![]() |
sesiz 4ay eşimi hastalandıktan sonra hayatım değişti hergüne umutla başladım heryeni tedaviye umutla sarıldık ama olmadı eşim azmine veyaşama isteğine rağmen yenildi beraber yenildik aslında çünki onu hiç yalnız bırakmadım güvenemedim kimselere sanki yanında olmazzsam birşeyler ters giderse ya iyileşme inancını kaybederse diye çok korktum. ne çareki kanser denen illet ona ancak 3 sene vermişti acı yorucu ağrılı 3yıl ..onunla adeta bende tükendim kimselere d ayanamıyorum artık herrşey anlamını yitirdi onun gidişiyle her yerde onun kokusu hatırsı .sevdiğim nerdesin daha yaşanacak onca şey varken ......... y789 |
Ynt: sesiz 4ay başın sağolsun inşallah yaşama sevincine tekrar kavuşursun... |
Ynt: sesiz 4ay Başınız sağolsun sad456 |
Ynt: sesiz 4ay başınız sağolsun emb23 |
Ynt: sesiz 4ay basinizi sagolsun, Allah esinize rahmet etsin.. rabbim sabir versin |
Ynt: sesiz 4ay Böyle durumlarda ne desek ateş düştüğü yeri yakmıştır acunız taze ve belliki eşinizi çok özlüyorsunuz ancak O buradaki görevini bitirdi ve gerçek hayatına uyandı kavuşucağınız zamanı bekliyor ve bu sürede sizin güçlü ve sabırlı hemde mutlu ve huzurlu olmanızı istiyor siz olsanız sizde bunu isterdiniz düşündümde birbirinin kıymetini bilmeyen ne çok çift var yada sevgiyi ve aşkı yakalayamayan sanırım siz yakalamışsınız yakalamışsınız diyorum çünki herşey bitmiş değil umarım Yaradan size cennetinden güzel bir yer ayırtmış olsun o sizin zaten yanınızda unutmayın . |
Ynt: sesiz 4ay başınız sağolsun. Allah dayanma ve devam edebilme gücü versin.... |
Ynt: sesiz 4ay Başınız sağolsun .Allah sabır versin. |
Ynt: sesiz 4ay kolaymı...bir ömür geçirdiğimiz.. acısıyla tatlısıyla....öfkesiyle sevinciyle iyi günde kötü günde diyerek söz verdiğimiz eşimizden sevgilimizden hayat arkadaşımızdan bir anda ayrılmak....kolaymı.... sadanim hayır eminim çok zordur....acınız büyük... emb23 başınız sağolsun.... sad456 |
Ynt: sesiz 4ay Sözcüklerin anlamını yitirdiği yerdesiniz şimdi biliyorum.Sizi çok iyi anlıyorum Tanrı sabır ve güç versin .Sizin gibi bi eşe sahip olduğu için umarım çok mutludur.Sevgiyle kalın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:51 AM. |