| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Herkeze Sanırım artık günlük açma vaktim geldi diye düşünüyorum. Aranıza katılalı çok olmadı fakat azda olmadı. Bu siteyi başka bir arkadaşımın sitesine girerken googlede güzel bir site diye görünce kendimi meraktan alamadım girdim nasıl bir siteymiş diye 24 eylüldü ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() Sanırım artık günlük açma vaktim geldi diye düşünüyorum. Aranıza katılalı çok olmadı fakat azda olmadı. Bu siteyi başka bir arkadaşımın sitesine girerken googlede güzel bir site diye görünce kendimi meraktan alamadım girdim nasıl bir siteymiş diye 24 eylüldü ve gerçektende güzel bir siteymiş hatta harikada diyebilirim.Bu sitedeki kişilerin sıcaklıklarını içtenliklerini ve usanmadan anlayışla sorularına cevap vermedikileri ustalıkları benide bu site bağımlısı yaptı açıkcası ve iyi ki merak edip girmişim üye olmuşum ve siz değerli arkadaşları tanımışım kendimi bu yönden çok şanslı hissediyorum ![]() ![]() Evet işte bende günlük açtım gerçi günlük açtım ama yazmaktan çok kafamdaki soruları sormakla ünlü oldum sitede kendimi anlatmakta zorlanmam fakat günü gününe anlatmam sanırım bu benim günlük sadece haftalık olacaga benziyor.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ben hayatımı değiştirmeye içimdeki o mükemmel beni çıkartmaya başladım. İdealim ise öğretmen olmak. Buna ulaşmak için sanırım önce kendi ayaklarımın üzerinde durmak ailemin kanatları altından çıkmak için memurlukta şansımı deneyeceğim benim için birinci basamak olur nedenmi memurluk devlet işi olmadığı sürece babam ayrılışıma izin vermez olsun bende olurum ![]() ![]() ![]() 25 eylülde telkinleri dinlemeye başladım 3 ekimdebir dalgalanma hissi ile karşılaştım fakat 2 gün sonra atakan beyin yardımı ilede atlattım. 6 ekimde kilo telkini koymama rağmen pastaneye gidip kendimi üzeri cevizli kurabiyelerden alamıyom kilo telkini ne kelime cevizli kurabiyeler süper ya ![]() şu anda listeme baktığımda suçluluk duygusu ego güçlendiricisi erken uyanma kilo verme ![]() ![]() ![]() Hele bu gülümseme krizi ile beraber şu az duyma komleksle bir anı yaşadım bizim özürlü memur alımları ekim kasım ayları vs işte bende ekim ayında açılan sınava başvuru için ankaraya gittim 27 ekimde başvurdum benim yengemde iç işleri bakanlığında memurdur onun yanına gidip gelirim fazla yanında kalamam onun için dışarıda dolanıp gelirim sonrada çıkış saatinde beraber eve döneriz evleri uzak yani akşam üzeri yanına giderken kapıdaki görevli değişmiş ben tabiki hep gülümsüyom bana seslenmiş bende duymadım polis bir den bağırdı hanfendi sesleniyom duymuyormusunuz diye yanıma geldi bende hazır cevap oldumya beyfendi işitme cihazı kullanıyorum duymamış olabilirim bir sorunmu var dedim ( inanamıyom ben polise bu şekilde harfi harfine bu şekilde dedimmm hemde sesimi yükselterek ) oda tabiki özürdilerim dedi kimlik kartıma vs baktı geçtim ![]() ![]() Ve bu değişim rüzgarlarının hayatımda devam etceğine inanıyorum... İşte bu kadar ilk günümden epeyde yazdım çenem düşmüş galiba ![]() Ve bu siteye herkeze hayatımın bir parçası olduğunuz için çok ama çok teşekkürederim ben çok şanslı bir insanım sizleri tanıdığım için ![]() Hoşça ve dostça kalın ... KADERİMİN VE RUHUMUN EFENDİSİ BENİM ....
