Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

mustinet

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri mustinet Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: mustinet1900 Nickli Üyeden Alıntı bugün yine günlügüme biseyler yazmak istiyorum söyle bi baktigim zaman görüyorumki benim günlügüm cok karamsar yazdigim seylerin cogu insanin icini karartiyor belkide o yüzden benim günlügüme fazla yazan yoktur :-( ama maalesef bu insanin elinde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

mustinet

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-10-2007, 05:18 PM   #51 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Emir

Alıntı:
mustinet1900 Nickli Üyeden Alıntı
bugün yine günlügüme biseyler yazmak istiyorum
söyle bi baktigim zaman görüyorumki benim günlügüm cok karamsar yazdigim seylerin cogu insanin icini karartiyor belkide o yüzden benim günlügüme fazla yazan yoktur :-(
ama maalesef bu insanin elinde olmuyor yani kendiliginden böyle oluyor gelip gidiyor
son birkac gündür iyi sayilirdim ama bugün yine geldi o üzüntüler
kendimi cok halsiz ve bos hissediyorum
bu durum gecici biliyorum ama gecene kadarda beni mahvediyor
böyle sabah kalkiyorsun ve bakiyorsunki hersey bos hicbirseyin degeri yok
sonra bazi günler oluyorki bi kalkiyorsun ve kendini cok dinamik hissediyorsun
bence bu daha dalgalanmadir heralde
bi bitsede kurtulsam insallah
normalde ney dinliyorum ama böyle dalgalanma oldumu klasik dinlemeyi tercih ediyorum
hayirlisi olsun insallah
slmlar
dostum bence yaşadığın normal bir durum belki çok klişe bir tespit ama yaşamımız biliyorsun ki hep toz pembe geçmeyecekzorluklarda olacak çok sıkıntılı zamanlarda olacak bu hayat böyle iniş çıkışlarla dolu biz neye odaklanıyoruz o önemli işte o dinamik yanlarımıza odaklanmayı becerirsek o zaman sırrı çözmüş olruz iş sadece telkinlerle bitmiyor yani biraz da müspet yönde ilerlemek için gayret gerekiyor sanırım saygılar

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 08-10-2007, 06:55 PM   #52 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mustinet1900 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Emir

evet dostum haklisin
hayatta inis cikislar hep vardi ve hepde olacak önemli olan bunu bir dengeyle yasayabilmek yani ortayi bulmak
her insan zaman zaman kötü biseyler yasayabilir bu normaldir ama durup dururkende karamsarliga kapilmak hayati anlamsiz hissetmek normal degildir
bazen kendimi iyi hissettigim zaman kendi kendime olumlu ve pozitif telkinerde bulunabiliyorum ama dalgalanma olunca bunu yapamiyorum
ne kadar istesemde
anlamadigim noktada kendimi iyi hissedince telkinlerin etkisine inaniyorum
ama dalgalanma olunca yada kendimi herhangi bir sekilde kötü hissedince hemen icimi ümitsizlik kaplioyor ve etkisinden süphe ediyorum
mustinet1900 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-09-2008, 04:01 PM   #53 (permalink)
Üsteğmen

38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Standart Ynt: MUSTINET

merhaba arkadaslar
ben eskiden telkinleri bi ara dinlemistim ve taa ozmandan acitigm günlügüm hala kalmis ve beni bekliyormus.
telkinleri dinlemeye baslayali yaklasik 4-5 gün falan oldu.
rehberde tarif edildigi gibi ego ve sucluluk ile basladim.ilk bir iki gün gece dinleyemedim cünki zaten uyku sorunu var ama simdi oluyor.gündüz new age ve gecede uyurken su seslerini aciyorum.
ilk bir iki gün birden bire bi rahatlama geldi sesim gürlesti cesaret geldi ama sonra geri gitti.
gece dinleyip sabah uyaninca kendimi pek iyi hissetmiyorum ama bugün düne bakarak biraz daha iyiyim diyebilirim.kendimi iyi hissetmeyince o süre icinde suclulugu cikartiyorum sonra tekrar ekliyorum.

