ELİF'İN GÜNLÜĞÜHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sorunlarımız çok olduğunda, o, an için bize hangisi ağır geliyorsa, o, biterse dertte biter sanırız..bir şey olur...bir bakarız bize ağır gelen dert bitmiş ama, içimiz yine sıkılıyor ferahlamamışız...bu neden diye sorarız kendimize..e, dert bir değildiki, elvan elvan'dı..yine bir derdin bitmesini ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
04-02-2008, 02:41 AM
|
#391 (permalink)
| Guest | Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ sorunlarımız çok olduğunda, o, an için bize hangisi ağır geliyorsa, o, biterse dertte biter sanırız..bir şey olur...bir bakarız bize ağır gelen dert bitmiş ama, içimiz yine sıkılıyor ferahlamamışız...bu neden diye sorarız kendimize..e, dert bir değildiki, elvan elvan'dı..yine bir derdin bitmesini hedef alırız..hah, buda giderse iyi olacağım deriz..bu böyle sürüp gider.. biz henüz geçmişteki tortuları yeni temizlediğimiz için.ve maalesef geçmişin tortularını tek tek temizlediğimiz için...ilerleyemediğimizi düşünür sıkılırız...geçmişte yay'a yerleştirip atmadığımız, sadaklarımızda beklettiğimiz okları ata ata yeni bitirdik..şimdi geleceğe yönelik oklarımızı, atmaya hazırız..artık şükürler olsunki..oklarımız bu günün okları..şimdi onları atmanın zamanı geldi, haydi hepimiz yayımıza bir ok yerleştirelim..ve attığımız okun peşinden gidelim..çok şükür artık oklarımız geleceğe uçuyor diyerek..ilerliyelim..birazda sabır edelim, aslında çok kısa zamanda çok uzun yol aldık, unutmayalım bu günümüzü dün hazırlıyorduk..peki biz dün ne yapıyorduk..zihnimizde bahar temizliği,, temizlik yaparken bu günümüzü düşünemedik..işte şimdi yarınımızı hazırlamak için olumlu düşünmenin, sağlıklı huzurlu günlere uyandığımız için, ve bu günlerin bizi hasretle beklediğimiz günlere götüreceğini bildiğimiz için şükür etme zamanı..ben bir ok attım şimdi onun uçtuğu yere doğru sabırla, umutla, neşeyle yürümeye gayret ediyorum.. hepimize saygılı sevgiler Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
04-02-2008, 08:16 PM
|
#392 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Hayal ablacım ağzına , yüreğine sağlık öyle güzel şeyler yazmışsın ki, insanın kalbine güneş gibi doğuyor, senin, umut dolu sözlerin.
Ben bugün çok daha iyiyim, düne göre, işyerime gider gitmez destek olsun diye hemen telkinlerimi açtım, sanki egoyu dinleyince günüm çok daha iyi geçiyor,hareketli bir gündü, kendimi dinlemeye fırsatım olmadı, zaten olumsuz şeyler düşünmemeye gayret ediyorum, hayat herşeye rağmen güzel, bu da geçer diye sabredip beni üzenlere karşı dimdik ayaktayım,
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. | Offline
| |
21-02-2008, 07:45 AM
|
#393 (permalink)
| Yüzbaşı
