![]() |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ ltf elifcim en ufacık terslikte umudunu kaybetme.herşey bizim için... |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ insan bazen tüm gücünü kaybedebiliyor işte bugün öyle bir gün |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Ben hep gunun sonunda siteye ulasabildigim icin oncelikle insallah diyorum modun biraz olsun duzelmistir Elifcim, lutfen arkadasim en kotu durumlar bile bizim en degerli derslerimiz, sakin olmaya calis kendini olumsuz dusuncelerle besleme, herzaman yaptiginin tam tersini yapmaya calis yani en kotu zamaninda "biliyorum gececek" de ve sadece sakin olmaya calis tercih etmek zor ama inan ise yarar Elifcim, yasamak istemedigimiz zamanlar evren bize yasanacak daha cok ders sunar ne yazikki, hep yasamak iste ama huzurlu neseli saglikli ve bolluk icinde yasamak iste, ve sabirli ol. Seni ve hepinizi seviyorum ve sonsuz sabir diliyorum Elifcim actionsmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Sağol Ferya yazdıkların ve olumlu sözlerin için gündüze nazaran biraz daha iyi hissediyorum kendimi en azından sakin olmaya çalışıyorum ve güzel şeyler düşünmeye gayret ediyorum biliyorumki mutluluğu hakettim artık hakkım diye düşünüyorum ve bu sitenin, senin gibi güzel düşünen , destek veren arkadaşlarımın olması bana güç veriyor iyi ki varsınız sevgiler actionsmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Sende iyiki varsin Elifcim s456 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]SooZZEha3aQ[/youtube] super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Elif hep diyorum Hayatta hiçbirşey Raslantı Değildir. Madem bizde bu sitede sevgili Atakan sayesinde toplandık tanıştık dost arkadaş ne dersen de işte öyle bir kuvvet oluştu ki bizde inan çok daha iyi olacağız biz buradaysak herşeyin iyi gitmesi için super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Herşeyin iyiye gitmesi umuduyla,herbirimizin hayatlarının günden güne en iyiğe doğru ilerlemesi umuduyla hepinize sevgiler |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Akşam bir rüya gördüm çok çok güzeldi ve hayırlara yoruyorum inşallah çıkar acaba bu rüyayı istediğim için , yani bilinçaltımda olduğu için mi gördüm yoksa geleceğe dair birşey miydi bilmiyorum anlamadım yaşayarak öğrenicem sanırım ama çok güzeldi super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]-FObUl6V-iI[/youtube] Rahmetli Zeki Müren ne güzel yorumlamış duygularıma tercüman olmuş sevince herşey dünya bambaşka oluyor biliyorum, o sevgiyi seveni bir bulursam hiç bırakmıyacağım super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:26 AM. |