yaff teşekkür ederim.. kendimi bişi sancam ama şimdi yaf..
kendimle barışık biri olduğum dorudur..bunu kendi kendimi didikleyip, çok eleştirip, bazen kafama küt die vurarak, bazen aynada yüzümü severek , en çokda çok konuşarak kazandım sanırım.
ama başka bi sayfayada yazdım.. Bu bi yaşam tecrübesi....zaman içinde oluyosun yani.. böle pişiyosun, büyüyosun. aklın başına gelio falan.
tabi bu yolda kendine net olmak birinci kural...
şimdi ben alkışlarla havaya girip kendimi sevdim falanda, aslen kendimden şikayetçiyim.
Bu ayşe varya, bu ayşe.... çok dik kafalı biri.
aslında farkındayım eksik olan tarafımın ama can cıkmayınca huy çıkmıyomudur nedir, kıramadım gitti şu zincirleri azizizm..
21 gün programına başlamadım henüz, ona p.tesi die planladım.ama bugün kendime çok benzeyen, hık demiş burnumdan düşmüş olan kuzenim yaso, ya biraz akıl verdim dilimin döndüğünce.
dimekki hedefe kitlenmişim.
şimdi bu yaso, kocasıyla ters düştü. davasında haklı ama haklılığını dile getirme yöntemi abzürt olduğundan haklıyken haksız pozisyona geldi..Karşısındakinin üzülüp pişmanlık duyması gereken davada, hatalı davranışı nedeniyle kendisi üzüldü....Nie böle oldu..çünkii; fevri davrandı.....
öfkesine sahip olamadı....
gururu incindiği için , karşısındaki aşık olduğu adam da olsa onu incitmek istedi..
egosu böle emretti çünki o an..İçindeki ses, haketmedin sen bunu, göster şuna gününü, patlat gözünü die durmadan vıdı vıdı ettiğinden yüreğine değil o sese kulak verdi.sonuçda, istenmeyen şeyler duydu, kalbi kırıldı, umudu tükendi, ben nerde hata yaptıma kadar vardı iş...
şimdi benim önce kendimde sonrada yasoda aşmaya çalıştığım şeylerden biri bu. ders bu arkadaşlar.
hiiş.hiştt... sakin ol..
sinirlerine hakim ol.........