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bizdeki mucizevi güç, yani bilinçaltımızın gücü muhteşem birşey yalnız bunu iyi yönde kullanmak çok çok önemli , ben bu gücü bildiğim halde, işte bazen zayıf yanlarım oluyor ve bu günkü gibi güne kötü başlama, halinden yakınma gibi hatalarda bulunabiliyorum, dün yorucu bir gündü ve bu sabah da yataktan kalkmak canım istemedi, işyerimdeki yaşadığım bir takım olumsuzluklar aklıma gelip epey bir düşündükten sonra uykudan kötü bir halde uyandım ve güne başladım, işyerime gittim, bugün, halimden yakındım ara sıra, yapmamalıydım , biliyorum ama yaptım işte ve gün aksiliklerle geçti , elektrikler mi kesilmedi, lambalar mı patlamadı, midem bozuldu , akşama kadar bir yığın sorunla mücadele ettim ve olumsuz halim daha da olumsuz bir hal aldı, aslında hergün güne güzel olumlamalarla başlar ve olumsuz şeyler aklıma geldiğinde onları değiştirmeyi çok iyi bilirdim ve birkez daha tecrübe ettim ki düşündüklerimiz , ağzımızdan çıkan kelimeler bizim hayatımıza yansıyor, birazdan uyuyacağım ve bugünki aksilikleri , kötü anları silip, yarın geçireceğim güzel gün için şimdiden teşekkür edeceğim, Allah biz insanlara öylesine muhteşem bir güç vermiş ki şükürler olsun Allahım 96
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. | Offline
| |
10-03-2008, 09:59 PM
|
#394 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm,
uzun süredir yazamamıştım, günlük koşuşturmalar, iş güç derken kendime vakit ayıramadığımı farkettim bu günlerde, neyse ki yorucu bir maratonu atlatmış bulunmaktayım, annem rahatsızdı ve hastanedeydi, fizik tedavi görüyordu, dolayısıyla, evin bütün sorumluluğu, kızım , kardeşim , babam ve bir de çalışma hayatı, oldukça yorucu günlerdi ve tam da tükenmek üzereyken, annem nihayetinde çıktı hastaneden ve yine hep birlikteyiz, bu akşam şöyle derin bir oh çektim, omuzlarımdan bir yük kalktı sanki, aklım kızımda kalmadan işime rahatça gidip gelicem ve eve geldiğimde yemekler yapılmış, evde annemin sıcak gülümsemesiyle karşılaşıcam, bu kısa ayrılıkta elbette ki anne kıymetini çok daha iyi anladım ve bir de şunu anladım ben gerçekten çok güçlü biriyim.
Bu günlerde nedenini bilmiyorum ama , herşeyden bir bıkkınlık geldi bana, herşey aynı geliyor gözüme, düşüncelerimi de değiştirdim diyorum, herşey yine aynı sanki, biraz işimde problemler var sanırım onlar canımı oldukça sıkıyor ve özgürlüğüm kısıtlanmış gibi , yoğun çalıştığım için, sosyal hayata hiç vakit kalmıyor, varsa yoksa iş ve ev, sanki nefes alamıyorum, ben nasıl gencim, nasıl insanım diyorum, gezmek , eğlenmek benim de hakkım ve en büyük teselliyi yine kendi kendime veriyorum , hadi yüreğim ha gayret , hele sıkı dur hele sabret diye , bu günlerde geçici , daha iyi günler hayal ediyorum ve diyorum ki herşey aynı ve sıkıcı geldiğinde , mevsimler değişiyor, güneş doğup batıyor, herşey bir denge ve düzen içinde işliyor, sana yaşamak mı zor geliyor , güne güzel başlayınca güzel gidiyor , fakat olumsuz düşününce kendini bırakınca herşey çok daha zorlaşıyor, ben baktım ki kendimi yorgun hissediyorum, hemen telkinlerimi açıyorum ve toparlanıyorum, çok kötü durumda bile olsam çok işe yarıyor,kendimi öyle iyi tanıyorum ki neyin iyi geldiğini çok iyi çözdüm , her ne kadar aklımın içinde iki kişi varmış gibi olsa da zaman zaman doğru yolu buluyor içimdeki iyi ben , ben de bir ben var ki benden öte benden ziyade............................................ ................................................