ben kendimdende farkediyorum benim en büyük sorunlardan birisi baskalarinin düsüncelerini cok kafama takarim.
bisey yapmadan önce hep düsünürüm acaba su ne der,, bu ne der , o ne der diye.sonrada yapmaktan vazgecerim.cok kötü bir duygu.
bu baskalarinin düsüncelerine cok önem verme sonunda galiba bi cesti korkuya dönüstü bende yani acaba baskasi bisey der diye korku bile olusuyor.mesela eskiden hatirliyorum bana aile olsun arkadaslar olsun saka falan yaparlardi ama ben bunlari hep cok ciddiye alirdim ve gece uyuymazdim cok kafama takardim

bu neden kaynaklaniyor yani neden baskalairnin düsüncelerine bu kadar cok önem veriyorum ve bu durum düzelirmi ve nasil düzelir.
bu olusan korku zamanla mideme vurdu ve artik ne zaman kendimi huzursuz hissetsem ve korksam yani midemin icind ebi rahatsiz edici bir his olusuyor bu agri degil ama rahatsiz edici ve vücudumu ates basiyor.
mustinet1900 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-09-2008, 07:35 PM   #54 (permalink)
Üsteğmen

ya acaba merak ediyorum bu icimdeki baskalarinin düsüncelerine önem verme duygusu gidecekmi gercekten ve bu duygu gidince yerine ne gececek.bakalim henüz bisey söylemek icin cok erken ama insallah olumlu gelismeler yazacagim size.
Alt 17-09-2008, 09:36 PM   #55 (permalink)
Üsteğmen

slmlar arkadaslar bugün galiba 6 gün falan oldu.
hala ego ve sucluluk dinliyorum.gündüz new age gecede su sesi.ama gündüz dinlemeye pek vaktim olmuyor ama gece nerdeyse 7 saat falan dinliyorum.
bugün sabah uyandigimda öteki günler kadar kötü hissetmedim tabi yine bir sikintili ruh hali vardi ama okadarda degil.eskiden bütün gün cok halsiz ve yorgun olurdum artik okadarda yorgun hissetmiyorum kendimi.tabiki cok fazla degil ama birazcik.bugün alisverise ciktim .bitane bel cantasi ariyordum kendimi ve inanirmisiniz en az 5 sehir gezdim burda bunu bulmak icin sonunda buldum ve aldim ama.
bakin bu canta iste bende vardi bitane ama cok eskiydi ve yipranmisti.ben artik hep böyle cantayla geziyorum cok rahat oluyor ve insan bir an bile yanindan ayirma istemiyor.

evet degisimlere bakarsak pek fazla bisey yok gibi ama belkide ben okadar farkina varmiyorum.gündüzleri gene o midemdeki sikintili hal oluyor ama sanki eskiden daha siddetliydimi gibi geliyor bana tam anlayamadim yani
Alt 18-09-2008, 12:37 AM   #56 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar mustinetcim

çantanı iyi günlerde kullan..

bedenimiz bizim aynamızdır..
tüm rahatsızlıklarımız bedenimize yansımadan önce başlar aslında..
ve hayatın içindekilere veremediğimiz tepkilerdir çoğu zaman hastalıklarımız..

mide rahatsızlıkları kabullenemediğimiz olayları gösterir..

bunun için telkinleri dinlerken olumlamalar yapmanı tavsiye ederim..

içinde kendime her geçen gün daha çok güveniyorum..
hayatın bana her gün getirdiği güzellikleri huzurla yaşamayı seçiyorum gibi..

bilinçaltı bölümün incelersen daha ayrıntılı bilgiler de bulabilirsin..

