Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

KEOPSTAN.....Değişim günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri KEOPSTAN.....Değişim günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız HAydi şimdi bir korkunu bul uzun süredir seni rahatsız eden bi korku olsun yaz bir kağıda korkuyu yaratan durumu ve yazdıklarını olumlama cümlesine çevirip EFT yap.... taaki o korku dolu anıyı ya da gelecekte ki durumu gözünde canlandırdığında rahatsızlık vermeyene ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

KEOPSTAN.....Değişim günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-01-2009, 01:02 PM   #11 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light

HAydi şimdi bir korkunu bul
uzun süredir seni rahatsız eden bi korku olsun
yaz bir kağıda korkuyu yaratan durumu
ve yazdıklarını olumlama cümlesine çevirip EFT yap....
taaki o korku dolu anıyı ya da gelecekte ki durumu gözünde canlandırdığında rahatsızlık vermeyene kadar
Korku sıfırlayınca işlem tamamdır ve şimdi gerçek hayatta test et :))

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2009, 01:34 PM   #12 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Uçak lafını duyunca kaçıcak delik arıyorum desem yeridir.Yazarken bile korkuyorum.Şimdi Eft ye başlıyorum birazdan.Bakalım 7 Şubat benim için harika bir deneme olacak.İstanbul'dan İzmir'e uçağa binebilecek miyim yoksa 9 saat otobüs eziyetine mi katlanmak zorunda kalıcam hep bereber görelim.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2009, 06:53 PM   #13 (permalink)
Üsteğmen

alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough

sorulması gereken doğru yer burasımı bilemiyorum ama eft özetle korkumuzla ilgili yaptığımız olumlamaların yanı sıra vücutta belirlernmiş noktalara vurmak sanırım.birde ben korkular dışında hayatımızı daha olumlu kılmak yada hayatımıza bolluk ve para çekmek içinde uygulanabileceğini duymuştum bunun için ne gibi olumlamalar yapılarak uygulanabilir.
alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-01-2009, 09:20 AM   #14 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light

Bolluk için EFT

Amacıma ulaşmayı haketmediğimi düşünsem ve bundan dolayı kendimi değersiz hissetsemde kendimi olduğum gibi kabul ediyorum

Bolluğa ulaştığımı düşündüğümde kendimi buna layık görmesemde kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.

Her zaman işler yolunda gitmez ve ben buna sinir olurum buna rağmen kendimi kabul ediyorum
bu sinir.....bu sinir..bu sinir
Geçmişte maddi durum kaygısı yüzünden kendimi bitkin ve çaresiz hissetsemde buna rağmen kendimi seviyorum
bu bitkinlik......bu çaresizlik........pat..pat..pat ve şimdi tekrar değerlendirme yapma zamanı
Bolluk için EFT yapıyorum çok mutluyum bundan dolayı kendimi seviyor ve onaylıyorum....oleeeyyyyyyyyyy :)
Alt 24-01-2009, 11:21 AM   #15 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

DÜŞÜNCE ÜZERİNE BAZI SÖZLER

5 D kuralı
Düşünce
Düşünce
Değil
Düşümeden
Düşünce

DÜŞÜNCE DÜŞÜNCE DEĞİL, DÜŞMEDEN DÜŞÜNCE....

Düşünmek zor iştir.Muhtemelen bu nedenle çok az kişi düşünür. Henr Ford

Düşünmek, ruhun kendi kendine konuşmasıdır Eflatun

Düşünüyorum, öyleyse varım Descartes
.................................................. .............
En bilgece düşünmek,neyi düşündüğünü düşünmektir.Keops
Alt 26-01-2009, 12:05 PM   #16 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

ATATÜRK DER Kİ :
Yapmak istediğiniz dönüşümü gerçekleştirebilmenin tek yolu vardır
Mutluluğunuz sizin dışınızdaki bir şeye bağımlı olduğunda, kendinizi birinin, bir şeyin veya şartların bir kölesi durumuna getirirsiniz.
Bir köle özgür değildir.
Ve özgür olmadığınızda mutluluk mümkün değildir.
İşte bu nedenle mutluluğumuz iniş-çıkışlar gösterir.
Gerçek mutluluk ne iner, ne de çıkar.
Gerçek mutluluk, mutluluğunuzun içten dışa doğru olmasındadır.
Bu bağımsızlık, çaba ve feragat gerektirir.

