Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki kızın GİZLİ ilişkisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/14620-iki-kizin-gizli-iliskisi.html)

ÖZLEMBOZ 12-11-2008 01:10 PM

iki kızın GİZLİ ilişkisi

Mesaj üyemizin isteği üzerine silinmiştir...

O :Okuduğunuz içsel bir konuşmaydı, belki de keşifdi.Özlem izin verdiği için ve sizinle paylaştığım için çok mutluyum.Sizin huzurunuzda söz verdim.Paylaşımıma ortak etim sizi.Çünkü içimdeki mükemmel insana ÖZLEM’E ulaşmamda büyük emeğiniz var.Bana doğru olan yolu gösterdiniz, farkına varmamda yardımcı oldunuz.TEŞEKKÜR EDİYORUM.

ÖZLEMBOZ 12-11-2008 02:55 PM

Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi

dün gece uyuyamadım.yatmadan önce hayal ablamın hazırladığı meditasyonu yapmıştım. önce annemi istedim yanımda. sonra annem gibi okşadım saçlarımı, tenime dokundum,yüzümü sevdim. içim eridi sanki. dün gece yakaladığım öyle bir duyguydu ki inanılmaz, sanki anlatsam büyü bozulacak gibi.

içimdeki özleme ilk defa bu kadar yakın oldum. onun sesini ilk defa bu kadar net duydum.hemen kalkıp konuşmaya başladım onunla.her konuştuğumu, onun anlattığı her şeyi yazdım ve bu yazı çıktı ortaya. hemen sabah ilk işim sizinle paylaşmak oldu. bu gerçekten büyük bir gelişme benim için ttli3

perilice58 12-11-2008 03:16 PM

çekim yasası meditasyonunumu utananadam

Belgin ∞ 12-11-2008 03:18 PM

Canım yerimiz belli olduğuna göre bende sana günlüğün hayırlı olsun diyebilirim artık.

İçsel konuşmaların hayatımızdaki yeri çok ayrı en azından benim için öyle.

Hayatında seni şimdiye kadar engelleyen içsel sesinle dost oluşunuzu kutluyorum sana ve en iyi dostuna sevgilerimi gönderiyorum. kiss3

Yakında bir olduğunuz,tek vücut haline geldiğiniz zamanki hislerini de burada bizimle paylaşırsın dilerim

ÖZLEMBOZ 12-11-2008 03:20 PM

bu arada bu benim GÜNLÜĞÜM. deneyimlerimi sizinle paylaşmaya karar verdim ve redflowers a teşekkür ediyorum teşvikleri ve ilgisi için ttli3

ÖZLEMBOZ 12-11-2008 03:22 PM

Alıntı:

perilice58 Nickli Üyeden Alıntı

evet çekim yasası meditasyonu. özür dilerim belirtmeyi unutmuşum. bana çok yardımcı oldu. şiddetle tavsiye ediyorum henüz denemediysen thumbsanim

perilice58 12-11-2008 03:34 PM

Alıntı:

ÖZLEMBOZ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

perilice58 Nickli Üyeden Alıntı

evet çekim yasası meditasyonu. özür dilerim belirtmeyi unutmuşum. bana çok yardımcı oldu. şiddetle tavsiye ediyorum henüz denemediysen thumbsanim

indirdimde akşam kendimle savaş verdim uygulayım uygulamayım denemekten zarar gelmez vs ama bu konuşmayı yataga yattığımda yaptığım için gözlerimi açtığımda sabah olmuştu utananadam

ÖZLEMBOZ canım günlüğün hayırlıolsun canım güzel haberlerini bekliyoz ve günlüğünü takip ediyoz k8908

ÖZLEMBOZ 12-11-2008 03:37 PM

teşekkür ederim yanımda olduğunuz için. güzel gelişmelerle, sonuçlarla, başarılarla dolacak eminim.

perilice58 12-11-2008 03:44 PM

utananadam yazdığımı okuyumca sanki biri szi gözetliyor programı vardıya ona benzedi konişmam utananadam

ÖZLEMBOZ 12-11-2008 04:01 PM

s45apk

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 PM.