iki kızın GİZLİ ilişkisiHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri iki kızın GİZLİ ilişkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
ÖZLEMBOZ Nickli Üyeden Alıntı
bymehmet teşekkür ederim sana. ben de seni takip ediyorum. her bi mesajında, bütün olumlu cümlelerini aktarıyorsun ve hepimize olumlamalarınla destek veriyorsun. nostalji bölümünde açtığın konuyu inceledim. çok hoşuma gitti doğrusu, teşekkür ederim paylaşımın için. çok ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
16-11-2008, 05:27 PM
|
#51 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Alıntı: ÖZLEMBOZ Nickli Üyeden Alıntı
bymehmet teşekkür ederim sana. ben de seni takip ediyorum. her bi mesajında, bütün olumlu cümlelerini aktarıyorsun ve hepimize olumlamalarınla destek veriyorsun. nostalji bölümünde açtığın konuyu inceledim. çok hoşuma gitti doğrusu, teşekkür ederim paylaşımın için. çok da ilginç bir duygu oluşturdu bende. artık 2010 larda hayal ettim kendimi, hep beraber ve bu günleri andığımızı, filim şeridi gibi geçti gözümün önünden, sevgiyle kal |
Özlemcim, düşüncelerin için teşekkür ederim.
Sitede bir çok konu paylaştığım için, tam olarak hangi konu olduğunu bilemedim.
Ama güzel bir imgeleme yapmışsın, olur inş. super Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
16-11-2008, 05:30 PM
|
#52 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Özlemcim canım benim, değişimle birlikte artık seni üzen şeyleri farkediyorum ve en başta söz verdiğim gibi seni dinliyorum, her düşündüğünü önemsiyorum. seni rahatsız eden düşüncelerin farkına varıyorum.
aralık 1 de yüklü bir ödemem var ve bunun için bazı tedbirler almam gerekiyor. en başta veresiye müşterilerini kaldırma kararı aldım. bi kaç tane olsa da beni maddi yönden zor durumda bırakıyorlar. sen onlara artık veresiye yazamayacağını , özlemi(seni) zor durumda bıraktıklarını söyledin. offf bi ton yük kalkmış gibi üstümden. sana bu insanlarla aranda sorun olmadığı halde böyle bir şey söylediğin için kızmadım. sadece hatırlattım.( bu yalan oldu sanırım ) senin bu konuda rahatsızlık duyduğunun farkına vardım. biliyorsun senin düşündüklerin herkezden ve herşeyden üstün benim için.
evet ilk müşterine söyledin. tebrik ediyorum özlemi. önce seni biraz suçlu hissettirdim;' neden durduk yere söyledin bunu,ne zararı vardı ki sana. şimdi kırılacaklar belki de küsecekler, değer mi yani sen haksızsın 'dedim sana çok özür dilerim bunun için . benim düşündüğüm gibi bir tepki de vermediler. işte gereksiz bir senaryo yazmışım sana.haksızmışım yani. tamam dedi, senin zor durumda kalmanı ben de istemem dedi. biraz üzüldüğünü farkettim, müşterimin zor durumu beni üzdü. ama özlem daha önemli. bunu biliyorum.
özlem ; eski alışkanlıklarımdan kurtulmam için zaman tanı. ama bu söylediklerimin farkına varmam ve hata olduğunu anlamam da büyük gelişme. sonra sana önemli olduğunu söyledim, devam etmen gerektiğini, senin çıkarlarının daha önemli olduğunu söyledim.senin mutluluğun, huzurun daha önemli dedim. biraz toparladım olayı yani. ikinci müşterime sıra geldi.ona durumu açıklarken daha farkında olup yanında olcam senin özlemim. |
| |
16-11-2008, 08:15 PM
|
#53 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi
sevili özlem ,
yarın sendrom yaşamadan 202 203 ve artarak giden bir bollukta satış yapmanı diliyorum ,
vergi , giderler , maliyecielr seni üzmesin diliyorum
o "amanın kadın girişimci..." dyenler kendin utansın , seni alkışlasın istiyorum..
