Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

csk günlük

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri csk günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: coskun Nickli Üyeden Alıntı Aslında böyle kel, göbek gibi yanlış kelimelere takılmamam gerektiğini, bu kelimeler hayatımda olduğu sürece yine bunlara odaklanıp bunları kendime çekeceğimi öğrendim. Sadece mevcut durumumu anlatmak için bu seferlik kullandım. Saçlarım dökülmeye başladığı için bilinçli olarak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

csk günlük

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-07-2007, 02:06 PM   #31 (permalink)
Bugle
Guest

Standart Ynt: csk günlük

Alıntı:
coskun Nickli Üyeden Alıntı

Aslında böyle kel, göbek gibi yanlış kelimelere takılmamam gerektiğini, bu kelimeler hayatımda olduğu sürece yine bunlara odaklanıp bunları kendime çekeceğimi öğrendim. Sadece mevcut durumumu anlatmak için bu seferlik kullandım. Saçlarım dökülmeye başladığı için bilinçli olarak kazıyorum. Yarım yamalak saçlarla dolaşmak ya da saçlarımı uzatıp sağdan sola, önden arkaya tarayıp kamuflaj yapacağıma keserim daha iyi dedim. Yakıştığını da düşündüm ve çok böyle rahat ettim. Ancak artık bu düşünce tarzını da değiştireceğim. Saçlarımı gür ve sık olarak geri kazanıp sonrasında kazımayacağım.
coşkun bey,dünyada birçok kadın kel erkekleri beğenir.Belki eşiniz de bu durumdan çok memnundur.Bence saçlarınızla inatlaşmayın.Çekim gücü önemli ama eminim teslimiyet duygusu daha çok işe yarar huzuru yakalayabilmek için.Belki biraz düşüncelerinize ters bir şeyler söylüyorum ama bir şeyleri değiştireceğim diye kendimizle inatlaşmak vücudumuzdaki stres hormonlarının daha çok çalışmasına neden olabilir.Bunca güzel düşünceleri ve hedefleri olan iyi niyetli bir insanın kel olması ya da olmamasının ne önemi var ki?Ama karın kasları konusunda elbette bir şeyler yapmak mümkün.Mesela ab king pro diye karın kaslarını çalıştırıcı bir alet kullanıyoruz eşimle birlikte,mekik çekme azabından kurtardığı ve daha hızlı sonuç aldığımızı söyleyebilirim.Sabah erken kalkıp yürüyüş yapar mısınız?yürüyüş de karın kaslarınızı geliştirmek ve düzleştirmek için muhteşem bir yöntem.Ayrıca kozmik büyüyü çok daha yakından hissedebiliyor insan sabahları..
Bunların dışında ne güzel bir eşzamanlılıktır ki,dün akşam da e2 kanalında hedeflerini 100 maddelik bir liste halinde yazan maalesef apansız aramızdan ayrılan bir genç kızla ilgili bir program izledim.Bu kız amerikada bir çok insana ilham olmuş.Ve bugün de sizin hedef listenizi okumak da arkasından gelince çok güzel bir işaret oldu bana da.teşekkürler..saygılar.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 06-07-2007, 02:23 PM   #32 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart csk günlük

sağolasın Bugle,

aslında eşim bu konuda bana sizin dediğiniz yönde destek oluyor. hatta ben senin göbeğini de seviyorum diyor. saçlarımı evde makineyle kendim kestiğim için yardımcı da oluyor. kabullenme işini zaten ilk dökülmeler başladığında toptan keserek yaptığımı düşünüyorum. ama uzun bir zamandır da param olduğunda ( ki böyle beliriz bir gelecek zamana ertelelemek lazım düşleri ) saç ektireceğim, gözlerimi çizdireceğim vs. hedeflerim vardı. şimdilerde ise bunu byin gücüyle yapıp yapamayacağımı test ediyorum. diğer seçenekler zaten cepte hazır.

tekrar teşekkürler
Alt 06-07-2007, 02:40 PM   #33 (permalink)
Bugle
Guest

Ne güzel ,şanslısınız..Size bir önerim olacak aslında kabul ederseniz,belki duymuşsunuzdur Tibet'in gençlik pınarı isimli bir kitap var.Oradaki egzersizlerin ve beslenme düzeninin gençlik kazandırdığı yazılı.uzun süre bu egzersizleri yapanların ağaran saçlarının bile siyaha döndüğü,yüz çizgilerinde belirgin bir düzelme gibi etkileri var.Ayrıca zayıflamaya da yarıyor..Düzenli yaptığım dönemde harika hissediyordum kendimi.Enerjik ve canlı..bugünden itibaren tekrar başladım.Tavsiye ederim size de...
Alt 06-07-2007, 02:44 PM   #34 (permalink)
csk
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

kitabın adını not aldım teşekkürler
Alt 07-07-2007, 05:20 AM   #35 (permalink)
Yüzbaşı

