Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mustinet (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1418-mustinet.html)

BURCU GELEGEN 15-06-2007 10:39 AM

Ynt: Emir

Günaydın korkmaktan korkma başarılı olamıyorsun değiştir bu söylediklerini sen korkuyu alt et ne yapabilir ki korku bize sadece bizim yarattığımız bir düşünce yok böyle birşey ben özel ilişki yaşamaktan korkardım sonunda üzüleceğim derdim daha ortada birşey yokken mutlu olamayacağımı söyler kaçardım ama hayır neden mutlu olmayayım ben isteyeyim biliyorum evren bana doğru insanı gönderecek ve mutlu olacağım. İşimde başarılı olamamaktan korkardım şimdi ben elimden gelen başarıyı sarfediyorum benim ne farkım var kariyer ve bolluk içinde yaşayan insanlardan. evimin kirasını ödeyememekten korkuyordum ama yok artık öyle birşey şükür işim var. Şükür Allahıma sağlığım yerinde çalışma gücüm var. Şükür ki sevdiklerim yanımda ve buna benzer daha çok güzellikler yazabilirim. Yeter ki sen iste ve evrene bırak düşünme

Deria 15-06-2007 11:51 AM

selamlar musti.
telkinleri dinlerken dalgalanma hissi olurmuş ya gerçi ben pek yaşamadım belki öyle bir duygu içinde olabilir misin acaba? bilmiyorum artık ben?
bu arada korkuyırum korkularım var diye bahsediyorsun ama neler olduğundan hiç bahsetmiyorsun. ya da bana denk gelmedi. belki yersiz korkular bunlar. belki de psikolojik, tedavisi oln bir şeyler. paylaşabilceğin birşeylerse lütfen bizlere de anlat da birlikta aşmaya çalışalım korkularını.
telkinleri dinlemeye devam. sabreden derviş muradına erermiş. thumbsanim

mustinet1900 16-06-2007 11:56 PM

art56art56
slm arkadaslar,
bugün kendimi daha iyi hissettim.sokakta dolasirken cesurdum ve kendime güvendim.
benim dinledigim telkinler sunlardi : ego, kendine güven, depresyon, kalkan, sosyallik, sosyal fobi, topluluk,sucluluk.
ben bunlari dün azalttim.
dünden beri sadece ego ve kendine güven dinliyorum ve hemen fayda etmeye basladigini gördüm.
beni galiba kötü hissettiren ya sucluluk yada depresyondu.
etkiler herkesde farkli.ben simdilik bunlarin ikisini dinleyecegim yeterki kendimi iyi hissedeyim.
iyi geceler

BURCU GELEGEN 17-06-2007 10:02 AM

Çok güzel bir habaer bu demek ki gelişmeler ortaya çıkmaya başladı sadece inanç ve istek hep bunu derim unutmayın daha iyisi de var super Sevgiler iyi pazarlar

mustinet1900 19-06-2007 01:51 AM

smil56
iyi geceler arkadaslar
ben iki gündür iyiyim.yani telkin listemi sadece iki telkine düsürdükten sonra kendimi acayip rahatlamis hissettim.bugünde mesela disarda dolasirken cok dik yürüyorum ve kendime güvenim artti.bu duygu bende telkinlere ilk indirdigim gün olmustu.ozaman nasil dinlemeliyim bölümünü okumamistim ve sadece ego ve kendine güveni indirmistim iste o gün de cesaretlenmistim.bence bu sucluluk duygulari bende öteki telkinleri sanki bloke ediyor.ben öyle düsünüyorum ama belkide depresyon telknidir.bugün sosyal fobiyide aldim araya.ama insan ego ve kendine güveni dinleyince sosyallik sorunuda düzeliyor.görseniz bir dik yürüyorum nasil güzel oluyor.herkese tavsiye ederim.
sanki insanlar birine daha bi saygili bakiyorlar.bugünlük bukadar.
arkadaslar hic söylemedim ama ben almanyada yasiyorum ve persembe günü izine gidiyorum.
ucagim burdan köln sehirinden kayseriye inecek orada bikac gün teyzemlerde kaliacigim ordanda marasa elbistana gidecegim (izine nisanlimin ailesiyle beraber gidiyorum onlar orada olacaklar).

25emel 19-06-2007 01:55 AM

e iyiyimiş vallaha sevindim senin adına 44 hayırlı yolculuklar hismiley

mustinet1900 19-06-2007 06:05 PM

tesekür ederim herkesede iyi tatiller.oraya varinca hala devam yazmaya calisacagim
eh ama daha iki günüm var

mustinet1900 20-06-2007 11:32 PM

yrl78
slmlar
arkadaslar yazdigim gibi ben kendimi iki gündür cok cesaretli ve iyi hissediyordum.iki gün önce listemden sucluluk duygularini cikartmistim.sadece ego ve kendine güven dinliyorum.bugün yine biraz dalgalanma hissi oldu ama farkina vardimki artik beni eskisi kadar etkilemiyor, tabiki insan kendini yine kötü hissediyor ama okadarda cok degil.telkinlerin faydasi neden ara sira ortaya cikiyor?
slmlar

hayalayaz 24-06-2007 11:51 AM

sevgili musti
aylarca, yıllarca kendi içimize saklanıyoruz,bize ait olmayan davranışları benimseyip kendimiz garantide olduğumuza ikna ediyoruz,ondan sonrada iki gün içinde değişmeyi istiyoruz (laf aramızda haksızda sayılmayız,çünkü bu biz değiliz) ama biraz sabır telkinler sadece dinlediğin zaman etki etmiyor..telkinlerin etkisi sürekli..şimdi sen tarlayı taştan topaçtan temizledin..güzelce sürdün..tohumuda ektin..müzikleri hergün dinleyerek bu verimli tarlayı bereket yağmurlarıyla suluyorsun..hasat yakındır korkma..hemde en verimli en bereketli tarafından..saygılı sevgiler

BURCU GELEGEN 24-06-2007 02:40 PM

Hepimiz bu dalgalanmaları yaşayacağız ben 1 aydır dinliyorum ama ara sıra bu sorunlar baş gösterebiliyor bugün çok yazamayacağım şu an bomboşum çünkü sadanim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:47 PM.