Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1615-angelin-kanatlari-cikiyor.html)

csk 14-08-2007 03:23 PM

Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :)

inanmıyorum gerçekten benzettim öyle bakınca. ben melekleri civciv sandınız ya da güneşi civciv sandınız ama civcivin kafası değil de gövdesi olarak görmeye çalıştım. güneşi. senin dediğin gibi bakınca anladım. hep bu boyut meselesinden oluyor. küçültene kadar çok uğraştık küçülünce de böyle oldu. güneşin rengini mi değiştirsem acaba. ama yeşil yaparsamda kurbağa demeyin sakın. angel güneşin rengini değiştirmem gerçekten mümkün. tercih ettiğin bir renk varsa hemen yaparım.

angel2030 14-08-2007 03:25 PM

Yeşil yap o zaman coşkun

25emel 15-08-2007 11:02 AM

Alıntı:

csk Nickli Üyeden Alıntı
sağdan bakıyorum
soldan bakıyorum
tersten bakıyorum
neresi civciv anlamıyorum.

madem çoğunluk öyle görüyor

ben güzel bir melek resmiyim
civciv sananlara peşinen söyleyeyim

gibi kafiyeli bir cümle yazalım avatarın altına ne dersiniz.

ya hem civciv zannedenlere çok güldüm khkh56 hemde coşkunun verdiği cevaba khkh56 harika yaa khkh56 khkh56 khkh56

csk 15-08-2007 09:29 PM

Alıntı:

angel2030 Nickli Üyeden Alıntı
Yeşil yap o zaman coşkun

tamam yarın işyerimde yapacağım. bu arada bulut ya da kıyafetlerin rengide değişeblir tercihin varsa şimdiden alayım. bi kerede bitsin bu iş.

angel2030 15-08-2007 10:52 PM

Sana zahmet coşkun benim kıyafetimin renginide değiştirsene mor intahar rengi derler dusun mesela açık yeşil olabilir renk kısmını sana bırakıyorum. (şimdi güneşi yeşil yapınca kurbağaya benzetirlerse şaşmam senin dediğin gibi) khkh56

angel2030 16-08-2007 08:55 AM

Yok vazgeçtim coşkun bırak böyle kalsın, hiç değişiklik yapma olurmu. Biz bu avatarı böyle seçtik böyle beğendik (civcivde asil hayvandır) y789

csk 16-08-2007 08:57 AM

sen bilirsin angel, ben yinede yapayım belki daha çok beğenirsin. istemezsen kullanma yine.

angel2030 16-08-2007 09:05 AM

Tamam o zaman çok vaktini almayacakya yap lütfen. Ayyy ne kararsız bir insanım ben yaaa dunk56

25emel 16-08-2007 09:38 AM

Alıntı:

angel2030 Nickli Üyeden Alıntı
Sana zahmet coşkun benim kıyafetimin renginide değiştirsene mor intahar rengi derler dusun mesela açık yeşil olabilir renk kısmını sana bırakıyorum. (şimdi güneşi yeşil yapınca kurbağaya benzetirlerse şaşmam senin dediğin gibi) khkh56

khkh56 khkh56 khkh56 ya,mevzu ya bak ya vallaha kurbağa da olabilir khkh56

csk 16-08-2007 11:15 AM

ben avatarı değiştirip gönderdim. kendi de beğenirse siteye ekler. kalp civcivin gagası sanılmasın diye güneşi aşağıya aldım. ayrıca elbiselerin rengi de değişti. görüldüğü gibi konuya cok ciddi bir sekilde eğiliyorum. smil56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:55 PM.