Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

ben eski ben değilim

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ben eski ben değilim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım günlüğüm bugün benim günüm 24 kasım ve mutlu olmam lazım ama içimde dünkü burukluk devam ediyor düna annemle görüştüm haftaya pazar gebzeden buraya geliyor nihayet kavuşuyoruz annemde şiir kitabı çıkartıyor inşallah kısa bir süre sonra piyasada olur annemdeki bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

ben eski ben değilim

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-11-2008, 09:59 AM   #61 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeşillim2005 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ben eski ben değilim

canım günlüğüm bugün benim günüm 24 kasım ve mutlu olmam lazım ama içimde dünkü burukluk devam ediyor düna annemle görüştüm haftaya pazar gebzeden buraya geliyor nihayet kavuşuyoruz annemde şiir kitabı çıkartıyor inşallah kısa bir süre sonra piyasada olur annemdeki bu gelişme bende hayranlık uyandırıyor örnek alınması gerekn bir insan iyiki benim annem kızına bakarsan şiir okumayı bile bilmez ilgi alanıma hiç girmiyor annemin zorla okutmaları dışında daha sitesine girip bir şiirini bile okumadım
lise arkadaşım deryayı en iyisi bugün çaya çağırıyım belki bebişlerimizde oyun oynar benimde moralim yerine gelir belki içimden ağlamakta gelmiyor gülmekte boş bomboş bir ruh hali hafta sonu halbuki bana iki tane çizme bir çanta aldık eşimle bunlar beni mutlu ederdi eskiden garip doğrusu

ha birde ben yaşananlarla ilgili bunu söylemeden geçemeyeceğim imzamdada söylediğim gibi'' sadece bugüne ve geçmişe bakanlar geleceği kaçırırlar '''
bunu bana shamaniccim hatırlattı en moralimin bozuk olduğu anlarda bana hep destek oldu ona burdan çok teşekkür ediyorum

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bir fizikçi olarak einstein ' a katılıyor ve madde enerjidir diyorum <br />'Sadece geçmişe ya da şuana bakanlar geleceği kaçırırlar.<br />''Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir''<br /> Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir
yeşillim2005 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-11-2008, 11:11 AM   #62 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

Alıntı:
yeşillim2005 Nickli Üyeden Alıntı
selam günlük
moralimin iyi olduğunu söyleyemem bir haftadır yokum ve olanlar olmuş bu hafta bambaşka bir ruh hali ile sana yazıyorum neden ilerlerken ilerlerken şimdi gerilediğimi hissediyorum ruh hali işte nasıl hissediyorsa öyle
hayatımda olmasını beklediğim şeyler neden beni bekletiyor arzu ettiğim şeyler ile ilgili şu anda bir değişikilik yok biri ki hafta öncesi ile aynı yerdeyim hatta düşüncelerim zayıfladı
evrenden istediklerim var ve bekliyorum ne kadar beklemeliyim bunu evren bilir
günlüğümü okuyan sevgili arkadaşlarım çocuğuma dua etmenizi istiyorum yemek yesin çorba içsin süt içsin zekası açılsın diye....adı melik gökay
duaların ve bildiğim teknikler sizin ve çocuğunuzla birlikte...
bazı durumların olması için zihninizi boşaltmalısınız, yani unutulmalı, sonuçta kendinizi nasıl hissettiğinize odaklanmalısınız.

Alıntı:
yeşillim2005 Nickli Üyeden Alıntı
canım günlüğüm bugün benim günüm 24 kasım ve mutlu olmam lazım ama içimde dünkü burukluk devam ediyor düna annemle görüştüm haftaya pazar gebzeden buraya geliyor nihayet kavuşuyoruz annemde şiir kitabı çıkartıyor inşallah kısa bir süre sonra piyasada olur annemdeki bu gelişme bende hayranlık uyandırıyor örnek alınması gerekn bir insan iyiki benim annem kızına bakarsan şiir okumayı bile bilmez ilgi alanıma hiç girmiyor annemin zorla okutmaları dışında daha sitesine girip bir şiirini bile okumadım
lise arkadaşım deryayı en iyisi bugün çaya çağırıyım belki bebişlerimizde oyun oynar benimde moralim yerine gelir belki içimden ağlamakta gelmiyor gülmekte boş bomboş bir ruh hali hafta sonu halbuki bana iki tane çizme bir çanta aldık eşimle bunlar beni mutlu ederdi eskiden garip doğrusu

ha birde ben yaşananlarla ilgili bunu söylemeden geçemeyeceğim imzamdada söylediğim gibi'' sadece bugüne ve geçmişe bakanlar geleceği kaçırırlar '''
bunu bana shamaniccim hatırlattı en moralimin bozuk olduğu anlarda bana hep destek oldu ona burdan çok teşekkür ediyorum
öğretmenler gününüz kutlu olsun.
eski arkadaşınız çağırın hem dikkatiniz dağılır hemde evvelki günlerinizi anarsınız.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-11-2008, 11:32 AM   #63 (permalink)
suzzy
Guest

sevgili yeşilim...yavrun için bütün dualarımızla yanındayız...

