15-01-2009, 02:44 PM
|
#7 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 89
27 Mesajinıza toplam 154 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Maddi manevi sıkıntılı bir dönem oluyor şu bir kaç gün benim için...
Geçmeyen baş ağrılarıyla uğraşıyorum ama sabretmeye çalışıyorum, bi kaç gündür fazla uyumaya başladım sanki, farketmeden alarmımı kapatmış oluyorum uyandığımda epeyce geç olmuş oluyor, telkinlerle bir ilgisi var mı bilmiyorum belki de havalardan ?..
Enerjimde bir değişiklik oldu farkındayım, biraz daha olumlu yaklaşmaya başladım sanki yaşanılanlara, daha az soru soruyorum geçmiş konusunda, bu da beni dinlendiriyor.
En iyi tarafı evime misafir aldım dün akşam, uzun süredir yapmadığım, yapamadığım bir şeydi...Depresif devinimlerimin soğuk havasına hapsettiğim odamda bir kaç tatlı arkadaşın gülücükleriyle ısındı duvarlarım
Başlangıç için sanıyorum iyi gidiyorum, tabi bir çok olumsuz durum devam etmiyor değil kafamda ama sabretmem gerektiini biliyorum, her şey için olduğu gibi bunun içinde sabır...
Dinlediğim telkinleri gören arkadaşlarım "bu bir saçmalık" diyor açıkçası ben de gülüyorum...
Tedavi olmak isteyen hasta ve tedavi etmek isteyen doktor bilir ki, her şey inanmaktır...İnanmadığın bir şey asla sana etki edemez. İnanmak biraz da güvenmekten gelir, ben telkinlere karşı içimde bir güven duygusu geliştirdim ve kimsenin dediği umrumda değil.
Diyen arkadaşlarıma 6 ay sonra sorucam: Neşe nin hangi halini tercih ediyorsunuz diye...Eminim 6 ay önceki halin çekilmezdi diyecekler ama ben kendi kendime içimden onlara gülücem, saçma dediğiniz telkinlerin etkisi de var bunda demicem bırakın bilmesinler
Umarım iyi gelişmeler olmaya devam eder.... Huzurla...
__________________ kim olric kim ….
kim sendeki senden ...başka bir sen oluşturmadan
seni kabul etmeyi ...ta baştan kendine söylemiş
ta baştan göze alabilmişti ki… |
| |