Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1615-angelin-kanatlari-cikiyor.html)

25emel 20-07-2007 11:32 AM

Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :)

[youtube=425,350]qt5a75nZFQM[/youtube] haçan istediğin şarkı habudur değil mi? deilse bile ben sevdim bunu :D senin kinide ekleriz thumbsanim

BURCU GELEGEN 20-07-2007 11:54 PM

Alıntı:

angel2030 Nickli Üyeden Alıntı
Son bir haftadır garip garip şeyler yaşıyorum. Bazen yerden 5000 mt yukarılarda uçuyorum mutluluktan bazende bu 5000 mtden aşağı düşüyorum son hızla. Hadi bunlar olağan şeyler dedik sabır dedik ama durup dururken kıskançlık damarım kabarmaya başladı. Kıskanmadığım insanları kıskanır oldum kendi kendime saçmalama ne yapıyorsun sen desemde düşüncelerime engel olamıyorum ve bu beni deli ediyor. Kıskançlık krizlerine girip insanları kırmaktan ve mutsuz etmekten korkuyorum. Off ya ne kadar çok olumsuz cümle kurdum ben yine dunk56

Angel çok iyi anlıyorum seni inan benim biraz önce yaptığımı bilsen yazmayacağım ama insan nasıl olurda bu kadar çeişkiye düşer amannn offff düzeleceğiz kolay değil değişim yaşıyoruz zaman vereceğiz kendimize herşey zamanı gelince olacak değil mi 44 kıskançlık bende de oluyor ya

angel2030 21-07-2007 02:19 PM

Burcum sağol, sizleri yanımda hissedince daha güzel geliyor hayat. Dalgalanmalar var yok değil elbet ama sanki atakan beyin dediği gibi 40 haramiler kapıyı zorluyorlar sadece. Kolaymı senelerce yerleştiler çıkmadılar evden allahtan "oğlum almanyadan geliyor evi boşaltın" dedimde kurtuldum. y789

angel2030 21-07-2007 07:26 PM

Bakalım bu gelgitler ne kadar sürecek daha. Sabah 8,30 dan beri sinir küpüyüm ne kadar aksilik varsa hepsi üstüste geldi bugün ve hala gün bitmedi benim için en az 1 saat daha işyerimdeyim. Eve gitmek istiyorum oğluma sarılmak istiyorum çok özledim onu bugün. Çok şey yazmak çok şey anlatmak istiyorum size ama nedense bir türlü kelimelere dökemiyorum.
Dün akşam aile toplantısındaydım yine. Orada aslında ne kadar yanlız olduğumu fark ettim. İçimi acıttı yüzüm güldü ama içim ağladı. Bir zamanlar canımı isteseler vereceğim ve benim içinde canlarını feda ederler dediğim insanlardan aslında ne kadar uzakmışım bunu dün anladım. Annem iyiki varsın çok özlemişim seni hoşgeldin evine. Kokun tenin bana dün huzur verdi canım annem ağla

angel2030 23-07-2007 03:33 PM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

angel2030 Nickli Üyeden Alıntı
n9598 88a nasıl bir gün bugün yaaaa. Deli olacağım neye elimi attıysam sabahtan beri herşey ters gidiyor. İçimde hiç güzel olumlu bir istek yok deli olacağıııım. Bitsin artık şu gün eve gideyim artııııııkkkkkk bad45. Sanki güzel bir rüyadan uyanmışım gibi. Ben rüyada olmak istiyorum yine hayal kurmak kurduğum hayallerin gerçek olacağına inanmak istiyorum ama olmuyor ağla sigrt56

Aynı dünkü halim benim ya eve zor attım kendimi bugün düne kadar iyi olsamda yok aynı hatlarda olamıyorum

Bende senin gibiyim burcu. Daha iyiyim ama aynı frekansı tutturamıyorum bir türlü. Düzelene kadar sadece okuyacağım forumu artık yazmayacağım. Çünkü yazarkende olumsuzlukları dile getiriyorum buda hoşuma gitmiyor. İyi olana kadar sadece okuyucu olarak aranızda olacağım. Hoşçakalın

csk 23-07-2007 03:44 PM

sen yine yaz angel yaa.
biz cümlelerini olumluya çevirmek için sana destek oluruz. bak kanatların da çıkmış. tamam bir süre gökyüzünde süzülebilirsin ama uçmaya devam etmek için kanat çırpmaya da devam etmek gerek.

YAZGÜLÜ_81 24-07-2007 04:30 AM

Arkadaşlar paylaşmanın verdiği hafiflik ve rahatlık da çok güzel bir duygu bence yine de yazmaya devam edelim.
Sevgiler hismiley

angel2030 24-07-2007 09:56 AM

Alıntı:

csk Nickli Üyeden Alıntı
sen yine yaz angel yaa.
biz cümlelerini olumluya çevirmek için sana destek oluruz. bak kanatların da çıkmış. tamam bir süre gökyüzünde süzülebilirsin ama uçmaya devam etmek için kanat çırpmaya da devam etmek gerek.

Coşkun bir harikasın sen yaa. Seçtiğin kelimeler milyonlarca kelimenin içinde beni en çok mutlu edecek kelimeler bunu nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama iyiki yapıyorsun ve iyiki varsın.
Yazma işine gelince biliyorum biz hepimiz burada diğerimize yardım etmek ve yardım almak için bulunuyoruz ama bazen öyle bir an geliyorki sanki yardım bana sadece o an lazım, o an benimle konuşuranız bana yardım elini uzatırsanız sanki yırtık büyümeden kapanacakmış gibi geliyor. Sonrasında okuduğunda etkili olmuyormu diyeceksin belki oluyor elbet olmuyor desem yalan olur ancak benim beklediğim kadar etkili değil ( bak yine olumsuz cümleler başladı hadi sen düzelt :)) Ama bildiğim tek bir şey var iyiki bu siteyi bulmuşum ve iyiki bu sitede siz varsınız

angel2030 24-07-2007 09:57 AM

Alıntı:

elif malkoç Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar paylaşmanın verdiği hafiflik ve rahatlık da çok güzel bir duygu bence yine de yazmaya devam edelim.
Sevgiler hismiley

Bu konuda haklısın elif bunu inkar edemem, sizlerle paylaştıkça rahatlıyor, huzurum artıyor.

csk 24-07-2007 10:59 AM

teşekkürler Angel. söz ağızdan çıkarsa kulaktan öteye gitmez, kalpten çıkarsa kalbe kadar gider diye bir söz okumuştum. yazdıklarım yüreğine dokunduysa ne mutlu bana.

sana özelden emailimi göndereceğim. mesai saatleri içinde toplantı yemek vs dışında hep yerimdeyim. ihtiyaç duyduğun anda mail atarsan en kısa sürede destek olmaya çalışırım. bir ucundan sen tutarsın bir ucundan ben tutarım büyümden dikeriz yırtıkları.

Coşkun'uz eksik olmasın... sung66

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 AM.