24-11-2008, 05:40 PM
|
#64 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ben eski ben değilim canım günlüğünü daha önce okuyamamıştım bu gün tüm yazdıklarını okudum..
bizler 3 boyutlu bir dünyada yaşadığımızı sanırdık ..
mistik güçlerin çok özel insanlara ait olduğunu inanır kendi yaşamımızı şekillendirecek insiyatiflerin başkalarında olduğunu kabul ederdik..
bilimin gelişmesi ve pek çok alanda yapılan deneyler yaşanılan deneyimlerden bu gün
kendi yaşantımızı mükemmelleştirmenin kendimiz için en uygun yolunu uygulamaya çalışıyoruz..
bilinçaltı ortak güç alanımız.. ne kadar çok insan bilinçaltını programlayarak arzuladığı yaşama ulaşırsa
bu yolun başında olan insanların öncülerden daha hızlı yol katetmelerini sağlar..
sen bir öncüsün..
öncelikle bu dünyanın en değerli liderlerinden birisi olan Atatürk ile aynı yolda ilerlediğin için..
başöğretmenimizin mesleğini icra ettiğin için..
bunun için seni yürekten kutlarım..
her ne kadar 45 dk aynı mekanda kalsanda sınıfında olan öğrencilerinin idealleri kadar onlara ekleyebildiğin her damla hayat kadar özgürsün..
ağzından çıkan her harf kadar güçlüsün.. elindeki bu gücü kendin için olduğu kadar yaşamlarına dokunduğun her yürekte
mutlukla gururla hissetmeni dilerim..
başka bir açıdan konuyu değerlendirirsek;
öğretmenler meslekleri icabı çekim yasasını tezahür sanatını en kolay uygulayabilenler olur..
nedeni bu tarz çalışmaların temelinde öncelikle çıkarsız saf iyi niyet ve sevgi olmalı..
yani bütünün hayrı gözetilmeli.. bir ulusun geleceğini yaratacak olan nesli yetiştirmekten daha bütüne hitap eden bir şey gelmedi aklıma..
yetiştirdiklerin yarın bu ülkenin pek çok alanında söz sahibi olacak genç beyinler ve yürekler..
ikinci sebep etki tepkiden kaynaklanan enerjinin doğru kanalize edilmesi..
zengin olmak istiyorsan başkalarının zenginliği için çalış.. mutlu olmak istiyorsan başkalarının mutluluğu için..
öğrencilerinin hepsi mutlu olmak ve zengin olamak istiyordur.. yaşamlarında kariyer sahibi olabilmek için okuldalar..
onların geleceği için attığın her tohum senin yaşamındaki ormanlarını oluşturacak..
tezahür sanatını ve bilinçaltı bölümlerimizi inceleyerek bu konuda harika çalışmalar yaparken biz seni daima destekleriz..
kısa sürede kendin ve ailen için arzuladıklarını hayırlı bir şekilde elde ettiğinin haberlerini de kutlayacağımıza eminim canım..
bu noktada diğer önemli konumuz şükretmek..
çizmelerini ve çantalarını şeyi günlerde kullan.. onlara sahip olduğun için ne kadar şanslısın..
onları satın alırken aynı zamanda o çizmeyi düşünerek hayata geçiren kişiden başlayarak her aşamasında
oluşumuna destek olan herkezin bolluğuna ve bereketine düşlerini gerçeklekleştirmesine katkı sağladın..
bu ne büyük bir mutluluk şükürler olsun..
oğlışuna geçmiş olsun tekrar canım.. bildiğimiz her şey ile yanındayız..
çocuklar masal dinlemeyi sever.. bu akşam onun için güzel bir masal yaz.. oğlunun masalını ve o masalda olan herşey gerçek olsun..
ama olmasını istediğin gerçekler.. ve bunun için kelimelerini çok özenli dikkatli seç..
her geçen gün daha sağlıklı olduğunu mükememl gelişimi için yemeklerini yiyerek sütünü içtiğini zeki olduğunu v.b..
bunları sevgi sözcükleri ve olumlu kelimeler ile harmanlayarak metin haline getir..
ve onu uyuturken hatta uyuduktan sonrada bir kaç kez oku.. onu hep yönlendirecek harika kelimeler ile konuş..
sen bilinçaltının gücünü artık biliyorsun.. onun bilinçaltına yeşerdiğinde harika bir yaşama sahip olacağı güzel tohumlar ek.. anneni de şiirlerinide çok merak ettim.. şiir kulubümüze onun yazdığı şiirleri eklesene.. ve mutlaka kitabının tanımıtını bekliyoruz...
dostlarımızın ve yakınlarının böylesine güzel başarıları bizlerinde mutlu ve motive olmasını sağlıyor..
annenin yeni kitabını senin bu değerli gününü en içten dileklerimle kutlarım.. super sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |