Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

phantommun günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri phantommun günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensizliğim Ne kadar az yol almışım Ne kadar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

phantommun günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-11-2008, 06:20 PM   #21 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Ynt: phantommun günlüğü

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün hatalarım
Öğünmem bu yüzden
Bu yüzden kendimi
Özel önemli zannetmem

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün saçmalamam
Yenilmem bu yüzden
Bu yüzden kendime hala güvensizliğim

Ne kadar az yol almışım
Ne kadar az
Yolun başındaymışım meğer
Elimde yalandan kocaman rengarenk
Geçici oyuncak zaferler
Küçüğüm daha çok küçüğüm

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün korkularım
Gururum bu yüzden
Bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım
Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden sonsuz endişem
Savunmam bu yüzden
Bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem

...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 06-11-2008, 06:53 PM   #22 (permalink)
Çevirmen

548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Alıntı:
nemesis Nickli Üyeden Alıntı
Bunlar normal şeyler phantom hergün aynı olmayı bekleyemzsin ki.Bende uzun süre telkin dinliyorum ama bazen öyle bir gün oluyor ki hiç bişey yapasım gelmiyor kendimden bile sıkılıyorum 44 Ama geçici bu durum yaşadığın bu sıkıntı telkinlerden soğutmasın seni çünkü değişim gerçekten oluyor sık dişini vazgeçme
nemesis geçenlerde gözümden kaçmış yazdıkların kusura bakma.Günlüğüme hoşgeldin.Canım sıkkın olduğunda böyle güzel şeyleri göremiyorum işte Çok saol desteğin için.Zor bi dönemden geçiyorum gibi ama iyiyim çok şükür bunda sizin desteklerinizin de çok büyük katkısı var.Hepinize teşekkür ederim..
Alt 07-11-2008, 02:18 AM   #23 (permalink)
Çevirmen

Kendimi harika harika harikaaaa hatta harika ötesi hissediyorumm İyi ki burdayım.İyi ki bu siteyi tanıdım.Tam aradığım şeydi gerçekten.Köklü değişim!!! Ve ben bunu içimde hissediyorum.Taa derinliklerimde.
Az önce burda harika bir yağmur vardı.Açtım penceremi sevincimi haykırdım gökyüzüne.Teşekkür ederim dedim herşey içinn 96 Kendime sığamıyorum artık.Seviyorum ve seviliyorum.En yüce varlığın sevgisiyle değişiyorum.Güzellikleri,hayırlı şeyleri kendime çekiyorum.Kendimi seviyorum.Ben çok değerli bir varlığım.Herkesi yargılamadan,suçlamadan olduğu gibi kabul edebiliyorum ve seviyorum.Hayatımda olan herkese ve herşeye teşekkür ediyorum.Sizleri seviyorum.Ve artık büyüyorum ben.Hızla yol alıyorum.İçimdeki çocuğun saflığını güzelliğini koruyarak büyüyebiliyorum artık, korkmadan.Her geçen gün daha da güzel oluyor.Mucizelerle yaşıyorum benn.Hayatım çok kolay,çok keyifli, adeta yeryüzünün cennetindeyim.Heran muhteşem hissediyorum.Ve bendeki bu olumlu enerjiden çevremdeki insanlarda etkileniyorlar.
Her sabaha mutlu uyanıyorum.Kızgınlıklarımdan,yanılgılarımdan,onayl ayamadığım hareketlerimden dolayı kendimi affediyorum.İnsanları anlayabiliyorum ve onlarda beni anlayabiliyorlar.Ben değerliyim.Kendim için de diğer insanlar için de.Bunu hissediyorum.Ve çok mutluyum.Şükürler olsun.
Alt 07-11-2008, 07:26 PM   #24 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeşillim2005 is an unknown quantity at this point

