Merhabalar... Ben de yaşadığım değişimleri, burada paylaşayım istedim sizlerle...
Tam 6 gün oldu telkinleri dinlemeye başlayalı.. 6 gün önce tam bu saatlerde başladı serüvenim... Bende yarattığı ilk etki, dik yürümek oldu.. (ilgili konu başlığında da paylaşmıştım) Bu dik yürüme öyle oldu ki.. bedenim eğik durmaya alışmış, anatomim eğik bir hal almış.. ve ben dik durmak için çabalıyordum... Bu arada sırt ağrısı çektiğimi de söylemeden geçemeyeceğim :) Bu gün sırt ağrım yoktu çok şükür...
Ayrıca, Rüyalarımı belli belirsiz hatırlıyorum...(uzunca bir süredir rüya görmüyordum, ya da gördüklerimi hatırlamıyordum) 2 gece hemen hemen birbirine benzer rüyalar gördüm.. ilkinde problemli olduğum, iletişimimizin uzun süredir kopuk olduğu bir arkadaşımı gördüm... Otogardan otobüse bindirdim onu, yolcu ettim... el salladık birbirimize...
hatırladığım bu... ikinci gece de buna benzer bir rüya gördüm.. yine bir arabayla yolculuğa gitti biri..... ilk gece gördüğümde etkilenmemiştim..ama ikinci gece aynı rüyanın benzerini, farklı kişi ile görünce ... acaba telkinlerin etkisi mi diye düşündüm...
İlk bir kaç gün kendimi kötü hissetmedim.. İki gündür, ama özellikle bu gün, oldukça yoğun duygu iniş çıkışları yaşıyorum... Gerekli gereksiz ağladığım oluyor.. nedenini çözmeye çalışıyorum siteyi gözden geçiriyorum tekrar tekrar... bütün yazılanları, tecrübeleri okumaya gayret ediyorum, belki cevaplar sitede verilmiştir diye... genelliklede ulaşıyorum aradığım cevaplara...
İşlerimi evden yürütüyorum genellikle....biraz iş, telefon görüşmeleri, biraz
www.hayatimdegisti.com... bir alışveriş bir fiş gibi yani :))))
Bu gün akşam üzeri arkadaşım telefon etti, hadi gel bir kahve içelim dedi... İstemeyerek de olsa kabul ettim.. ama iyi ki de etmişim diyorum... güzel bir kaç saat geçirmiş oldum... (laf aramızda kahve içmek için çıktık, ama yemeğin üzerine kahvemizi içmiş olduk
bir süre sonra mutlaka kilo verme telkinini listeme eklemem gerekecek... 5-6 kilo vermem lazım ilk etapta... bakalım..gelişmelerden haberdar ederim :)
Şu anda ego güven ney versiyonunu dinliyorum... Tanrım! ne harika bir enstrümandır bu... ruhumun derinliklerine etki ediyor, hissediyorum... aydınlanıyor sanki heryer... hafifliyorum.... (Ama birazdan suçluluk başlayacak, açıkça söylemem gerekirse suçluluk telkinini dinlediğimde daralıyorum biraz
... olsun.. geçici bir süreliğine buna dayanabilirim...Nasıl olsa az kaldı :)
Biri beni durdursun...Nedir bu yazma isteği... Yazarken iki kelimeyi bir araya getiremeyen ben...(neden yazamıyordum bir sorun?...Sürekli düşünürdüm cümle devrik mi oldu? virgülüydü, noktasıydı, ünlemiydi, yazmaktan vazgeçerdim sonunda..kontrol üstüne kontrol...Takıntım varmış meğer :)))
Şimdi hiç takılmadan yazıyorum neredeyse...
Şimdilik bu kadar yeter..Hepinizi çok seviyorum...Hoşçakalın..