Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yeni bir hayat resim için çok teşekkürederim çok hoş bir resim...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-12-2008, 12:31 PM   #61 (permalink)
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Smile

Yeni bir hayat resim için çok teşekkürederim çok hoş bir resim

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 18-12-2008, 02:31 PM   #62 (permalink)
Üsteğmen

259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Lightbulb

Merhaba Günlük
Buğün sana ihtiyacım var. Çünkü kendimi çok yanlız hissediyorum. Değişimi isterken harikaydım ama değişim olunca bocalama devresine girdim , her saniye her dakika kendime soru sorar oldum ... Vede şimdiye kadar yüksek benliğim beni hiç yanlız bırakmadı. Belki senin yakınındaydım ama senle olmadım , kendimle başbaşa kalmam gerekti... Şimdi ise daha iyi bir şekilde tekrar dönüş yaptım. Eski benden pek eserde kalmadı bu yeni halimde hoşuma gitmeye başladı. Senden ayrı kaldığım zamanlarda gelişmemi hiç yarıda kesmedim değişim rüzgarlarıda kendini çok güzel göstermeye başladı. Bu olumlu halime o kadar çok alıştım ki olumsuzluk beni etkilemez hale geldi.
Matrix enerjisi kitabında okuduğum bir bölüm vardı :
Seminere katılan bir kişinin aynen sözleri şu şekildeydi:
İlk gün öğretmenlerin uzaylı olduğunu düşündüm.
ikinci gün gerçekten deli olduklarını düşündüm.
üçüncü gün bende delirmeye başladım!
dördüncü gün deli olmanın ne kadar harika ve yararlı olduğunu gördüm !

Evet bunları bende yaşamıştım delirdim ve deli olmak bence harika birşey isteyip niyet etmek ve bunun evren tarafından sana verdiğini yaşamak gerçektende harika bir duygu ben bu duyguyu yaşamanın mutluluğu içindeydim.

Senden uzakta kaldığım süre içerisinde hayatımda bir çok şeyleri değiştirmeye başladım. Olumsuz düşünen arkadaşlarım bile ya baya uyuyorlardı yada benden uzaklaşıyorlardı. Uyan kişiler gerçektende benim gibi delirmeye başladılar uymayan uzaklaşanlar için çok üzgünüm neler kaçırdıklarının farkında dahi değillerdi.

Bayramdan önce reiki uyumlamasını aldım gerçi bu biraz maceralı oldu ama yüksek benliğim bana yolumu gösterdi ilk o zaman nasıl iletişim kuracağımı anladım ve bunun tadınıda çıkartıyorum. Reikide araştırmalarımda dalgalanmalar vs yaşanırmış bu tüp şeyleri okuduğumda tırsmadım değil yani ama bende tam tersi olmuştu aşırı derecede enerjik bir yapı vermiş canlılık katmıştı heh bu uyumlama bayramdan önce olunca buda bizimkilere ve kızkardeşime yaradı bayram temizliklerinde durmak bilmeyen enerji ancak arefeye kadar yaradı herkesinde tabiki işi bitmiş oldu ben tüm pazarımı yatakta geçirdim :)

