iki kızın GİZLİ ilişkisiHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri iki kızın GİZLİ ilişkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günlüğün hayırlı olsun...Okudum iki kızın konuşmalarını,aklıma benim kızlar geldi:)
İnsanın içsel konuşmaları iyidir...Hiç aklına gelmeyecek şeyleri düşünmeni sağlar...Paylaşırsın artık burada...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
12-11-2008, 05:23 PM
|
#11 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Günlüğün hayırlı olsun...Okudum iki kızın konuşmalarını,aklıma benim kızlar geldi:)
İnsanın içsel konuşmaları iyidir...Hiç aklına gelmeyecek şeyleri düşünmeni sağlar...Paylaşırsın artık burada... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
12-11-2008, 06:07 PM
|
#12 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Sycorox teşekkür ederim.ne güzel bi şeyleri düşündürebilmişim.
ya ben lise yıllarımda günlük yazıyordum. günlük dediğim hergünümü düzenli anlattığım bir yazı değildi. hissettiğim an yazıyordum. bir çok sorunumu bu yazılarımda çözdüm.yazımın başlangıcında bir sürü sıkıntıdan sorundan bahsediyor, sonunda da hepsini çözüyordum. |
| |
12-11-2008, 07:09 PM
|
#13 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM KONUSU:
the secret kitabını ikinci defa okuyorum ve videosunu tekrar tekrar izliyorum. ben enerjiye bütün kalbimle inanıyorum. hayal ablamın hazırladığı çekim yasası meditasyonunu her akşam yapıyorum.
ben çocukken hep margarin kağıtlarını biriktirip, araba çıkar umuduyla postalardım.bol bol hayal kurardım. ileride bir arabam olsun, olsun da küçük olsun diye. hiç öyle bir maddi imkanım yoktu. o yüzden hep küçük araba hayali kurdum. şimdi bi uno'm var. tamamen tesadüf oldu bu arabaya sahip olmam. şimdi düşünüyorum ben bunu istediğim için oldu.
şu an 24 yaşındayım.20 yaşına kadar gecekonduda yaşadım .maddi sıkıntılar içinde büyüdüm.umudumu yitirdiğim anlar oldu. isyan ettiğim.neden sorusuna cevap bulamadığım. ama yılmadım hafta sonları marketlerde standlarda çalıştım. işportacılık yaptım çorap sattım , dart sattım, anketörlük yaptım. ünüverste öğrencilerinin,maddi sıkıntı çeken öğrencilere ders verdiği kollektif bir dersanede sınava hazırlandım. rehber öğretmenliğini çok istemiştim ama o dönemde, şimdi baktığımda hiç önemi olmayan sorunlar yaşadım.kazanamadım.
2 sene önce kredi çekip kuruyemiş dükkanı açtım. 3 ay sonra yine krediyle arabamı aldım.hiç bir güvencem olmadan, borcun altına girdim.şu an hala dükkan işletiyorum ve borçlarım bitti. bunu ben başardım.çok mücadele verdim çok çalıştım.öyle sadece istemekle olmadı. hep yeni adımlar attım.rakiplerim benim yeniliklerimi takip ettiler. herşeyin iyi olacağına inandım. bir şeylerin rast gideceğine hep inandım ve bu böyle de oldu. şimdi bunu anlatırken bile inanamıyorum aslında.herşeye sıfırdan başladım. 24 yaşındayım. kendime ait bir dükkanım ve arabam var. para kazanıyorum.hayatımı kazanıyorum.