selam canım deneyimlerimden faydalanmak istediğini yazmıssın,senin başına gelen şeylerin benzeri benimde başıma geldi
sürekli elimde telefon beni aramasını beklerdim,ona hep sitem yapardım ,benimle dışarı çıkmak yerine arkadaşları ile çıkardı..........falan filan bu böyle devam etti ta ki bir yerde okuduğum ''bir şeyleri değiştirmek istiyor ve yapamıyorsanız değişmesi gereken sizsiniz'' bu yazı beni değiştirene kadar.... önce kendimi sevmeye ve değerli bulmaya başladım kendimi topladım onun eteklerinden güzel bir mesafeye yerleştirdim sonrada o gelmeye başladı peşimden birde kalıplara sokmaya çalışma
tecrübelerime dayanarak söyliyeyim evlenince değiştiririm diye hiç bakma büyük ölçüde karakterleri aynı kalıyor sadece sana yakınlığını ve davranış biçimini değiştirebilirsin onun içinde senin değişmen gerekiyor canım
bir fizikçi olarak einstein ' a katılıyor ve madde enerjidir diyorum <br />'Sadece geçmişe ya da şuana bakanlar geleceği kaçırırlar.<br />''Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir''<br /> Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir
yeşillim2005 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2008, 07:36 PM   #25 (permalink)
Teğmen

48 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

canım eskiden ben internete girdiğimde hep onunla ilgili bir şeyler araştırırdım onu merkezime koyup etrafında dönerdim uydu gibi ne saçma böyle yaparak hem ona hem kendime zarar vermişim haddim olmayarak söylüyorum tatlım senden benim eski hallerime benziyorsun rahatla biraz akışına bırak olacağı varsa olur zaten bırak gitsin seninse geri gelir değilse zaten hiç senin olmamıştır umursamaz ol açık ve net olma meraklandır onu
sen hayatının baharındasın
bir fizikçi olarak einstein ' a katılıyor ve madde enerjidir diyorum <br />'Sadece geçmişe ya da şuana bakanlar geleceği kaçırırlar.<br />''Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir''<br /> Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir
yeşillim2005 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2008, 07:49 PM   #26 (permalink)
Çevirmen