rabbim hepimizin yavrusunu kuzusunu korusun..... 96

canım bu arada senin de öğretmenler gününü kutlarım...ne güzel ve yüce bir mesleğin var...

tebrikler... bu çiçekler benden sana ve bütün öğretmenlerimize hediyem olsun...

Alt 24-11-2008, 05:40 PM   #64 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

canım günlüğünü daha önce okuyamamıştım bu gün tüm yazdıklarını okudum..

bizler 3 boyutlu bir dünyada yaşadığımızı sanırdık ..
mistik güçlerin çok özel insanlara ait olduğunu inanır kendi yaşamımızı şekillendirecek insiyatiflerin başkalarında olduğunu kabul ederdik..

bilimin gelişmesi ve pek çok alanda yapılan deneyler yaşanılan deneyimlerden bu gün
kendi yaşantımızı mükemmelleştirmenin kendimiz için en uygun yolunu uygulamaya çalışıyoruz..

bilinçaltı ortak güç alanımız.. ne kadar çok insan bilinçaltını programlayarak arzuladığı yaşama ulaşırsa
bu yolun başında olan insanların öncülerden daha hızlı yol katetmelerini sağlar..

sen bir öncüsün..
öncelikle bu dünyanın en değerli liderlerinden birisi olan Atatürk ile aynı yolda ilerlediğin için..
başöğretmenimizin mesleğini icra ettiğin için..
bunun için seni yürekten kutlarım..
her ne kadar 45 dk aynı mekanda kalsanda sınıfında olan öğrencilerinin idealleri kadar onlara ekleyebildiğin her damla hayat kadar özgürsün..
ağzından çıkan her harf kadar güçlüsün.. elindeki bu gücü kendin için olduğu kadar yaşamlarına dokunduğun her yürekte
mutlukla gururla hissetmeni dilerim..

başka bir açıdan konuyu değerlendirirsek;
öğretmenler meslekleri icabı çekim yasasını tezahür sanatını en kolay uygulayabilenler olur..
nedeni bu tarz çalışmaların temelinde öncelikle çıkarsız saf iyi niyet ve sevgi olmalı..
yani bütünün hayrı gözetilmeli.. bir ulusun geleceğini yaratacak olan nesli yetiştirmekten daha bütüne hitap eden bir şey gelmedi aklıma..
yetiştirdiklerin yarın bu ülkenin pek çok alanında söz sahibi olacak genç beyinler ve yürekler..

ikinci sebep etki tepkiden kaynaklanan enerjinin doğru kanalize edilmesi..
zengin olmak istiyorsan başkalarının zenginliği için çalış.. mutlu olmak istiyorsan başkalarının mutluluğu için..
öğrencilerinin hepsi mutlu olmak ve zengin olamak istiyordur.. yaşamlarında kariyer sahibi olabilmek için okuldalar..
onların geleceği için attığın her tohum senin yaşamındaki ormanlarını oluşturacak..

tezahür sanatını ve bilinçaltı bölümlerimizi inceleyerek bu konuda harika çalışmalar yaparken biz seni daima destekleriz..
kısa sürede kendin ve ailen için arzuladıklarını hayırlı bir şekilde elde ettiğinin haberlerini de kutlayacağımıza eminim canım..

bu noktada diğer önemli konumuz şükretmek..
çizmelerini ve çantalarını şeyi günlerde kullan.. onlara sahip olduğun için ne kadar şanslısın..
onları satın alırken aynı zamanda o çizmeyi düşünerek hayata geçiren kişiden başlayarak her aşamasında
oluşumuna destek olan herkezin bolluğuna ve bereketine düşlerini gerçeklekleştirmesine katkı sağladın..
bu ne büyük bir mutluluk şükürler olsun..

oğlışuna geçmiş olsun tekrar canım.. bildiğimiz her şey ile yanındayız..