M. Kemal Atatürk
Alt 02-02-2009, 12:18 AM   #17 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

BEDEN ve Ruh.. nefes ve hayat..birbiriyle bağlantılıdır
Nefesini değiştir hayatın değişinr.
bedenini değiştir ruh halin değişir..
Şimdi nefesini kontrol et.
Nefesini tutuyorsan: ölmek istiyorsun,yaşam anlamsız
Sığ nefesler alıyorsan : kıtlık düşüncesiyle yaşıyorsun.
Nefesini hırsla burnundan içeri çekiyorsan :hayatla mücadele ediyorsun ve yaşam sana zor geliyor.
Dengeli düzenli ve diyaframdan nefes alıyorsan: bebekler kadar kirletilmemiş bir bilinçaltına sahipsin ve yaşamla uyum içindesin.İsteklerin hızla gerçekleşiyor.
...........................haydi şimdi derin bi nefes al ve yavaşça ver.................
Nefesini kontrol eden duygu düşünce ve davranışlarını kontrol eder.
Bugün tam ve bilinçli bir nefes almadan önce içinden gerçekleşmesini istediğin bir şeye niyet et.. 1-2 dakika derin nefeslerini al ve şimdi onu unut.git ve başka şeylerle ilgilen.
yaşam seni tüm tazeliğiyle bekliyor....
Alt 21-02-2009, 08:44 PM   #18 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

HER ZAMAN YAPTIKLARINI YAPARSAN HEP AYNI SONUÇLARI ALIRSIN.
Öyleyse yaptıklarını değiştir ki hayatın değişsin.
Yarın neyi farklı yaparsam istediğim yaşamın temellerini atıyor olurum??
İşte kendine sorman gereken soru??
Unutma farklı eylemler farklı sonuçlar doğurur..
Neden pozitif düşünmeye çalışıyoruz zannediyorsun? çünkü düşüncelerimiz hislerimizi,
hislerimizde davranışlarımızı etkilesin diye ...
Alt 12-03-2009, 01:40 AM   #19 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

EFT İle gün içinde yaşanılan stresten kolayca kurtulabilinir.
EFT yap stersinden kurtul .. NLP ile bakış açını değiştir... bu kendini için yararlı teknikleri öğren ve kullan.
En güzel yatırım insanın kendine yaptığı yatırımdır.. kendine yatırım yapman kendin ve bütün için faydalıdır..
Değişim senden başlar halka halka tüm çevrene yayılır :))
Olumlu yöndeki değişimine sağlam adımlarla devam etmen dileğiyle...
Alt 07-05-2009, 10:55 AM   #20 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

Standart Cevap: KEOPSTAN.....Değişim günlüğü

ŞÜKÜR:::::::::::::::::::::::::::::::
ŞÜkretmek çekim yasasında ve kutsal kitaplarda çok bahsedilen bir durumdur..
Şükretmek sahip olduklarınızı çoğaltır..istediğiniz gerçekliği kendinize çekmenize yardımcı olur..
ŞÜKR=sahip olma duygusu demektir
Küçük şeylere bile şükrederek ve sahip olma duygusunu yaşayarak yokluk durumundan bolluk durumuna geçersiniz...
ve sahip olma hissine alışan bi kişi sahip olmak istediği nesnelere odaklanırken bu duyguyla odaklanır... ve onu daha hızlı ve kolay yoldan elde eder
Şimdi gerçekten şükredebileceğim ne var diye sorun bakalım günde 10 dakika şükretme egzersizine ayrılın..ve sonra olumlamamı yparsınız imgelememi onu bilemem ama
bu yazıyı yazabildiğim için müteşekkirim:)

Bookmarks