![]() |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) [youtube=425,350]qt5a75nZFQM[/youtube] haçan istediğin şarkı habudur değil mi? deilse bile ben sevdim bunu :D senin kinide ekleriz thumbsanim |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Alıntı:
|
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Burcum sağol, sizleri yanımda hissedince daha güzel geliyor hayat. Dalgalanmalar var yok değil elbet ama sanki atakan beyin dediği gibi 40 haramiler kapıyı zorluyorlar sadece. Kolaymı senelerce yerleştiler çıkmadılar evden allahtan "oğlum almanyadan geliyor evi boşaltın" dedimde kurtuldum. y789 |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Bakalım bu gelgitler ne kadar sürecek daha. Sabah 8,30 dan beri sinir küpüyüm ne kadar aksilik varsa hepsi üstüste geldi bugün ve hala gün bitmedi benim için en az 1 saat daha işyerimdeyim. Eve gitmek istiyorum oğluma sarılmak istiyorum çok özledim onu bugün. Çok şey yazmak çok şey anlatmak istiyorum size ama nedense bir türlü kelimelere dökemiyorum. Dün akşam aile toplantısındaydım yine. Orada aslında ne kadar yanlız olduğumu fark ettim. İçimi acıttı yüzüm güldü ama içim ağladı. Bir zamanlar canımı isteseler vereceğim ve benim içinde canlarını feda ederler dediğim insanlardan aslında ne kadar uzakmışım bunu dün anladım. Annem iyiki varsın çok özlemişim seni hoşgeldin evine. Kokun tenin bana dün huzur verdi canım annem ağla |
|
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) sen yine yaz angel yaa. biz cümlelerini olumluya çevirmek için sana destek oluruz. bak kanatların da çıkmış. tamam bir süre gökyüzünde süzülebilirsin ama uçmaya devam etmek için kanat çırpmaya da devam etmek gerek. |
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) Arkadaşlar paylaşmanın verdiği hafiflik ve rahatlık da çok güzel bir duygu bence yine de yazmaya devam edelim. Sevgiler hismiley |
Yazma işine gelince biliyorum biz hepimiz burada diğerimize yardım etmek ve yardım almak için bulunuyoruz ama bazen öyle bir an geliyorki sanki yardım bana sadece o an lazım, o an benimle konuşuranız bana yardım elini uzatırsanız sanki yırtık büyümeden kapanacakmış gibi geliyor. Sonrasında okuduğunda etkili olmuyormu diyeceksin belki oluyor elbet olmuyor desem yalan olur ancak benim beklediğim kadar etkili değil ( bak yine olumsuz cümleler başladı hadi sen düzelt :)) Ama bildiğim tek bir şey var iyiki bu siteyi bulmuşum ve iyiki bu sitede siz varsınız |
|
Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) teşekkürler Angel. söz ağızdan çıkarsa kulaktan öteye gitmez, kalpten çıkarsa kalbe kadar gider diye bir söz okumuştum. yazdıklarım yüreğine dokunduysa ne mutlu bana. sana özelden emailimi göndereceğim. mesai saatleri içinde toplantı yemek vs dışında hep yerimdeyim. ihtiyaç duyduğun anda mail atarsan en kısa sürede destek olmaya çalışırım. bir ucundan sen tutarsın bir ucundan ben tutarım büyümden dikeriz yırtıkları. Coşkun'uz eksik olmasın... sung66 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 AM. |