05-07-2007, 09:27 PM
|
#17 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 4
53 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı: RoCKiNHuRT85 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: sessiz Nickli Üyeden Alıntı
herkes de duymustur heralde barıs akarsu vafat ettı ...ben dun bu haberı ızlerken barıs akarsuyu hıc tanımamama ve dızısını bıle hıc ızlememis olmama ramen benı farklı dusunceler aldı annmler de yanımdaydı o sırada neredeyse aglıyordum o yanımda kımse olmasa aglardım da
neyse işte dusundum de hayat gercekten cok kısa bır oyun daha dun tekne gezisinde mutluluk sacan gencecık bır ınsan bı bakıyoruz kı bır hıc ugruna öluyor .....su kısacık zamanı ne kadar verımlı gecırırsek okadar ıyı
ne bıleyım ıste dun aksam baya bı duygulandım acıkcası farklı dusuncelere daldım ....
bı de su geldı aklıma barıs akarsu yanında ,,her gun daglarda vatanı ıcın canını feda eden mehmetcıklerımız .... | HERKESE slm arkadaslar bu benim ilk mesajım sitede baska bi konuya yazmak isterdim ama BARIS tan soz acılınca duramadm.bilemiyorm ama bende cok etkilendim bi baskası olmus olsa beni o kadar etkilemezdi ama barıs vefat edince sanki bi arkadasımı kaybetmis gibi oldum, ki kendisini hic tanımam bilmem sadece sarkılarını dinlerim buda sanırım fazla uzulmem icin yeterli bi sebep degil ama napiim moralim cok bozuldu. aslında yapacak sey basit 3 İhlas bi Fatiha Allah rahmet eylesin ...Yarın obür gün onun kasetleride satış rekorları kırar hey Allah m nası bi memleket... | ben de senın gıbı dusundum hanı hıc tanımıyoruz ama uzuluyoruz insanız sonuçta ve duygularımız bize boyle davranmamızı soyluyorayrıca
farklı bır memlelet aslında bızımkısı ama yanlıs anlasılmasın
cok guzel bır memleket
...... |
| |