   #33 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Awayy'cim mutlaka gel buluşmaya.O ortamda öyle bir pozitif etki oluyor ki negatifin barınması mümkün değil.Ben her buluşmadan ayrıldığımda yüzümde kocaman bir gülümsemeyle atıyorum adımlarımı.

Buluşmalar insana çok şeyler katıyor inan.Farklı insanlarla bir arada bulunmak ve yeni tatlar almak o kadar güzel bir duygu ki.

Ayrıca ben seni devamlı takip ediyorum,gayet tatlı ve sevecen bir yapın var.''olumsuzluk'' önlüğünü sanki zorla giyiyorsun üzerine.Sen gel de o önlüğü çıkarıp yırtalım,parçalayalım,yok edelim .

Pazar günü görüşmek üzere.Gelsin mantılar,gözlemeler
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-10-2008, 01:10 PM   #34 (permalink)
awayy
Guest

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Awayy'cim mutlaka gel buluşmaya.O ortamda öyle bir pozitif etki oluyor ki negatifin barınması mümkün değil.Ben her buluşmadan ayrıldığımda yüzümde kocaman bir gülümsemeyle atıyorum adımlarımı.

Buluşmalar insana çok şeyler katıyor inan.Farklı insanlarla bir arada bulunmak ve yeni tatlar almak o kadar güzel bir duygu ki.

Ayrıca ben seni devamlı takip ediyorum,gayet tatlı ve sevecen bir yapın var.''olumsuzluk'' önlüğünü sanki zorla giyiyorsun üzerine.Sen gel de o önlüğü çıkarıp yırtalım,parçalayalım,yok edelim .

Pazar günü görüşmek üzere.Gelsin mantılar,gözlemeler
Ayy çok fena bi duygu seli oldu şimdi bende bak
Canım benim çok teşekkür ederim o senin sevecenliğin
Evet yaa bi gitse başımdan şu olumsuzluk mu neyse yaa
Ayy gözlerim doldu çıkıyım bi yemek yiyim ben hava alıyım
Alt 15-10-2008, 01:38 PM   #35 (permalink)
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough

Alıntı:
awayy Nickli Üyeden Alıntı
Yani pericim öyle bi açık renkle yazmışsın ki..
Dedim ekrana soğan sürüp bi de ışık tutsam acaba daha mı net görürüm?

Bu haftasonu bi moral buluşması yapmak istiyorum zaten arkadaşlarımla..
Ya ben kendim pozitif olmayınca insanları da olumsuz etkilemeyim diye çok görüşmek istemiyorum..
Sonra da tek başıma kafayı yiyorum
Böyle kısırca bi döngüye mi girmişim ne
Sen de pek bi sevimlisin ya
ya başka rengi seçerken diğerine tıklamışım artık şansıma demiştim içimden demekki açık renk çıkmış umarım okumuşundur önemli olman okuman için ışık tutmayıda düşünmen
Alt 15-10-2008, 03:42 PM   #36 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point

biraz geç oldu ama günlüğün hayırlı olsun demeye geldim.

günlüğün hayırlı olsun, umudun, paran, neşen bol, sağlık ve pozitifliğin sonsuz olsun

Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-10-2008, 04:03 PM   #37 (permalink)
awayy
Guest

Geç olur mu hiç??
Her zaman beklerim..
Teşekkür ederim..
Sevgilerimle..

Kelebekler de güzelmiş, bayılırım kelebeklere
Alt 25-10-2008, 12:55 PM   #38 (permalink)
awayy
Guest

Tekrardan merhabaaa...
Bu sıralar internet sorunum var biraz pek giremiyorum siteye
Toplantıyla ilgili de hiçbişey yazamadım..
Öncelikle herkesle tanıştığıma çook memnun oldum..

Yalnız önceden uyarsaydınız bi gaz maskesiyle gelirdim
Gene de 30 kişinin aynı anda sigara içtiği bir mekanda nasıl hayatta kalınır onu öğrenmiş oldum

Bakalım bu hafta 7.haftam bitti telkinlerle.. Atakan Bey'le de konuştuk.. Bi 3 ayı tamamla bakalım dedi, herkese hemen etki edemeyebilirmiş.
Diğer etki etmeyenler siz de hemen küsüp terketmeyin siteyi bakayım
Bakalım sabredelim biraz.. Bi arkadaş 1 ay dinleyip olmadı bırakıyorum demiş şimdi kimdi hatırlayamadım. dusun
Çok kısa bi foruma girip çıkmıştım o ara aklımda kalmamış.
Birbirmize nası sestek olcaz hayret bişi ya gitmeyin hemen öyle

Telkin etkilerine gelince içimde bi sıkıntı bi sıkıntı sormayın gitsin
Yaa sabır...diyorum artık yapcak bişey yok..
Bu hafta ego + suçluluk +kendine güven + topluluk karşısında konuşma'yı dinledim.
Bi süre değiştirmeden böyle devam etmeyi düşünüyorum..

Görüşmek dileğiyle, sevgiyle kalın..

Alt 26-10-2008, 07:27 AM   #39 (permalink)
Mustang
Guest

Away!ciğim bende telkinlerin hiç bir etkisini görmediğimi zanediyordum .
Bende hiç bir yan etkisi olmadı ve dinlemeye hala devam ediyorum .
Bir ara bıraktım ve sonuçlarını gördüm .
Ben yazarken zorlanıyordum ve bazı şeyleride kolay afedemiyordum insanlarla konuşurken çabuk sinirleniyordum .
Bunlar telkin dinlerken çözülmüştü bırakınca yeniden başladı ve beni yorduğunu fark ettim ve yeniden başladım dinlemeye .
Ayrıca içimdeki blokajları yıkmamda büyük destekleyici oldu.
Bence içindekileri halledinceye kadar bırakma dinle derim.
Yolun aydınlık ve açık olsun.
Alt 29-10-2008, 03:15 PM   #40 (permalink)
awayy
Guest

Mustang'cim merhaba,
Başladığımdan beri hiç bırakmadım ben telkinleri..
Bu hafta da 2.ayım dolmuş olacak
Herhalde mutluluğu en geç yakalayan telkin dinleyicisi olma ödülüne doğru koşuyorum wave
Gerçi yeter ki olsun.. Geç olsa da önemi yok

Ya dün gece rüyamda sakallarım vardı
Baya bi hatırlamaya çalıştım yanlışlıkla yüzümü jilet mi yaptım da böyle oldu diye hatırlayamadım.
Uyanınca da rahatladım epey bi.. Çok gerçekçiydi çünkü hangi epilasyoncuya gitmeliyim diye düşünmeye başlamıştım.

Neyse merak ediyorum en geç teklinlerde mutluluğu yakalayan kim oldu acabaaaaaa
N'ooolur yazsa biri dese ki ohooo ben bilmem kaç ayı buldu benim dese de ben de bi sevisemmm
Desem ki neyse hala şansım varmış desem

Bookmarks