16-09-2008, 04:01 PM
|
#53 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: MUSTINET merhaba arkadaslar
ben eskiden telkinleri bi ara dinlemistim ve taa ozmandan acitigm günlügüm hala kalmis ve beni bekliyormus.
telkinleri dinlemeye baslayali yaklasik 4-5 gün falan oldu.
rehberde tarif edildigi gibi ego ve sucluluk ile basladim.ilk bir iki gün gece dinleyemedim cünki zaten uyku sorunu var ama simdi oluyor.gündüz new age ve gecede uyurken su seslerini aciyorum.
ilk bir iki gün birden bire bi rahatlama geldi sesim gürlesti cesaret geldi ama sonra geri gitti.
gece dinleyip sabah uyaninca kendimi pek iyi hissetmiyorum ama bugün düne bakarak biraz daha iyiyim diyebilirim.kendimi iyi hissetmeyince o süre icinde suclulugu cikartiyorum sonra tekrar ekliyorum.
ben kendimdende farkediyorum benim en büyük sorunlardan birisi baskalarinin düsüncelerini cok kafama takarim.
bisey yapmadan önce hep düsünürüm acaba su ne der,, bu ne der , o ne der diye.sonrada yapmaktan vazgecerim.cok kötü bir duygu.
bu baskalarinin düsüncelerine cok önem verme sonunda galiba bi cesti korkuya dönüstü bende yani acaba baskasi bisey der diye korku bile olusuyor.mesela eskiden hatirliyorum bana aile olsun arkadaslar olsun saka falan yaparlardi ama ben bunlari hep cok ciddiye alirdim ve gece uyuymazdim cok kafama takardim
bu neden kaynaklaniyor yani neden baskalairnin düsüncelerine bu kadar cok önem veriyorum ve bu durum düzelirmi ve nasil düzelir.
bu olusan korku zamanla mideme vurdu ve artik ne zaman kendimi huzursuz hissetsem ve korksam yani midemin icind ebi rahatsiz edici bir his olusuyor bu agri degil ama rahatsiz edici ve vücudumu ates basiyor. |
| |