![]() |
Ynt: csk günlük teşekkürler arkadaşlar. ben hep hayırlısı diyorum zaten. üstelik şu an için sadece ertelendi. kesin ir olumsuzluk yok başvuruda. eh bu ara sürede başka fırsatlar çıkarsa ne ala. kendimi tek bir noktaya odaklamadım ne de olsa. şu an düşündüğüm tek şey, yarından itibaren izinli olmam. bir hafta yokum. bakkal tarzı bir şarkıda dendiği gibi.. bi kaç gün tatile çıkmalıyım ( internet bulursam ) size yazarım. şimdilik hoşçakalın |
Ynt: csk günlük İyi tatiller iyi eğlenceler Coşkun tatilsmiley |
Ynt: csk günlük iyi tatiller coşkun allah içine sindirsin |
Ynt: csk günlük vayy abimmmm gulensmiley hayırlı git hayırlı gel darısı başımaaaaaaaaaa derty derty |
Ynt: csk günlük İyi tatiller coşkun, iyi eğlenceler tatilsmiley smil56 |
Ynt: csk günlük Bakkal tarzı he y789 Dinlenmiş olarak keyifle dönmen dileğiyle |
Ynt: csk günlük 27.08.2007 dün tatilden döndüm. hatta akşam bi kaçamak yapıp bir iki dakika bağlandım siteye özel bir mesaj var mı diye baktım. radyoda emelin sesini duydum. ( en sonunda ) tatil güzeldi. çam ağaçlarının gölgesinde hamakta sallanırken aldığım tüm kitapları okudum bitirdim. koluma akrep dövmesi yaptırdım. oğlumla sahilde kumdan kaleler yaptım. ( televizyonda kumdan heykellerin yapılışını izlemiştim. aynı taktiği uygulayarak kovaya kum doldurup yuvarlak kale yapmak yerine, dörtköşeli ve yüksek kaleler yapmayı becerebildim. ) bol bol yüzdüm. ama ilk iş günüm yoğun başladı. şmdilik bu kadar bu hafta ancak kendime gelirim. |
Ynt: csk günlük hoşgeldin coşkun wave |
Ynt: csk günlük hoşgeldin abimmm blissy blissy blissy |
Ynt: csk günlük Hoşgeldin Coşkun kumdan kaleler adında bir grup var bilir misin yazını okurken onlar aklıma geldi uzun süredir dinlememiştim bir ara radyoda çalayım 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:42 PM. |