| |
10-03-2008, 10:10 PM
|
#395 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Gelelim çekim yasasına, bu konuda kendimce araştırmalar yaptım , kitaplar okudum, bu yasayı çalıştırdığıma inandım,ufak olaylarda gerçekten başarılı oldum, yaptığım olumlamaların etkilerini gördüm, bilinçaltımızın muhteşem gücünü öğrendim, hiçbirşeyi unutmadığını, hayat boyunca herşeyin orada gömülü olduğunu biliyorum, affedemediğimle yüzleştim , onu affetmeye çalıştım, onu da anlamaya çalıştım, epey yol katettiğime inanıyorum, telkinler, kişisel gelişim kitapları, araştırmalar derken , çok olumlu , sevgi dolu ,neşeli , pozitif bir insan oldum, ara sıra benim de eksilerim olsa da, değiştiğime inanıyorum,acılardan ders çıkarmayı öğrendim, yeniden hayata tutundum ve yeniden sevip sevilmeyi istiyorum, dileğim gerçekten huzurlu, mutlu bir yuva kurmak, idealimdeki, gönlümdeki eşi kendime doğru çekmeye çalıştım , dileğim biraz gecikti sanırım , ya da yolda , artık olumlamalardı, dileklerdi bir kenara bırakmayı düşünüyorum ve ben dileğimi diledim ,istedim , geleceğine inanıyorum bana ve hakkımda en hayırlısını yüce Allahtan bekliyorum , kendimi tamamen Allahın takdirine bıraktım , çünkü o kalbimdekini biliyor
| |
10-03-2008, 10:54 PM
|
#396 (permalink)
| Guest | Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ merhaba elifim
enerjiyi, topladın topladın, güçlendirdin ve saldın şimdi eylem zamanı..saç şeklini değiştir, havanı değiştir ve kendi yaşıtlarının arasına karış..çekim yasasının tam işlemesi için eylemde gerekli..haftada bir, olmazsa iki haftada bir, daha olmadı ayda bir mutlaka kendi yaşıtlarınla birlikte ol..her şey güzel olacak. hiç bir şey geç kalmaz ablam her şey doğru yerde ve doğru zamanda olur.içine bak bakalım..eğer içinde hafifte olsa bir ümitsizlik kırıntısı varsa ( ki bu doğal onca zaman bekledikten sonra kov gitsin.) bak bahar geldi her şey yenileniyor, hayat yeniden güzelleşiyor..kimbilir doğru zaman şimdidir..şimdi çok güçlüdür...allah gönlünün muradını tez zamanda versin.. 96 |
| |
11-03-2008, 09:00 PM
|
#397 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Evet enerji topladım , Hayal abla ve saldım şimdi dediğin gibi , ben verdim siparişimi , evet bahar dolayısıyla kendimde değişiklikler yapıcam, saç rengi, şekli, giyim tarzı vs. gibi şeyler,mis gibi pırıl pırıl parlayan güneşle birlikte gelen bahar kokusu insana öyle bir yaşama sevinci veriyor ki anlatamam , içim içime sığmıyor, ben dileğimin gerçekleştiğinden eminim , sadece su yüzüne çıkmaya çalışıyor
| |
12-03-2008, 01:02 AM
|
#398 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ canım öncelikle geçmiş olsun anneciğine..
daima sağlıklı günlerini göresin..
evinizde huzur bereket ve bütünlük daim olsun...
işindeki problemler sen huzurlu olduğun anda ortadan kalkacak gibime geliyor..
deşarj olabildiğin tek yer orası gibi sanki .. onun için negatifin oradan patlıyor..
sen kendi içine dön ve her şeyin harika olacağından emin ol..
çünkü ne zman kendini muhteşem hissetsen iş yerindeki başarılarındanda bahsediyorsun..
belkide aşk konusunda geçmiş kırgınlıklarını affetmeni bekliyordur yeni sevgin..
bunun için gecikmiştir güzelim..
affetme çalışmalrına ağırlık ver birde evinin yada odanın kapısına sırtını ver;
elini sağ üst çapraza uzat.
parmağının gösterdiği köşe senin "ilişkiler" köşen.
buraya öpüşen bir çift heykeli,
iki tane de pembe kalp koy,
koymadan önce niyetini tam olarak belirleyerek içinden dışına doğru yürekten hisset..
sonra akışa güven ve hayatınız daki güzel gelişmelri sevgi ile bekle..
sevgiler ..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
24-03-2008, 03:31 AM
|
#399 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Çok teşekkür ediyorum dostlarım
| |
24-03-2008, 03:36 AM
|
#400 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm, buraya yazmak benim için terapi gibi oluyor.Günler hızla akıp gidiyor.Bu günlerde kızımla uğraşıyorum, davranışları iyice yolundan çıktı , okulda ve evde sorunlu, saldırgan,öfkeli bir çocuk haline geldi, bütün sevgimi, ilgimi ona verdiğim, isteklerini gücümün dahilinde karşıladığım halde, mutlu olması gerekirken , asi bir çocuk gibi davranıyor bazen, bu duruma bir son vermeye karar verdim ve bir uzmana başvurduk, terapi ve tedaviye başladık, zor bir çocuk olduğunu ve bu durumun destekle düzelebileceğini açıkladı doktorumuz, doktor amcası ondan üç dilek dilemesini istemiş ve dilediği dilekler şöyle
1.dilek: Annemle babamın yeniden evlenmesini istiyorum
| | | |