şimdi aynı dükkan içinde extra gelir getirecek bir iş daha yapmak istiyorum. damacana su bayiliği aldım. bu piyasaya yeni çıkacak olan bir su.yerine gidip fabrikasını gördüm.henüz daha gelmedi sularım. çok heyecanlıyım. hedefim günde 200 damacana su satmak. hayal ediyorum şimdi. 'günde 200 damacana su satıyorum' bu kelimeyi defalarca ard arda yazdım. ilk suyun dükkana gelişini, tanıtımını yaptığımı, müşterilerimin suyu çok beğendiklerini, ard arda sparişlerin geldiğini , su satışımın çok kısa bir zamanda istediğim seviyeye çıktığını hissediyorum.
beni ilerlediğim yoldan caydırmak isteyen çok insan oldu. çok olumsuz kelimeler duydum. ama bunların hiç biri beni hayallerimden vazgeçiremez. yapamazsın, olmaz, çok zor diyenlere gülüyorum şimdi. çünkü bu tip insanların, kurdukları olumsuz senaryoların sadece çevrelerinde başarılı insanlar görmek istemedikleri için olduğunu görebiliyorum.bana negatif enerjilerini göndermelerine izin vermiyorum.
herkesin iyiliğini istiyorum bütün kalbimle.mutlu , neşeli, kendine, güvenen, olumlu insanlarla dolmasını istiyorum çevremin
şu anda sahip olduğum her şey için teşekkür ediyorum.bana iyi dileklerinizi, enerjinizi göndermenizi istiyorum. aranızda olduğum için çok mutluyum. bana manevi güç veriyorsunuz. kendime olan güvenim daha da artıyor. teşekkür ederim. teşekkür ederim. teşekkür ederim.. |
| |
12-11-2008, 07:38 PM
|
#15 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi hımm bu da benim canım , ciğerim, özlemim
Mesaj üyemizin isteği üzerine silindi.. |
| |
12-11-2008, 07:55 PM
|
#16 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi
Merhaba Özlem.
Günlüğün, hayırlı olsun. Güzel gelişmelerle dolsun.
İçsel konuşmalarını bu şekilde bizimle paylaşmanı taktirle karşıladım.
Kendimizle barışık olmak için, içsel konuşmaların çok önemli bir yeri var.
Bunu çok güzel bir şekilde yapmışsın. super
Azmini ve girişimciliğini de ayrıca kutluyorum.
Bu yaşantının, daha güzel, daha büyük gelişimler ve mutluluklar getirmesini diliyorum.
Sağlıcakla... | Offline
| |
12-11-2008, 07:58 PM
|
#17 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
__________________ Aşkım seni seviyor kabul ediyor ve onaylıyorum:)) | Offline
| |
12-11-2008, 08:18 PM
|
#18 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Oyy Özlemcim çok hoşmuşsun valla...
Yazmak çok rahatlatır insanı...Benim burada günlüğüm var,bloğum var iki tane,birini sadece kendim görüyorum,diğeri herkeslere açık...Başucumda bir kara kaplı defterim var...Olumlamalarımı,hayallerimi,şükürlerimi yazıyorum günbegün...
Yazmak insana kendine bakmasını sağlıyor...Bazen öyle cümleler düşüyorki ellerden...Yazmayı bırakmayalım...Saçma bile olsa yazalım... |
| |
13-11-2008, 12:42 PM
|
#19 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi teşekkür ederim hepinize. bana umut veriyorsunuz.
koşuşturmalarım, telaşlarım, aman oldu mu olacak mı, alnımın akıyla çıkabilecek miyim, o kadar sorunun arasında unuttuğum bir şey vardı. minnettarlık duygusu.
ilk dükkanı açtığımda, içinde olduğum durumu hayatımın ilk ve son şansı, çok iyi değerlendirmeliyim diye düşünmüştüm. 'insanın hayatına bir veya iki defa böyle şans gelir' kalıbına takılmıştım. ne kadar kalıplaşmış ve yanlış bir düşünceymiş. insan kendi seçimleriyle, kendine güveniyle, kendine inanmasıyla şans yaratıyormuş.
Naim Süleymanoğlu piste çıkıyor. bütün dünya onu izliyor, acaba kaldırabilecek mi, yoksa.... işte öyle bir ruh hali, hala var bende. piste çıktım, beni tanıyan herkes izliyor, ben de izliyorum tabi. halteri avuçlarımın arasına aldım, sıkıca kavradım, yarıya kadar kaldırabildim ve devamı için çaba harcıyorum. |
| |
13-11-2008, 12:55 PM
|
#20 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
__________________ Aşkım seni seviyor kabul ediyor ve onaylıyorum:)) | Offline
| | | |