o piyasa kötü diyen arkadaşı boşver sen , enerjini alamsın hiç , iktisatçıyım ben sana dürüstçe diyorumki evet hoş olmayan bir dönemdeyiz ama
seninki gibi zorunlu ihtiyaçalrı arz edenler kötü etkilenemyecek , çok açılma , harcamalara çok dalma , umtlarını hiç yitirme ve böyle devam et oldumu şekercim |
| |
16-11-2008, 08:20 PM
|
#54 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Alıntı: bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: ÖZLEMBOZ Nickli Üyeden Alıntı
bymehmet teşekkür ederim sana. ben de seni takip ediyorum. her bi mesajında, bütün olumlu cümlelerini aktarıyorsun ve hepimize olumlamalarınla destek veriyorsun. nostalji bölümünde açtığın konuyu inceledim. çok hoşuma gitti doğrusu, teşekkür ederim paylaşımın için. çok da ilginç bir duygu oluşturdu bende. artık 2010 larda hayal ettim kendimi, hep beraber ve bu günleri andığımızı, filim şeridi gibi geçti gözümün önünden, sevgiyle kal |
Ama güzel bir imgeleme yapmışsın, olur inş. super |
sevigili mehmet , yazıalrını takip ediyorum elimden geldiğince , benimkileri okumak kolay olmuyordur ama takip ediyorsundur sende
ben çok merak ediyorum seni , nasıl göründüğünü ahynı ..hanı burdan böyle hızlı hızlı geçen yazılar her gözümü aldığında yahu gerçekte nasılki acaba diyorum
sevgi ile kal oldumu |
| |
17-11-2008, 01:19 PM
|
#55 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi merhaba özlemim. bugün seninle 07/02/2002 yılında 18 yaşımda yazdığım günlüğümden gelişmeleri paylaşmak istiyorum. bugün neler gelişmiş, ne yol almışsın görmeni istiyorum. artık bir şeye kızdığım bozulduğum,sinirlendiğim zaman somurtmuyorum,neye kızdığımı açıkça söylüyorum.kızdığım şeyi açıkca anlatmakla sorun çözümleniyor. bugünlerde alinin annesiyle (o zamanki erkek arkadaşımın annesiydi ) telefonle konuştuğumda ben ona nasıl olduğunu sorduğum halde, o bana karşılık vermedi. bana böyle sevimsizce, soğuk ve umursamaz davranmasının onun sorunu olduğuna karar verdim. hiç suçluluk duymuyorum. artık kendime bakıyorum, aynaya bakıp gülümseyip, kendimi beğeniyorum. artık alinin bana yaptığı sınırlamaların benzerlerini onda görüncehoş karşılıyorum.onun ayrı bir birey olduğunu hissettirmek için ona saygı duyuyorum. kendi sınırlarımı koyuyorum. kendime verdiğim sözleri tutuyorum birisi bir şey istediğinde , önce benim ihtiyacım olup olmadığına baktıktan sonra, vermek istiyorsam veriyorum. daha çok HAYIR diyebiliyorum ve bu beni çok rahatlatıyor. artık herkesin yardımına koşmuyorum. benim ihtiyacım olduğunda nasıl herkes koşmuyorsa, ben de durmam gereken yerde duruyorum artık bir konu veya olay karşısında, hissettiklerimi bastırmaya,duymamazlıktan gelmeye veyabu duygudan dolayı kendimi suçlamaya gitmiyorum. bu sesi dinliyorum. istemediğim şeylere HAYIR demeyi öğreniyorum ve ısrar ediyorum. bu sınırlamaları kabullenmek karşımdaki için zor olsa da benden nefret etmiyeceğine inanıyorum. önceden, bana yapılan eleştirilerde hemen savunmaya geçerken veya kendime, üzülüp'ne kötü ben böyleyim' derken şimdi önce hangi davranışıma dayanıp bu engellemeleri yaptığını öğrenip doğru bir karar veriyorum. ya bir yanlış anlaşılma oluyor ya da benim farketmediğim(veya farkedip de görmezden geldiğim) bir davranışım oluyor. |
| |
17-11-2008, 01:28 PM
|
#56 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Ozlemcım bu pozıtıf enerjın ıle tum borclarını altından kolayca kalkacagına dair hiçbir şüphem yok içimde..hersey senın umdugundan daha kolay olacak hatta sen bıle sasıracaksın..bu gunlerde ben oyle hısedıorum ..artık hayatın bıze verdıklerını off nasıl yapacam degılde bunuda basaracam dedgımızde bırde bakmısızkı..umdugumuzdan basıtmıs bız buyutmususz..
sen herseyı basarırsız bundan hiç suphem yok...