özellikle yapacağın affetme çalışmaları bu noktada sana çok yardımcı olacaktır..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._kesif-b424.0/

sevgiler..
Alt 18-09-2008, 01:26 PM   #57 (permalink)
Üsteğmen

gün 7

selamlar akradaslar
bir iki gün önce üniversteye kayit olmustum beni kabul etmislerdi ve kayit icin kagit yollamislardi.
bu sabah gözlerimi actigimda annem odama girdi ve bana büyük bir zarf uzatti dediki ünversteden geliyor.daha acmadim ama tahminen bölümle ilgili ayrintilardir ve kabul edildigime dair notlar.bu zarfi görünce birden icim yandi sanki aninda midemde o sikinti hissi geldi vücudumu sicak basti sanki icime ates döküldü.bende anliyorum ne zaman biseyden korksam bu his geliyor ve midemde o sikinti oluyor.
aslinda üniversteye gitmeyi cok istiyorum tabi ama korkuda var icimde ya basaramazsam falan diye.cünki hem daha icimde negatif düsünen bir insan var hemde bu depresif hislerden dolayi konsantrasyon bozuklugu var bu da beni korkutuyor ileriyi düsününce.

sabah cok erken saatte uyanmistim wc ihtiyaci icin osaate sanki biraz rahatmisim gibi geldi ama bu zarf geldikten sonra huzurum kacti midem sikintili.
Alt 18-09-2008, 03:58 PM   #58 (permalink)
Üsteğmen

icim bugün sikintili
kendimi pek iyi hissetmiyorum ve bu galiba bütün gün böyle gececege benziyor.acaba dalgalanmamidir bilemiyorum ama zaten diger günlerde okadar cok iyi sayilmam idare ediyor.

yaklasik 1 hafta önce telkinleri dinlemeye ilk basladigim gün ego sucluluk ve depresyonu koymustum ve hemen bi cesaretlenme geldi.o gün babamla cok asiri kavga ettim icimden ne geliyorsa bagiirdim cagirdm elimi masaya vurdum sinirden bacaklarim titredi.o an nasil oldu bende anlamadim hep icimde bisey birikiyordu ama bidahaki sefer bidaha bisey söylerse bende söylerim diyordum ama bu sefer konu ben bile degildim annemdi ama nasil olduysa acayip patladim.
ama daha sonra böyle bir durum yasamadim.zaten normalde ben hayatta böyle bisey diyemezdim .demekki cok birikmis.

insan bir gün kendini kötü hissedince neden hemen telkinlerin fayda etmiyecegini düsünüyor ve ümitsizlige kapiliyor acaba.

sonra shamin ablamin yorumlarini falan okuyorum ve hep diyor fayda eder sabirli olun diye cok emin ve süphesiz konusuyor bu da insani biraz olsun rahatlatiyor
Alt 19-09-2008, 01:05 PM   #59 (permalink)
Üsteğmen

gün 9
mrb herkese
dün yazmistim gündüz pek iyi degilim diye ama nasil oluyorsa bende genelde aksam üzeri bi rahatlama geliyor ve kendimi daha iyi hissediyorum.
bugün sabah uyandigimda midemde yine o gicik his vardi ama su an cok haffiledi.

ama beni asil sasirtan yolda giderken radara ykalandik yanimda annemde vardi.o da hemen dediki tüh falan simdi kafama takildi kac para gelir acaba falan diye.
bende dedimki nolacak olan olmus simid onun arkasindan oturup aglayalimmi neyi degistirirki falan dedim.
oda demezmi sen son zamanlarda degistin diye.daha rahat olmusum ve da bosverici bi tavir falan yani herseyi takmiyormusum.bende sasirdim cünki kendim farketmedim böyle bisey
ama bakalim insallah devam edicek hersey güzel olmaya
Alt 20-09-2008, 11:41 AM   #60 (permalink)
Üsteğmen

gün 10
günaydinlar
bu gece listeme birkac telkin daha ekledim shamanic ablanin tavsiyesi üzerine.
su an listem su sekil :

ego
sucluluk
kendine güven
erteleme
depresyon

gece böyle dinledm.ve geceden geceye depresyon telkinini degistirecegim topluluga karsi ve sosyallestirici.bi gece onu bir gece depresyonu ekliyecegim.

dün bende sanki bi degisiklik var gibi geldi.sanki konusmam biraz daha netlesti gibi geliyor ve tepkilerim sanki biraz daha net ama kendim tam anlayamiyorum annem sana noluyor böyle diyor.
ama his yönünden bakarsak kendimi pek degisik hissetmiyorum.
shamanin abla depresyonu hergün dinlememize gerek yok dedi.acaba cok dinleyince agir mi geliyordur.
slmlar

Bookmarks