Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Öğrendiklerim

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Öğrendiklerim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar sıranızı bekleyin para benim bide 35 yaşına kadar aşkla ilgili subliminal mesaj verseniz sayın asisler ruh eşini bulma vs vs şeklinde 35 yaşımda hem para hem aşk ; Cahit Sıtkı Tarancı ikinci kez bu defa hasedinden ölür....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Öğrendiklerim

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-10-2007, 11:15 AM   #11 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Öğrendiklerim

Arkadaşlar sıranızı bekleyin para benim
bide 35 yaşına kadar aşkla ilgili subliminal mesaj verseniz sayın asisler ruh eşini bulma vs vs şeklinde
35 yaşımda hem para hem aşk ; Cahit Sıtkı Tarancı ikinci kez bu defa hasedinden ölür.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 03-10-2007, 11:34 AM   #12 (permalink)
asisler
Guest

Siz böyle demişsiniz ya hani

" bide 35 yaşına kadar aşkla ilgili subliminal mesaj verseniz sayın asisler ruh eşini bulma vs vs şeklinde "

işte tam şimdi şu anda evrene gönderdiniz bu isteğinizi.

Bundan sonra sadece beklemek yeterli olacaktır. ve GÜVENMEK.

NEDEN diye sorgulamaktan vazgeçmek.

Tebrikler Nazlı hanım 35 yaşında adresinize teslim olmak üzere ruh ikiziniz yola çıktı bile.

BAŞKA Bİ ARZUNUZ
Alt 03-10-2007, 12:18 PM   #13 (permalink)
asisler
Guest

DİKKAT OKUYACAĞINIZ YAZIAR SUBLİMİNAL MESAJLAR İÇERMEKTEDİR

1- Sen büyüksün ve seni zenginliğie taşıyacak olan aklından kaynaklanan büyüklüğün. Aklını her zaman, her yerde, her ortamda kullan ki o da büyüsün sende !

( 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN, Ruh ikizim bana doğru geri dönüşü imkansız adımlar atarak hayatıma girmek üzere)

2- Kendisinden daha iyi giyinmediğin biriyle amacın ne olursa olsun diyaloğa girme. Aksi taktirde kendine olan güvenin zedelenebilir. Bunun için yapman gereken zaten belli. BAKIMLI OL

( 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN, Ruh ikizim bana doğru geri dönüşü imkansız adımlar atarak hayatıma girmek üzere)

3- İşinde ve hedefine ulaşmada o kadar inançlı, hem kazanan hemde kazandıran biri ol ki, hedeflerin bir an önce seninle bir araya gelebilmek için gereken yolları kendileri açsınlar.

4- Gerekmedikçe kendin hakkında konuşma. Konuştuğunda ise bunu böbürlenmek için yapma.

5- Aklını sahiplen ve başkalarının hayatına burnunu sokma ! Bu sana kaderinin efendisi olma gücünü verir.

6- Bir zaman bütçesi yap ve bu bütçenin iş kısmında daima zor olanı başarmak ile ilgilen. Bunun ardından kolay işlerve hedefin zaten kendiliğinden sana gelecektir.

7- Üstlerine karşı kendinin efendisi ol ve görüntünü eyleme dönüştür.

8- Yüce SIRRI kullan. Dünya ya gönderdiğin her iyilik sana bir şekilde ve bir zamanda belki de katlanarak geri gelecektir. Bunun için sürekli verici ol. POZİTİF OL

9- Bütün anlaşmalarda sessiz kalan üçüncü bir tarafın olduğunu unutma. DÜRÜST OL.

10- Başkaları tarafından aşağılanmak istemiyorsan, kendini çok fazla ciddiye alma.
Alt 03-10-2007, 01:08 PM   #14 (permalink)
Üsteğmen

36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Evet Evet Evetttttt Olay budur. Saygıyla ve takdirle karşınızda eğiliyorum Sayın Hocam
ve Sizi Nazlının Lamba Cini ilan ediyorum.Üçüncü dilek hakkımı saklı tutuyorum. (nie beşiktaşlı smiler yok )
Alt 03-10-2007, 01:12 PM   #15 (permalink)
asisler
Guest

inanın varya bende Beşiktaşlı smiley lerden yana dertliyim...