Alıntı:
yeşillim2005 Nickli Üyeden Alıntı
selam canım deneyimlerimden faydalanmak istediğini yazmıssın,senin başına gelen şeylerin benzeri benimde başıma geldi
sürekli elimde telefon beni aramasını beklerdim,ona hep sitem yapardım ,benimle dışarı çıkmak yerine arkadaşları ile çıkardı..........falan filan bu böyle devam etti ta ki bir yerde okuduğum ''bir şeyleri değiştirmek istiyor ve yapamıyorsanız değişmesi gereken sizsiniz'' bu yazı beni değiştirene kadar.... önce kendimi sevmeye ve değerli bulmaya başladım kendimi topladım onun eteklerinden güzel bir mesafeye yerleştirdim sonrada o gelmeye başladı peşimden birde kalıplara sokmaya çalışma
tecrübelerime dayanarak söyliyeyim evlenince değiştiririm diye hiç bakma büyük ölçüde karakterleri aynı kalıyor sadece sana yakınlığını ve davranış biçimini değiştirebilirsin onun içinde senin değişmen gerekiyor canım
Çok teşekkür ederim yeşillim2005cim.. Aynen dediğin gibi seviyor ama benim kadar abartmıyor olayı bu da benim için umursamazlık gibi geliyodu tabi. Büyük bi adım attım zaten bu konuda.Ve hayatından çıkma kararı aldığımı söyledim.Çünkü onunla olduğumuz süre boyunca içimde çok mutsuzdum ve hep ondan beni bi şekilde mutlu etmesini bekledim.Herşeyde ona sığındım.Mutluluğum güya ondan gelcekti ya gözümde o kadar değerliydi ki..Kendimden bile çok değer veriyordum.Ama olmadı.Tabi ki çok mutlu olduğum anlar oldu.Ama ilişkimiz temelsiz gibi yanlış giden bişeyler vardı.Öncelikle benim kendimi bulmam gerekiyormuş.İçimdeki mutluluğu keşfetmem,kendimi değerli görmem,sabrı öğrenmem,ve tüm bunlarla olgunlaşmam gerekiyormuş.İki gündür ayrıyız.Hiç konuşmuyoruz.Bi kaç ay ben onun olduğu yere dönünceye kadar böyle götürmeye kararlıyım.Bu arada ben de kendimi keşfedicem,ne istiyorum,neyim bunu bulcam ki olmaya başladığını hissediyorum..Olumlamalar yapıyorum,iyi şeylere odaklanıyorum.Nefes alıyorum biraz O da az kendini toplasın bakalım.Konuştuğumuzda iletişim kurmaya çalıştığımızda dibe batıyodum çünkü.Konuştuğumuzda hiç bişeyine sabredemiyordum enerjim düşüyordu ki şu değişim yaşamaya çalıştığım dönemlerde benim için en zorlayıcı en yıldırıcı sorun oluyordu ben de onu bi süreliğine uzaktan sevmeye karar verdim..Sürekli onunla içimden konuşuyorum iletişimimiz kopmasın diye.Dediğim gibi olumlamalar yapıyorum ve ona sevgimi gönderiyorum.Umarım işe yarar Bence böyle birbirimizi daha iyi anlıycaz ve daha sağlıklı yürütebilcez herşeyi.Döndüğümde işler umduğum gibi giderse çok daha mutlu ve uyumlu şekilde devam ederiz.Yok olmazsa zaten ben iyiyi ve hayırlıyı istediğim için sürmemiş olacak zaten hayatımdan bi şekilde tamamen çıkıcak ve ikimiz için de en iyisi olmuş olacak..
Alt 07-11-2008, 08:05 PM   #27 (permalink)
Çevirmen

Alıntı:
yeşillim2005 Nickli Üyeden Alıntı
canım eskiden ben internete girdiğimde hep onunla ilgili bir şeyler araştırırdım onu merkezime koyup etrafında dönerdim uydu gibi ne saçma böyle yaparak hem ona hem kendime zarar vermişim haddim olmayarak söylüyorum tatlım senden benim eski hallerime benziyorsun rahatla biraz akışına bırak olacağı varsa olur zaten bırak gitsin seninse geri gelir değilse zaten hiç senin olmamıştır umursamaz ol açık ve net olma meraklandır onu
sen hayatının baharındasın
Estağfurullah ne demek..İyi oluyo böyle fikir almak.Benzer hayatlardan dersler çıkarmak..
Evet ben baharımı yaşıycam artık bakalım.Yeni yeni hissediyorum filizleri hem de çok yoğun olarak.Üstelik tek başıma hissediyorum.Yanımda kimsenin olmasına ihtiyaç duymadan..-Sitemiz sakinleri ayrı tabi benim için o başka -
Artık konuşmuyoruz işte.Ama içimdeki değişime onu da dahil ediyorum yine de, bu sefer kendimi kasmadan,onun peşinde koşarken kendimi ezip geçmeden..Sanki ben değişirsem olcak gibi..Ama olmazsa da napalım ben iyiyi ve hayırlıyı çekiyorum hayatıma hayırlı değilse zaten hayatımdan bi şekilde tamamen çıkacak ve bu ikimiz için de en hayırlı şey olacak.
Alt 07-11-2008, 08:34 PM   #28 (permalink)
Teğmen