160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point

Merhaba,
the secret kitabında ,okumuşsunuzdur muhakkak o bölümlerini, dikkatimizi olmasını istemediğimiz olaylara yönelttiğimiz için onların başımıza geldiğini anlatıyordu ve bir bölümde yazarın bir dönem kilolarından şikayetçi olduğu,bu durumdan daha sonra aldırış etmeyerek kurtulduğu ve ne yerse yesin asla şişmanlamayacağına inanarak yaptığı anlatılıyordu elbette sağlıklı beslenmek çok önemli ama bence de dikkatimizi, enerjimizi olmasını istemediğimiz yönlere çekmemek ve endişe duymamak da gerekir ve mükemmel sağlığa, fiziğe odaklanmak gerekir diye düşünüyorum
Alt 07-07-2007, 11:22 AM   #36 (permalink)
csk
Üsteğmen

dün akşam televizyonda güzel bir müzik programı vardı. avrupa yayın birliğinin kuruluş yıldönümü kapsamında yabancıların katıldığı bir davette tüm yörelerimizden müzikler danslar mehteran takımı vs. ne ararsanız vardı. oğlum müziklerle oynamaya başlayınca eşim kamerayı ayarladı ve biz 3 kafadar kelimenin tam anlamıyla birazda çocuğu güldürmek için en komik danslarımızı yaptık. sonra filmi izleyip dakikalarca güldük güldük. bir ara çok güldük hadi hayırlısı diye geçti içimden. geçmez olaydı. eşim çocuğun sütünü ısıtıp yatırmak üzere odasına götürürken, çocuğumun ayağı takıldı ve düşüp kafasını çarptı. şişmesin diye buz koyduk ama onun canı yanmış ve çok ağlamıştı. tüm neşemiz kaçtı.

olumsuz şeyleri hayatımıza ne kadar çabuk çağırdığımızı fark ettim. olumlu gelişimler bu kadar çabuk olmuyordu. böyle yazmam bile yanlış aslında aynı hatalı inancı pekiştiriyorum. ve benim olumsuz düşüncemin bedelini oğlum ödememeliydi. inşallah bu olay son olur ve ben ne kendime ne sevdiklerime zarar vermemek için olumsuz düşünmekten bir an önce kurtulmalıyım.
Alt 07-07-2007, 11:55 AM   #37 (permalink)
Teğmen

13 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilgün07 is an unknown quantity at this point

mrb kardeşim.çocuğun için üzüldüm çok geçmiş olsun..insanız sonuçta aklımızdan her tür düşünce geçebiliyo.allah korumuş yinede.insanın kendine bile nazarı değebiliyor dedikleri negatif elektrik bu olsa gerek.sağlıcakla kalın
Alt 07-07-2007, 12:44 PM   #38 (permalink)
csk
Üsteğmen

teşekkürler Nilgün Abla.

kendime yeni bir düşünce kalıbı bulmaya çalıştım ve şuna karar verdim.
artık 100 de, 1000 de milyonda bir ihtimal olsa bile iyi olandan yana şansımı deneyeceğim. olumlu olanı hayatıma çekmek için ihtimal küçük de olsa seçimimi ondan yana kullanacağım. belki gerçekleşmeyecek ama ben denemiş ve aslında birşey kaybetmemiş olacağım. milyonda 1 de olsa şansımı deneyeceğim.
En azından tuttuğum taraf belli olur. ben iyiyden yanayım demiş olurum.

bir hikaye vardır. Hz.İbrahimi ateşe attıklarında bir karınca bir damla suyu ateşe doğru taşıyormuş. görenler ne faydası var ki demişler. karınca da bana ilham veren o sözü söylemiş. Olsun, hangi tarafta olduğum belli olur.

Alt 07-07-2007, 01:06 PM   #39 (permalink)
Teğmen

13 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilgün07 is an unknown quantity at this point

çok güzel bir düşünce kardeşim.iyi düşün ve hep öyle kal.senin heyecanını hissedebiliyorum...vicdanen de huzurlu ve rahat olursun.ama karşındaki insanların bunu kullanmalarına izin verme..
Alt 08-07-2007, 05:21 PM   #40 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Coşkun yazdıklarını heyecanla okudum maalesef olumsuzu hemen gerçekleştiriyoruz bunun nedenini anlayabiliş dğilim ama uygulamak çok zor çocuğun için çok geçmiş olsun şimdi daha iyidir. öğreneceğiz hepimiz ben bugün daha bi ılımlıyım hayırlısı

Bookmarks