pisicim canım benim sabah sabah neşeme neşe kattın valla
benim damacanalarım gelmedi henüz,Afyon'a gittim, fabrikayı gördüm ve tam 1 aydır hergün damacanaların gelmesini bekliyorum.
ruhsat işlemleri biter bitmez gelecek. gerçi ben bir ay öncesinden ortalığı ayağa kaldırdığım için, su gelecek, su gelecek diye, pek inanan kalmadı geleceğine (benden başka
) . artık bana müşteriler 'senin okuduğun ezanla namaz kılınmaz diyolar
.
'günde 200 damacana su satıyorum' 916,917,918 kere yazdım ard arda. valla biri görse şimdi yazdıklarımı, bu kız sıyırmış der.
. benim işime çok yaradı, hala enerjim dipdiri, patlamak üzereyim. benim işime yarıyor bu yöntem. birincisi dediğim gibi heyecanımı, inancımı canlı tutuyorum. ikincisi ve benim için en önemlisi yazarken aklıma çok orjinal fikirler geliyor. şu kadar su satsam, işçi masrafı, genel giderler, sigorta felan şu kadar para kalır, şu kadar zamanda şu arabayı alırım felan filan uzayıp gidiyor gerçekleştireceğim hesaplar. brandanın üzerine yazacağım yazıdan, bastıracağım kartvizite kadar herşey hafızamda. tanıtım için çalışacak kızlara seminer bile verdim
senin de yazmanı öneririm pisicim. verdiğin molalarda 90 puan alıyorum/aldım yazabilirsin. kelime seçiminde biraz dikkatli olman gerekiyor. senin inanabileceğin bir kelime üzerinde yoğunlaşmanı tavsiye ederim. bir çok yerde farklı fikirler sunulmuş. geçmiş zaman olması bilinç altının kabul etmesini zorlaştırır diyorlar. ya da şimdiki zaman. seçiyorum. istiyorum gibi kelimeler öneriliyor. ben inandığım kelimeyi seçtim ve yazarken de çok heyecanlanıyorum. daha motive olarak ders çalışmanı sağlayacak ve aklına gelen acaba olurmu olmazmı gibi olumsuz düşünceleri senden uzak tutacak.
pisicim bütün kalbimle , iyi niyetimle 30 kasım'da 90 alan puan almış olduğun için seni tebrik ediyorum. gönlünce olsun