Son zamanlarda yüksek benliğimle sanırım pek iyi geçinemiyorum yada gönderdiklerini anlamlandırmakta güçlük çekiyorum...
Şuanda ise geçmişime dönerek yaşadığım olumsuzluklara halen var olan duygularıma reiki ile şifalandırarak imgeleme yapıp olayları daha güzel sonuçlandırıyorum gerçi tam olarak net imgeleme yapamayan ben her seferinde annemle kucaklaşmamı onun bir beyaz güvercin olup gitmesini imgelediğimde o kadar netlik kazanıyorki görüntüler gözyaşlarımı tutamayarak ağladığım çok oldu...
Bütün olumsuzlukları negatiflikleri kalbimden sağ elimle çekip sağ elimde topladım sol elime gönderdim bir sene orda yumruk haline geldikten sonra elimi açarak onları evrene yolladım... 11. ci yaşa geldim ama çokta yorulmuştum insanın düşünmediği ne kadar çok şey varmış meğer belki bu aklımla yaşasam onları aldırmam gülüp geçerim ama o zamanki yavrucağın içi çok burkulmuş çünkü ona göre hayat oyun hayellerden ibadet neşe mutluluk tu oysaki büyükleri için tam tersi çocuk anne babanın olunca ebbeynlerin doğrularına göre davrancaksın büyüklere karşı gelinmeyecek onlar ne derlerse doğrudur çünkü onlarda büyüklerinden bu şekilde eğitim almışlardı vede tecrübede eklenmişti işin içine ki o yaşta çocuğun pekte şansı yoktur... Gerçi halende fikirler konusunda anlaşabilmiş değilimde neyse ben 11 yaşa kadar olan değerlendirmeyi yapıyorum.
O kadarını çözdüm fakat şu 2 soruyu daha şu aklımla bile çözebilmiş değilim ki neden bir çocuk uykusu olmadığı halde saat 9 da zorla uyutulmaya çalışılır ve aç olmadığı halde zorla yemek yedirtirilir ( zorla yemek yediğim günlerde sevmediğim yemek oldumu ağlayarak yemek yer dim ıyy o ğünlerden nefret ederdim ) yani bu iki konu halan kafamda sonuç bulmadı. Sen çocuğa şu saatte uyanacaksın de o saatte uyanmayıp okula gittiğinde hocasından bir iki azar işitir sonrada o saatte uyanmasını kendini ayarlamasını öğrenir bence tabiki bu şekilde olması gerek fakat anne baba için o şekilde değil ne bilem belki çocuğum olmadığından bu şekilde konuşuyorum ama çocuğum olmuş olsa annemin babamın şu yaptığı hatayı asla yapmam gibi geliyor kesinlikle hayır demek yerine neden o şekilde olmamasını onun anlayacağı mantığının kabul edeceği şekilde karşıma alır konuşurum çünkü her insanın kafasında oluşan soruların karşılığını bulmalı bu sadece küçük bir çocuğun hakkı değildir her düşünen varlığın yani insanoğlunun hakkıdır.

Ya işte böyle kendime o kadar çok soru sormaya başladım ki anlatamam şikayetçi değilim ama insanın kendi ile ilgili sorular sorması geçmişe dönmesi çok yorucu birşey bazen doğru bildiklerinde yanlış oluyor insan nelerle karşılaşacak bilemiyorki en güzeli her yaşı mutluluk sevinç affetmek affedilmek olarak noktalamak çok harika birşey ve sırtımdan o kadar çok yük indiki anlatamam bayada rahatladım ... İkinci güne geldiğimde 12. ci yaşa gelmeyi bırak hasta yatakta yattım halen hastayım ölüyom... Sanırım ikinci çalışmam için biraz ara verip bu çalışmaları sindirmeyi düşünüyorum...

Haftanın bomba haberine geldim... Cumartesi günü iş için sınava Ankaraya gidiyorum... İnşallah benim için hayırlısı ise Yarabbim bana bu sınavı kazanma yerleşmeyi nasip et.... Yarın sınav için yola çıkacağım bakalım hayatının bana getirdikleri nelerdir .. Yaradanım bana nasıl bir hayat yazmış ... Ama en güzelide hayatımı yaşamak düşünmek okumak öğrenmek arkadaşlarım dostlarım ailem benim için çok değerli bir hazine olduğunun farkına varmak... Düşünmek bir ayrıcalıktır....

Sevgiyle kal
Alt 18-12-2008, 10:43 PM   #63 (permalink)
Çevirmen

Tesekkür: 80
190 Mesajinıza toplam 984 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pofuduk is an unknown quantity at this point

Ben kaderimin efendisi diilim, çizilmiş bir kadert- var, bunu bilmek rahatlatıyor, "neden " diye sormuyorum, herşeyin bir zamanı var, herkez için ve zamanı geldiğinde oluyor!!!!!!!!!!!
pofuduk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-12-2008, 05:15 AM   #64 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile

perilicecim hangisinden başlayacağımı bilemedim..

ne kadar güzel gelişmeler bunlar...

öncelikle sınavın için başarılar diliyorum.. güzel haberlerini alıp kutlayalım inşallah hep beraber... dualarımızla ve bildiğimiz diğer yöntemler ile yanındayız

sevginin yolu reiki de yürümeye başlamış olman ayrıca mutluluk verici..
yeni rehberin reiki ile yolunun daima sevgiyle aydınlanmasını dilerim canım..

insanların yavrularıyla anlaşamamasının en büyük nedeni ise çocuklar söyledikleriyle değil hissettikleriyle yaşarlar..

duygusal bedenleri hassastır.. konuşmaya gerek yoktur..
bir çocuğa seni seviyorum diyebilirsin..
o sana ben seni sevmiyorum der..
çünkü karşısındakinin gerçek duygusunu bilir sözlere bakmaz..
duydulara bakar..
önce biliriz..
sonra bize unuttururlar..
şimdi bizler tekrar bilmek için çaba sarf ederiz..

anne babalarımız bize şunu yap bunu yapma derler..
ama biz çocuklar onların söyledikleriyle değil yaptıklarıyla öğreniriz..

saat 9 da ailende yatsaydı sende keyif ile uyurdun canım..
çünkü bilirdin duygusal olarak..
söyledikleriyle yaptıkları çatışmazdı rahat olurdun bu sebeple de..

seni hasta eden her ne ise sevgiyle affet teşekkür et ışıklandır ve serbest bırak..

her yeni günün bir öncekinden daha da güzel geçsin..

sevgiler...

Alt 20-12-2008, 11:15 PM   #65 (permalink)
Üsteğmen

Smile

pofuduk Yaradan hepimize bir akıl vermiş kaderimde bu var diye yanlışa düşmek bizlere yakışmaz çünkü biz insanoğlu iyide kötüyüde düşünür kendi doğrularımızla ayırtedebiliriz. Karderimde bu yanlış varmış bende o yanlışa düşdüm diye birşey söz konusu dahi olamaz Kuranı Kerimde bile Allah bize der ben size akıl verdim neden kullanmadın diye körü körüne yaşamak olmaz bazı olaylar kaderine yazılmış olabilir fakat bana göre o olaylarda bile seçenekler sunulmuştur sana önemli olan o seçenekleri görebilmektir... Umarım sende kendi ışığını bulursun ve hayatını değiştirirsin... sevgiyle kal ...

shamicim yorumların ilgin için çok teşekkürederim... Evet rehberim olarak reikiyi seçtiğimden bu tarafa hayatım daha çok değişmeye başladı farkındalığımda artmaya başladı bunuda bu sınavda çok hissettim ve inanki şu anda çok mutluyum doğru yolu seçtiğimi bir kez daha anladım tabiki daha yolun başındayım fakat gelişmem reiki ile beraber olunca hızlı bir şekilde olacağına inanıyorum bu yolda yürürken rehberim kadar benden önce bu yollarda yürümüş senin gibi tecrübeli kişilerinde fikirlerine desteklerine ihtiyaç duyacağım şimdiden yardımların için teşekkürederim ...

hoşça ve dostça kal
Alt 21-12-2008, 12:45 AM   #66 (permalink)
Üsteğmen

Lightbulb

Merhaba Günlük

Sınavdan çıkar çıkmaz otobüsle tekrar evime döndüm... Yaşadıklarım çok ilginçti sana yazmadan uyumak istemedim.