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Periliçe'cim öncelikle sayende aç kaldım haberin olsun,okurken kaptırmışım,yemek yandı,bana bir yemek borcun var. ![]() En sonunda uygun sana yakışır bir günlük ismi bulmuşsun,awayy'in günlüğünden mesajlaşmak zorunda kalmıycaz böylelikle,herkes evini,barkını bilsin di mi canım. ![]() Sana şimdilik günlüğün hayırlı olsun demekle yetiniyorum,ilerleyen zamanlarda daha kapsamlı uzuuuuun uzuuuuun yazarım ![]() Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) | |
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... | |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Guest
| ![]() Canımın içi ![]() Seni çok seviyom ![]() Okurken hem güldüm ![]() ![]() Allah sana kendine yetebilme gücü vermiş bence herşeyi aşmaya gücün var.. Sınavı geçmen için sana dua edicem... Herşeyin gönlünce olacağına inanıyorum.. Sayın Belgin Hanım, N'olur iki satır benim günlüğümden yazışsanız ![]() Evli evine felan artisçe laflar ![]() Yalnızlıktan ölüyoz biz burda ![]() Dün gece tüm ev aletlerimle konuştum heralde, kafayı yiycem ![]() Ben yannızım ben yannızım yannızıııııııımmm |
![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Guest
| ![]() günlüğün hayırlı olsun öğretmenim. (öğretmenim diyorum sana çünkü inanmış olduğun hedefine uygun bir hitap super ) günlüğünün umutlarla dolup taşmasını diliyorum. neşeni umudunu da hiç kaybetme olur mu öğretmenim.çünkü seni örnek alacak öğrencilerin. güçlü dimdik ayakta duran bir öğretmenleri olsun ister. onlara yaşamından, başarılarından örnek verecek yol gösterecek , harika bir öğretmen olacaksın. .................................................. ... ( noktaların devamını gerçekleşceğinden emin olduğum hayallerinle süsleyebilirsin) ![]() |
![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba şule. ![]() Öncelikle günlüğün hayırlı olsun. super ![]() Bu sayfalarda hep olumlu ve güzel değişimlerini ve gelişimlerini beraber okuruz inş. Herkesin bir hayat hikayesi vardır neticede. Senin de epeyce olumsuzlukların olmuş hayatında. Zorluklarla büyüyen, sıkıntılarla yaşayan insanlar da, yaşadığından daha fazla güçlü olurlar. Bu güce sahip olduğunu yazılarını okurken hissettim. Annenin seni savunmasından dolayı cesaretlenmen ve mutlu olman senin, annene olan bağlılığının ve güveninin yanı sıra, ne kadar hassas duygularının olduğunu gösteriyor. Çocuklar, aileden hep motive ve destek beklerler. Bu desteği alarak, ebeyeyinlerinden arkadaşça bir tutumla büyüyen çocukların, büyüdüğünde, sosyal hayatla barışık ve pozitif bir insan olarak çok güzel yerlerde olduğunu görürüz. Aile desteğini herkes alamıyor malesef. Taktir edilmeyi bekleyenlerin, hep tenkit edilerek büyüdüğünü düşündüğümüzde, kendine güvensizlik, kendini ıspatlamaya çalışma ve huzursuzluk kaçınılmaz oluyor. Aiileler de senin dediğin gibi, bunu belki bilmiyor belki de çocuğun, daha düzenli olması için yapıyorlar, hatta bunu kendileri de söylüyorlar. Ben senin daha iyi olman için bunu yaptım, şımarmaman için şöyle yaptım, ailemize laf gelmesin diye yaptım vs.vs. Aslında, bunun kökenine inildiğinde, anne-babalar, kendi egolarından, o anki kızgınlığından veya bir anlık çevre baskısından yaptığını görebiliyoruz. Yani, yetiştirme gayesi taşımayan, o anki duruma mukabil benimsenen bir davranış tutumundan ibaret olabiliyor. Ama, bu da, kişinin ilerdeki hayatında, geçmişe yönelik olumsuz bir bakış açısına sahip olmasını sağlayabiliyor. Bu kadar ince ve üzerinde durulması gereken, ailelerin çocuk yetiştirmek konusunda eğitim almasına kadar gidebilecek önemli bir durum bence. Öyle ya da böyle, yetişiyor gelişiyor ve bu gerçeklerle bir gün karşılaşıyoruz. Senin de hayatında, ideallerinin olması ve bunlardan taviz vermeden yola devam etmeni taktir ediyor ve destekliyorum. super Buraya gelişmelerini ve deneyimlerini paylaşırsan bizler de zevkle okur, kendimize düşen payı alır ve elimizden geldiğince de tavsiyelerimizle destek olmya gayret ederiz. Kısa zaman içinde, bütün hedeflerine ulaşabilmen dileklerimle. Sağlıcakla. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() ![]() awayy cım merhaba canım inşalah hayellerime ulaşırım ve bunu burda hep beraber yaşayacağız ve izliyeceğiz ve sen yanlız değilsin bir burda hepimiz bir aileyiz canım benim ![]() özlem boz canım benim en güzel hitabı yaptın ve beni çok mutlu ettin ve bunu başarmak için elimden gelen herşeyi yapacam başaracam ve öğrencilerime örnek bir öğretmen olacağım başarılı olacağım buna bütün kalbimle inanıyorum inşallah sende hayellerine ulaşırsın canısı ![]()
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) | |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) | ||
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Herkeze Sanırım artık günlük açma vaktim geldi diye düşünüyorum. Aranıza katılalı çok olmadı fakat azda olmadı. Bu siteyi başka bir arkadaşımın sitesine girerken googlede güzel bir site diye görünce kendimi meraktan alamadım girdim nasıl bir siteymiş diye 24 eylüldü ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi