![]() |
pisi pisi aysun un yeri:) korkarak korkmamayı öğreniyorum. içimdeki bu pırpırı seviyorum. tırnağımı bi iki ekre kemirmeyi ,bi sakızı daha ağzıma atmayı , beklemeyi , özlemeyi istemeyi ve hatta gitmeyi. aslında gidemezken kaçamazken gidebilmeyi özlüyorum. ne işim var benim bu akşam burada...yüzlerce sayfa hukuk okuyor olmalıyım Ankarada. şuna akademik karieyrmi yaptığın ? kendinimi akndırıyorsun aysuncum, annrnimi , çevrenimi ,sevdiğinimi sevenelrinimi?..başarmak istiyorum sadece. 12 yaşında beri kazanamadığım sınavı kazanmak. keops nehaklıymış dimi...o yüzden sırıttın sen Alıcenin kedisi o anlatırken bunalrı..buluverrdin dimi kendini. hangi yoktu yılmak yıkılmak. güçlüydün hep. savaşandın , tırnaklıyandın.savaşanım tırnaklıyanım, başarmalıyım.elma şekeri kadr basıt şeyleri özledim ben. huzuru mesela.durup di,nlenmeden aldığım bu yolda dinlenmeyi özledi , yaşamayı ve farkına varmayı... |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) kahvesmiley çay molası ve devam... bu gün lise yılalrımdaki kuaforumu gördüm. yanıdnaki çığarıyla birlikteydi . aşk masında yani... b456 öyle tatlılardıkı...okul derdi yok , karieyr derd, yok... fazla maaş alayımderdi yok. küçük bi, şehirde varsa yoksa birbileri ve yeni evleri. küçücük bir yer.. daha sıradan daha güzel daha gerçekçi aşkalar. imrendim ya onlara. onlara göre ben çokşeye sahibim...yok yok.. onalr çok daha fazlasına sahip:) |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Günlük açtın sanırsam... Hayırlı olsun kiss3 |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) dusun evet :) ben lisedeykende günlüğü günlük gibi tutmazdım. bi kendimle bi başkasıyla yazıyorum sanki. napıyım bu rahatlatıyor beni. hayırlı olur dimi s456teşekküredrim sağol:))) |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Alıntı:
Döner döner yazdıklarını okursun değişimini daha iyi farkedersin.. Günlüğüne gelen konuklar olur, onlara çay kahve ikram edersin... pc05 Mesela şimdi bana ttli3 Ben de en son ortaokuldayken tutmuştum.. Michael Jackson'a olan aşkımı yazıp duruyodum girlhaha Hep ona kavuşcaamı düşünmüştüm!! sad456 Çekim yasası nerdesin aloooooo clapping Sonra baktım annem gizli gizli okuyo günlüğümü >:( Vazgeçtim... dlckrn Burda 30.000 kişi okuyo şimdi aa34 Annecimm özür dilerimmmm.. utananadam |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Günlüğün hayırlı olsun kiss3 Günlük tutmak burada çok keyifli bir iş...İçini dökebiliyorsun rahatça...Okunduğunuda bilmene rağmen hemde... Aşk ila yazdıklarını okudumda,biz şehirin ve hayatın tantanasına o kadar kaptırıp gidiyoruzki,aşkı düşünmüyoruz bile bazen...Bir anda geliyor,farkettiğimizde gitmişde oluyor...Onun için böyle saf aşkı elinde tutan insanlara bende çok imreniyorum...Belkide çok şey bekliyoruz,yada bekliyoruz...Sadece bekliyoruz...Karşımızdakinin ne olduğunu kabul ettimiyoruz bütün olarak...Ya yaramı deştin şimdi,çenem düştü iyimi:) |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) canım benim günlüğün hayırlı olsun. ne iyi yapmışsın. ben seni yarın bekliyordum ankaraya erken dönmüşsün. aysuncum sürekli bi uğraş içindesin. bu emeklerinin karşılığını inşalla kat kat alırsın. ve alacağınada inanıyorum. öpüyorum senii pisicik. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Nihayet doğru Aysunu buldum. Canım benim günlüğün hayırlı olsun . Umutlu ve güzel haberlerle dolsun . Seni tanımaktan çok mutlu odum . İnsan çaba harcarsa bir gün elbeteki karşılığını alır . Sende yaptıklarının bir gün karşılğını fazlasıyla alırsın. Güzel yüzün hep gülsün . yolun aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) Günlüğün hayırlı uğurlu olsun arkadaşım smiliyface Hep güzel şeyler yazman nasip olur umarım..Biz de takip eder senin adına mutlu olurus ttli3 |
Ynt: pisi pisi aysun un yeri:) yawru cat56 pisii aysun kardeşim hadi bakalım yazda bizde okuyalım kardeşim abla kedi pisimbat site cat56 si blook 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:09 PM. |