Sınav kagıdım bana bu hafta ulaşmıştı ve üzerinde sınav tarihim ve saatim yazmıyordu. Neyse internetten araştırarak buldum öğrendim ve ona göre kendimi ayarladım... Cuma günü sabahtan kalktım hazırlanıp terminale gittim bundan sonraki süreç iki gün boyunca sinirlerimi gerecek nitelikteydiki nasıl sakin kalabildim anlamıyorum ben bu iki gün içerisinde reikiyi ve çekim yasasını bol bol kullandım :)

7: 45 te bineceğim araç kaza yapmasından dolayı iptal olmuştu oysaki ilçeden kayseriye geçip 11 otobüsüne yetişmem gerekiyordu süreç bundan sonra başladı saat 9 a bilet alacakken içimdeki ses diğer firmadan almam konusunda güçlü bir istek gönderdi orayı iptal ederek diğer firmedan bilet aldım 8: 30 hehe 8: 45 oldu sonrada 9: 45 oldu geç kalınca otobüs gelde sinirlenme neyse bundada hayır var dedim otobüsüme binmek için yöneldim bu seferde benim yerimi başka birine daha satmışlar benide şoförün yanındaki muavin koltuğu düştü bu sefer oturdum ama yerime artık reiki de sinirlerimi yatıştırmak için işe yaramıyor bakışlarımla nasıl baktıysam şoföre kazaları yolu neden geç kaldıklarını açıklama ihtiyacı hissetti bende dedim ona bir şey demiyoruz biz bize gerekli bilgi verilmemesine kızıyorum ben saat 11 deki otbüsüme yetişmem lazım dedim heh sağolsun biraz daha hızlı giderek 15 dk önceden vadımda ankara otobüsüne binebildim sabah sabah aksiliklerle başlamıştı ( tabiki bu arada çekim yasasını bu esnada kullandım oraya tam zamanında ulaştığımı ve otobüsüme bindiğimi imgeledim ve teşekkürlerimi sundum enerjiyi bıraktım :)) ) günüm artık ankaraya kadar dua ederk teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarak geçti çünkü ankara otobüsündeydim :))

Ankaradayım gerçektende ankarayadyım arkadaşım karşıladı saat 9 a kadar ankara sokaklarında dolaşmanın tadını çıkardım heh birde fal cafe görürüzde es geçermiyiz hehehe birer kahve içtik baktırdık kagıdada yazdık :)) hoşuma gidenleri aynen bıraktım hoşuma gitmeyeleri hemen değiştirdim hıh bu kadının çekim yasasından evrenin enerjisinden haberi yok herhalde diğerlerinide istediğim gibi çevirdim artık bunu hakkındaki senaryomu yarın yazarım hehehe arkadaşım görünce gülme krizine girdi kadının değikleri ile yazım arasında baya farklılık oluşmuştu :))

Neysem fal kısmınıda geçtik :) Asıl önemli olan kısma geldim çünkü bunun çoğu arkadaşlar için faydası olacağına inanıyorum gerçi bundan sonraki yazılarıma baya dikkat eder oldum çünkü benim deneyimlediğim uyguladıklarımın sonuçları çoğu kişinin işine yarayacağına inanıyorum. Falıda anlattımki fala baktıran arkadaşlar var ise fala sakın olaki inanmayın eger beyniniz o olumsuzluklara veya olumlulara inanırsanız bunu bilinçaltınız kabul edecek ve evren onu karşınıza çıkartmak için harekete geçecektir faldan aşırı derecede etkileniyorsanız bence hiç baktırmayın çünkü karşınızdaki kişnin olumlumu olmsuzmu söyleyeceğinizi asla kesitiremezsiniz etkilenmiyorsanız benim yaptığım gibi kendi senaryonuzu kendiniz yazın gerçi bunu bir fala değilde normaldede yapabilirim ama fala baktırmayı seviyorum :)) oysaki bu hayat benim bir başkasının hayatım üzerine bir şeyler söyleyipte yönlendirmesi hım evet başkasının yönlendirmesini istemem sanırım bu sevdamdan vazgeçmeliyim... Evet sevgili günlük bundan sonra söz veriyorum fala baktırmayacağım eglence içinde olsa başkasının hayatımın üzerinde söz söylemesine fırsat vermeyeceğim .. Sanırım buda bir değişim :)))