Ama ilgilenelim bu konuyla...

Sayın evren lütfen bize 3 gün içinde beşiktaşlı smileyler gönderirmisin....

Hadi güzel Evrencim benim

Bak şimdi üç gün içinde gelecek smileyler söyledi dersin
Alt 03-10-2007, 01:18 PM   #16 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point

Alıntı:
SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
nedense kendimi daha 25yasinda saniyorum neden bilmem. davranislarim dusuncelerim, giyim tarzim istedgim bebeklerde bakarsaniz kendimi tam 25lik saniyorum. utanmasan 18lik sanacagim yemin ederimki valla billa 15yasindaydim soranlara 18yasimdaydim derdim 16ti oldum 18dedim 17 oldum 18 dedim 18oldum oyil zaten bayram ettim bak simdi 40merdiven dayadim.

merhaba sezennl, ben de aynen senin gibi hissediyorum. yaş 32, saçlarım döküldü, biraz göbek yaptım ama ruhum genç. içimdeki çocuk hala yaşıyor. saç ve göbek için önlemlerimi almaya başladım. çalışmalar devam ediyor.

neyseki 35 e daha var. bu nedenle Asislerin telkinleri bana yarayacak diye düşünüyorum. tekrar teşekkürler
Alt 03-10-2007, 04:35 PM   #17 (permalink)
Üsteğmen

geç dalganı asisler geç nurtopu gibi beşiktaşlı smileyler im olucak
Alt 03-10-2007, 11:50 PM   #18 (permalink)
asisler
Guest

Ya geçen gün Ferya nın mesajına cevap verecekken araya giren bir telefon konuşmasıyla alt üst olmuştu herşey. O bakımdan şimdi cevap versem olurmu

Diyorum ki maddi paylaşııda bi dernek gibi bişey kurarız. Orada oluşturduğumuz havuz sisteminde toplarız paralarımızı olurmu ?

Bu arada ilk üyemiz Sayın PAMİRMÜHÜR olacak sanırım.
Alt 04-10-2007, 10:34 PM   #19 (permalink)
asisler
Guest

1- Telepatiye inan ve görüşeceğin kişiyle randevuna başlamadan 5 dakika öne iletişim kur, POZİTİF liği düşüncelerinle aşıla.

2- Senin oyununda en önemli kural, sana nasıl davranılmasını istiyorsan başkalarına öyle davranmak. BUNU BÖYLE BİL.

3- Verdiğin kadarını yada daha fazlasını alacaksın bu kesin. O ZAMAN NEDEN DAHA FAZLA VERMEYESİN Kİ ?

4- 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN

Bu paraya sahip olacağım biliyorum inancım o kadar güçlü ki, parayı gözlerimin önünde görebiliyorumve tutuyorum. Varolduğunu, tüm beceri ve dikkatimle dürüst bir şekilde sunacağım hizmetler karşılığı bana gelmeyi beklediğini biliyorum. Beş milyon doları bana 6 yıl içinde getirecek bir plan var. Benim açık zihnim bu planı görecek ve onu izlememi sağlayacak. Buna karşılık huzurum her zaman benimle olacak.

5- Amacım müşterilerimin çıkarları ve bu geliştirilmesi gereken bir durum.

6- Nereden başladığım değil, sadeece nereye gittiğim önemli ve ben nereye gittiğimi biliyorum. BUNU İSTİYORUM.

7- Olabileceğimin en iyisi olmak zorundayım ve olacağımda ve OLDUMDA...

8- Çevremde büyük bir potansiyel var ve be bunu servete dönüştürmedikçe o servet değil.

9- UNUTMA eğer hedeflerine ulaşmakta zorluk çekiyorsan bu onların netolmayışındandır.

Alt 07-10-2007, 05:20 PM   #20 (permalink)
Teğmen

pelin nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3
10 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pelin nur is an unknown quantity at this point

teşekkür ederim asisler paylaşımların işimize yarayacaktır umarım
pelin nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks