29-10-2007, 04:55 PM
|
#30 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: sezenin gunlugu Alıntı: SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
Selam hayal ablacim ve diger arkadaslarim. valla billa yeni okudum soke oldum ya hayal ablamin annesi benim icin yasin okuyormus allah ondan razi olsun ya agladim agladim okuyunca ben calistim ya cumadan beri sabah eve 5de geldim gunduzde uyudum anca sizinleyim:) hayal ablacim ya persembe gunu saat 2bucukta bebekleri transfer etiler bana bende cuma gunu saat 4de basladim calismaya 5 saat gunduz uyku ile tum geceleri calistim bu sabaha kadar birsey olmamistir demi bebekelrime. yaaaaaaaaaaaa ilkinde el bebek gulbebektim ama ayakabimi bile esim giydirdi. budefa valla caliosyorum kostuyorum ama inanmiycaksiniz ama bu seyler tesaduf degiler ya insallah bebegim sizlerin duyor sesini. insallah yarabim | duyuyorlar tabii,bende nedense hep çoğul konuşuyorum bu bebişlere..içimden hep onlar diyesim geliyor..kaç taneler bu melekler bilmiyorum ama tekil kullanamıyorum..sezencim dualarımız düşüncelerimiz seninle...inan bir arkadaşım daha var can arkadaşım bir onu bir de seni düşünüyorum...yeni reikiye uyumlandım yapabildiğim kadarıyla senin içinde yapmaya çalışıyorum,meditasyona seni de ekledim..ehhh nacizhane yerini bulur inş..ben inanıyorum bulacağına da hatta bulduğuna..dualarımız herkezi kapsamalı ki bize faydası olsun..
şşşştttt tatlı melekler! beni duyduğunuzu biliyorum.annenize sıkı sıkı yapışın emi,sıkı tutunun o sizi zaten bırakmaz emin olun,,ee bizlerde gözlerimizi dörtledik faldaşı gibi bekliyoruz ve sizi çok seviyoruz..bakın biriniz kız olursa ona güzelleşmenin sırlarını öğretcem haa ona göre,gülmeyin yaa biliyorum siz zaten güzelsiniz,hem gülerken kasmayın kendinizi kırışırsınız ayol bak sezencim gördün mü nasıl duydular beni
hadi sezencim gönlünü ferah tut,kendinize iyi bakın...
__________________ bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar.. |
| |