Asıl önemli kısma geldim dedim ama işi gene karıştırdım hehehe

Buğün saat 10: 00 da sınava girdim... Kagıtlar dağıtıldı kontrol ettim sınava başlamak için bekliyordum birden içimden kagıda reiki uygulamak geldi uygularken içimdeki ses kağıdını kontrol et diyordu bakıyom ama doğru tekrar reiki uygulamaya başladım gene aynı şekilde baktım olacak gibi değil burdanda öğrendiğim bir şey vardı muhakak içinizdeki rehbere güvenin heh böyle olunca elim mecbur tek tek tekrar kontrol etmeye başladı gözüm birde tc kimlik numarama kaydı gözümü ordan ayıramadım daha dikkatli bakıncada ne görem 380 le başlaması gereken tc 390 la başlıyordu tek harf hatalı idi sanki başımdan soğuk sular aktı bir anda salon başkanına durumu bildirdim tutanak tuttular dilekçe vs yazdılar bunu yaşamak benim için iyi bir deneyimdi içimdeki sesi dinlememimin bir kez daha faydasını gördüm umarım bunu daha iyi bir şekilde geliştirebilirim....

İşte sevgili günlük bu şekilde iki günüm geçti... Şu anda evimdeyim... Vede hayatımı değiştirmek için girdiğim bu sitede tohumu ekerek gelişmesi konusunda bıkmadan usanmadan vazgeçmeden devam etmiş olmanın mutluluğu ve huzuru var içimde gerçektende hayatım değişmeye başladı vede halen değişeceğine şimdi daha yürekten inanıyorum.... ( not: telkinleri dinlendirmeyi sürdürüyom dalgalanma yok fakat kendime güvenim daha fazla olmaya başladı sinirlenip kendime zarar vermek yerine neden sinirlendiğim konusunda açık net ve lafı dolandırmadan söylemeye başladım ve cümlelerim kesinlik kazandı )

Vs. vs. vs. işte bu yorgunlukla bile gene iyi yazdım kısa yazacam diye düşünmüştüm ama gene uzun yazdım sanırım :))

sevgiyle kal
Alt 21-12-2008, 02:13 AM   #67 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile

perilicecim merhabalar..

her ne kadar zor başlasan da güne kolaylıklarla devam etmiş..

sınavı kazandığın gün kutlama yaparken aklımızda sadece bu güne ait hoş anıların kalacak..

hepimiz birbirimizin hem öğretmeni hem öğrencisiyiz..

yazdıklarınla ben senden pek çok şey öğreniyorum.. paylaşabileceğim her konuda daima sevgiyle yanındayım..

müsait oldukça farkındalık çalışmaları yapmanı tavsiye ederim canım.. böylelikle içsel rehberinle daha net iletişim kurabilirsin..

yaşamındaki her hedefinin kolaylıkla başlayıp kolaylıkla gerçekleşmesi dileklerimle..

sevgiler..
Alt 24-12-2008, 12:08 PM   #68 (permalink)
Üsteğmen

Red face Bahar gözlü anacım

Merhaba günlük
Buğün içim kıpır kıpır reikidede 21. günüme girmiş bulunuyom neden heyecanlıyım bende anlamadım dışarda bembeyez kar taneleri düşüyor çok hoş bir gün buğün ....

Pazardan bu tarafa çekim yasasını işim için çalıştırıyorum tapu sınavına girdim fakat meditasyonu yaparken bilinç altım cumhuriyet ünüversitesine kayıyor anlamakta güçlük çekiyorum çünkü bu sene memur alımı ile ilgili herhangi bir şey açmadılar herhalde bir sene boyunca hep ora için hayel kurduğumdan alışkanlıkmı yaptı diyecem ama bilmiyorum nede bu kadar çok istiyorum orda çalışmayı anlamış değilim. Buğünlerde içimde anlamsız bir sevinç var. Sanki evden ayrılma vaktim yaklaştı gibi kendimi baba evinde yabancı olarak görmeye başladım bir yerden geldimde misafir olarak kalıyom misafirliğimde bitmek üzere gibi hissediyorum yoksa bitiyorda bunun müjdesimi veriliyor baa aha gene içimde bir kıpırtı. :)) Buğün muhteşem birşey olacakmış gibi hissediyom... bu diğer hissimden çok farklı neden anlamlandıramıyorum hislerimi kafamdaki soruların yerini sakinlik aldı sessizce bir şeyler bekliyor sanki ....