__________________ Aşkım seni seviyor kabul ediyor ve onaylıyorum:)) | Offline
| |
17-11-2008, 01:44 PM
|
#57 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Alıntı: stubborn Nickli Üyeden Alıntı
Ozlemcım bu pozıtıf enerjın ıle tum borclarını altından kolayca kalkacagına dair hiçbir şüphem yok içimde..hersey senın umdugundan daha kolay olacak hatta sen bıle sasıracaksın..bu gunlerde ben oyle hısedıorum ..artık hayatın bıze verdıklerını off nasıl yapacam degılde bunuda basaracam dedgımızde bırde bakmısızkı..umdugumuzdan basıtmıs bız buyutmususz..
sen herseyı basarırsız bundan hiç suphem yok... | canımsın yaa. ben nerelerde aramışım şimdiye kadar , gerçek dostları,samimi insanları. burdaymışsınız meğer
ben de inanıyorum, herşeyin daha güzel olacağına , hatta bugün , şimdi,derhal çok güzel herşey. minnetar olduklarımın içinde sizler de varsınız. teşekkür ederim sevgiyle dolup taşan kocamaan yüreklerinize |
| |
17-11-2008, 01:49 PM
|
#58 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Canım özlemimim özel sektöründe diğer sektörlere göre evet zorlukları var ama çok esnek bir sektör olduğu için ilerlemek sandığındanda kolaydır ve ben 8 yıldır bu sektörün içindeyim benimde çok olumsuzluklarım oldu inanki güçlü olduğun sürece aşamayacağım hiç bir şey yok ve senin girdiğin branşın artıları daha fazla sadece piyasayı çok iyi bilmen ve bulunduğun çevrenin ihtiyaçlarına göre davran ve senin brançı en iyi bilende çocuklardır çocuklar ailelerini dahil yönlendiriyorlar 95 - 96 yıllarında izmir karşıyakada bizde marketçikil yapmıştık izmirden ayrılmak zorunda olduğumuz için o işi bıraktık değişik branşa geçtik yoksa gerçektende branşının önü açık sadece bilinç altına görev ver ne kadar çok para kazanırım bunu bana göster diye o sana gösterecektik ve günlüğünde olumsuz cümlelere fazla yer verme her olumsuz cümle senin lehine işler...
Bol kazançlar dilerim canım sen bunu başarısın herşey gönlünce olsun
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... | Offline
| |
17-11-2008, 08:57 PM
|
#60 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Alıntı: pisiii Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: ÖZLEMBOZ Nickli Üyeden Alıntı
Ama güzel bir imgeleme yapmışsın, olur inş. super |
sevigili mehmet , yazıalrını takip ediyorum elimden geldiğince , benimkileri okumak kolay olmuyordur ama takip ediyorsundur sende
ben çok merak ediyorum seni , nasıl göründüğünü ahynı ..hanı burdan böyle hızlı hızlı geçen yazılar her gözümü aldığında yahu gerçekte nasılki acaba diyorum
sevgi ile kal oldumu | Pisicim Merhaba.
Takip ediyorum elimden geldiğince tabi ki.
Evet bazen okumakta zorlansam da doğal olman güzel.
Yazılarından, ne kadar cıvıl cıvıl, enerjik ve içten-sevgi dolu biri olduğunu anlıyorum.
Allah bu enerjini bozmasın.
Ben de normal, sıradan biriyim işte.
Bir gün sitenin bir buluşmasında tanışırız inş. super | Offline
| | | |