çocuklar masal dinlemeyi sever.. bu akşam onun için güzel bir masal yaz.. oğlunun masalını ve o masalda olan herşey gerçek olsun..
ama olmasını istediğin gerçekler.. ve bunun için kelimelerini çok özenli dikkatli seç..

her geçen gün daha sağlıklı olduğunu mükememl gelişimi için yemeklerini yiyerek sütünü içtiğini zeki olduğunu v.b..
bunları sevgi sözcükleri ve olumlu kelimeler ile harmanlayarak metin haline getir..
ve onu uyuturken hatta uyuduktan sonrada bir kaç kez oku.. onu hep yönlendirecek harika kelimeler ile konuş..
sen bilinçaltının gücünü artık biliyorsun.. onun bilinçaltına yeşerdiğinde harika bir yaşama sahip olacağı güzel tohumlar ek..

anneni de şiirlerinide çok merak ettim.. şiir kulubümüze onun yazdığı şiirleri eklesene.. ve mutlaka kitabının tanımıtını bekliyoruz...
dostlarımızın ve yakınlarının böylesine güzel başarıları bizlerinde mutlu ve motive olmasını sağlıyor..

annenin yeni kitabını senin bu değerli gününü en içten dileklerimle kutlarım.. super

sevgiler..
Alt 08-12-2008, 12:11 PM   #65 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeşillim2005 is an unknown quantity at this point

selam arkadaşlar
iki haftadır siteye giremiyorum baya bir değişiklik olmuş ve biraz kafam karıştı şaşırıdm ve yadırgadım anlayamadım bazı şeyleri tedirginlik var i&#231;imde umarım yazdıklarım okunuyodur neden b&#246;yle oldu merak i&#231;indeyim sanki &#246;nceki hali dahamı g&#252;zeldi?? yada benim g&#246;r&#252;nt&#252; ayarı yapmam gerekiyo
hepiniz kurban bayramını kutlarım
yazılarınız i&#231;in &#231;ok teşekk&#252;r ederim shamanic cim seni &#231;ok &#246;zledim siteden uzak kaldığım zamanlarda başıma gelmeyen kalmadı suzzy ve mumin okan arkadaşlarıma teşekk&#252;r ediyorum şuan zamanım kısıtlı o y&#252;zden fazla yazamıyorum ama fırsat bulduğumda i&#231;imdekileri d&#246;k&#252;cem ....
shmanic beni gene 12 den vurdun
bir fizikçi olarak einstein ' a katılıyor ve madde enerjidir diyorum <br />'Sadece geçmişe ya da şuana bakanlar geleceği kaçırırlar.<br />''Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir''<br /> Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir
yeşillim2005 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2008, 01:32 PM   #66 (permalink)
Moderator
Sultan Oğuz

suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute

sevgili yeşilim...canım forumuz yenilendi...

yadırgamış olman çok doğal...ama bu halinede en kısa

zamanda alışacağını düşünüyorum...

ayarlarını yaparken sitenin yeni haline alışabilmen için forum içinde biraz gezin istersen...

çok karışık olmadığını görüceksin....takıldığın yerlerde elimizden geldiğince yardımcı oluruz...

bazen hepimizin yaşadıkları yada yaşayacağı karışıklıklar ve maalesef bir takım sıkıntılar olabiliyor...

dilerim en kısa zamanda her şeyin yoluna girmesi ve bir daha yaşanmaması...

sevgiler...
<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2008, 12:30 AM   #67 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

imzanız &#231;ok başarılı.
tebrikler...

''Her d&#252;ş&#252;nce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir''
"Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir."

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-12-2008, 01:06 AM   #68 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile

hoşgedin canımmm

nerelerde kaldın diye merak ediyordum ..

her ne yaşandıysa mutlaka en iyisinin olması için gerçekleşti..

yavrun senden çilekli pasta istedi diyelim ki;
mutfaktasın
süt
yumurta
şeker
tuz
un
kabartma tozu
çilek

pasta için tüm malzemeleri önüne koydun ve işte sana pasta dedin..

hiç birisi tarife uygun karışmadan gerekli lezzeti sağlamıyor dimi tatlım..

yaşadığımız acı tatlı her şey mükemmel pastamızın malzemeleri..
hayat bizim mutfağımız..
yaşama bakışımız ve verdiğimiz tepkiler malzemeleri karıştırarak pastamızı pişirme şeklimiz..

en iyisinin olması için tuz da çiğ yumurta da pasta için gerekli..

yaşadığımız her şeye şükürler olsun..

seni yeniden yanımızda görmek mutluluk verici..

sevgiler..

Bookmarks