Bu sebepsiz mutluluk neden bu sebepsiz sevinç neden
Olumsuzluklar nerdeler iki gün önce beni üzüyorlardı gözyaşıma sebep olmuşlardı şimdi ise olumsuzluklardan eser kalmadı...

Bahar gözlü annecim seni çok özledim ama artık gözyaşım akmıyor neden bilmiyorum sanırım alışmayı öğrendim veyada hep yanımda olduğunu hissediyorum sen orda üzülme kızın bu dünyada çok mutlu artık çünkü hayatı yaşamayı öğrendi belki yaşarken hep olumlu düşündüğüm için safsın derdin olacakları tahmin edip söylediğim için çok ağzını gene açtın derdin ama bunların hiç yanlış şeyler olmadığını öğrendim eskiden belki saftım kendimi insanlara karşı kendimi koruyabiliyorum herkezi kendim gibi sanmıyorum ama özlerinin doğru olduğunu düşünüyorum tüm insanlar yaşadıkça kendi korumak için değiştiklerini özlerini kaybettiklerini düşünüyorum şimdi ise benim gibi özünü arayan o kadar çok kişi ile karşılaşıyorum ki anlatamam hiç kimse kötü değil.... İnsanlardan korkmayı unuttum artık onun yerini sevgi aldı... Olumsuzluklar bana zarar verecek kişiler ben değiştikçe yanımdan ayrıldılar eserleri bile kalmadı ...
Tek üzüntüm bu değişimimi sen hayatta olupta görememendi ama genede gördüğünü biliyorum çünkü sen benim meleğimsin melekler herşeyi görürler.... Seni çok seviyorum Bahar gözlü anam benim birtanecik meleğim mucuks

Sevgiyle kal
Alt 24-12-2008, 02:33 PM   #69 (permalink)
Üsteğmen

Lightbulb Yeni birşey

İki gündür araştırıyorum meleklerin uyumlanması ve gma uyumlamaları gerçektende çok şaşırtıcı bilmediğim o kadar çok şey varmış ki öğreniyorum ... Ben bunu dün öğrendim yazmak istedim çünkü bilmeyenlerde vardır belki bilenlerde vardır bilenler artık bilgi açlığı çeken bizlere anlatırlarsa çok mutlu olacağız....
Alt 24-12-2008, 04:41 PM   #70 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

Smile

canım benim.. bunları elbette araştır ama reiki rehberinle de konuşursan henüz bu konularda erken olduğunu söylecektir...

reiki asıl derstir.. gma ve diğerleri ara derslerdir.. reiki ile çalışmaya devam ettikçe en doğru enerji frekansları karşına çıkacaktır...

lakin reiki 2 olup 2. dereceyi özümsemeden diğer enerjiler ile çalışmanı tavsiye etmem... bu benim kendi öğreti biçimim.. mutlaka reiki rehberin sana senin için uygun olan açıklamaları yapar canım..

reiki bir ve ikide reikinin önemini kavradıktan sonra diğer enerjilerle bakış açını ve çalışma alanını genişletmek farklı sipritüel ve şifacılık teknikleri öğrenmek hedeflerinin arasında varsa mutlaka diğer enerjilerlede yolun kesişecektir..

ancak daima aklında olması gereken en önemli bilgimiz saf olan tüm enerjiler reikinin özündendir.. bu sebeble reikiyi yaşamaya başladığında yapmak istediklerini (mutlaka özü iyilik olan .. senin ve bütünün hayrına olan..) yaşamına tezahür ettirebilirsin.. illa başka bir enerjiye insiye olmana gerek yoktur..

henüz çok yeni başladığın reiki yolculuğunda sonsuz güzelliklerin yaşamını doldurmasını dilerim..

sevgiler..

Bookmarks