canım benim ben seni sana uzaktan anlatıyım izin verirsen farzet ayşe diye bir kız var
bu ayşe kendini aliye şartlamış ali düznyada birtek ali ayşeyi mutlu edecek bir tek ali anlar onun halinden çünkü ayşe aliyi bir liman sığınılacak bir kapı şevkatli bir çift kol olarak görmüştür ayşe kendi içindeki güçten habersiz tüm benliği ile aliyi kapsama alnına almış kalbi bile tık tık yerine ali ali atmaktadır bu arada alinin bu hızlı gidişattan pekte haberi yoktur çünkü ali için aşk pekte aceleye gelmez ama ayşe geçmişte göremediği o sevgi ihtiyacını karşılayacak adamı bulduğunu sanmıştır
halbuki ayşe çok güçlü ve güzel bir kızdır içindeki o güç keşfedilmeyi bekliyordur
bu ali ayşe sana tanıdık geldimi belkide biraz ileri gittim ama aşk hikayeleri az çok birbirinin aynısı diye düşünüyorum

tatlım aldığın kararlardan ötürü seni tebrik ediyorum ve şimdi salıver içinde biriktirdiklerini ,ona sımsıkı bağladığın kordonlarını,sen güçlüsün ,sen asilsin, sen değerlisin, sen düşünmeli değil düşünülmelisin , senin olacak kişi önce seni haketmeli kendine hakettiğini vermenin zamanı geldi ... ben bunları deneme yanılma ile öğrendim sen daha şanslısın
Alt 07-11-2008, 08:46 PM   #29 (permalink)
Çevirmen

Çok tanıdık geldi walla Ama neyseki Ayşe'nin aklı da başına geldii sonunda hem kendi arayışları,hem sizler sayesinde..
Kocaman teşekkürler..
Kararımdan dönmiycem ama arada dayanamayıp koparsammm dusun yine beni dürtün kendime getirin olar mı?? Yok yok dönmiycemm çünkü ben güçlüyüm,ben mutlu olmayı seçiyorum.Şimdiye kadar hep onu düşündüğüm için kendimi affediyor bundan sonra onun beni düşünmesini seçiyorum
Alt 07-11-2008, 10:50 PM   #30 (permalink)
Çevirmen

Arkadaşlar bu arada sanırım küçükte olsa bi çekim gerçekleştirdiğimi farkettim bugün 44 Son bi iki gündür defter almak istiyodum ama hep üşeniyorum gitmeye.Dün filan da gideyim alayım diye bi kaç kere aklımdan geçti.Ama bi defter için tee nerelere gitmeye üşeniyodum.Yakın bi yerde bulup alcam diye düşündüm bi ara bu sabah.Ama bizim yakın çevrede öyle bi yer yok.Sonra öğleye doğru yine aklıma geldi artık muhakkak almalıyım diye düşünüyorum çünkü yazmak istediğim çok önemli şeyler var ve bi an önce yeni bi defter açıp yazmalıydım ama deftere değil de yapacağım şeye odaklanmıştım tabiki.Neler yazacağımı kuruyodum kafamda.(Yani defteri almışım zaten yazıyorum gibi)Defter hakkındaki tek sorun onu almak için uzağa gitmem gerekiyor olması ve benim bunu yapmaya üşenmem.Neyse..Öğleden sonra dibimizdeki markete gidecektim ekmek ve süt almaya.Giderken keşke orda olsa da alsam ama orda da öyle şeyler satmazlarki die düşünmüştüm.Çünkü gerçekten buraya geleli oldu baya orda hiç kırtasiye cinsi bişi görmemiştim.Ama markete bi girdim ilk reyonda defterler!! Hemen gittim şeker şeker defterler aldım hem de bi tane dil dört tane 44
Büyük şeyleri de aynı kolaylıkta çekebilmeyi diliyorum kendime ve herkese Hoş gerçi evren için büyük küçük diye bişi yok bunu da unutmamak gerekli onun için herşey çok kolay sadece bizim hazır olmamız,niyetimizi açıkça bilmemiz ve belli etmemiz,neden ihtiyacımız olduğuna yoğunlaşmamız gerekiyo sanırımm??Nasıl geleceğine değil..

Bookmarks