Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Öğrendiklerim

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Öğrendiklerim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Asıl teşekkür etmesi gereken benim efem Öğrendiklerimi Önemseyip okumak bir yana incelik gösterip Teşekkür ettiğiniz için... En içten sevgi ve saygılarımı sunarım. Bu arada SIR dan herhangi bi isteğiniz var ise söyleyin lütfen... Geçen gün bi arkadaşımız beşiktaşlı smiley istedi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Öğrendiklerim

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-10-2007, 05:43 PM   #21 (permalink)
asisler
Guest

Standart Ynt: Öğrendiklerim

Asıl teşekkür etmesi gereken benim efem

Öğrendiklerimi Önemseyip okumak bir yana incelik gösterip Teşekkür ettiğiniz için...

En içten sevgi ve saygılarımı sunarım.

Bu arada SIR dan herhangi bi isteğiniz var ise söyleyin lütfen...

Geçen gün bi arkadaşımız beşiktaşlı smiley istedi ve eğer okuduysanız aşağıdaki bölümlerde ben de sparişini vermiştim... Ve artık beşiktşlı bi smileyimiz var...

SIR çalışıyor. SIRalayın isteklerinizi

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 07-10-2007, 06:20 PM   #22 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

Asisler seni gerçekten kutluyorum.Anlatımların çok güzel ve tüm bunları bizler için yapman daha da güzel.
Sır dan o kadar çok istenilecek şeyler var ki.Acaba sıralamak gerekli mi?Yoksa hepsini birden mi istemeli?
Alt 07-10-2007, 06:28 PM   #23 (permalink)
asisler
Guest

Kesinlikle sıralayacaksın hülya.......

Ve bunu küçükten büyüğe doğru yapacaksın...

İftar saati olması nedeni ile uzun yazamıyorum çünkü yemeğimi bile kendim yapıyorum yaaa...

Ama gereken sparişleride erdim bu arada Evren e... 44

Bu akşam burada SIR rın SIR rını yazmaya çalışacağım dilim döndüğünce.

Çünkü SIR reddedilemeyecek bi gerçek ve doğru kullanımı çok önemli...

Yoksa hep ben istedim der ve bekler dururuz...

Çok şükür ALLAH c.c. a ben istiyorum inan iki yada üç gün sonra oluveriyor bi şekilde...

Flash Flash Falshhh... Kamuoyunda dr. attraction olarak anınan www.hayatimdegisti.com üyesi asisler SIR rın SIR rını açıklıyor... Bu müthiş haber bu gece saat 00:15 te Uğur Dündar ın hazırlayıp sunduğu ARENA programı ile CNN Turk ekranlarında.
Alt 07-10-2007, 06:36 PM   #24 (permalink)
Yüzbaşı

190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

sen çok yaşa emiii
koptum resmen yaaa
tamam asisler önemli açıklamalarını bu gece arenadan mutlaka dinliycem.ama lütfen anlaşılır olsun.detaycı biri olarak detay istiyorum.
şu sırrı kaç kez okudum ama kafamda hala bir çok soru var.kitabın içinde bir yazı vardı.evrene bir soru sorduğunuzda kitabıda elinize alarak her hangi bir sayfasını açın okuyacağınız bölüm sizin düşüncelerinizi oluşturacaktır gibi.... bunu çoğu kez denedim doğru... wave
ama çözemediğim çok şey var sırla ilgili.açıklık getirirsen ve yöntemlerini açık olarak anlatabilirsen sevinirim.galiba çoğumuzun bilmekten çok uygulamayı öğrenmeye de ihtiyacı var.sevgilerimle...
bu arada anlatacaksın ya heyecanlandım,kalbim pıt pıt oldu...
ayyyy neler öğrencem acaba??
Alt 07-10-2007, 06:44 PM   #25 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point

CSK DANIŞMANLIK merhaba seninde benimgibi kendini genc hisetmen favkalede. ama bugun benim sinirlerim yipranmis kendimi yasayan degil patlayacak bombagibi hisediyorum. ya uyudum tum gun. sabah ise gitim is arkadasimla kavga etim ve eve geldim uyudum. uyandim ve tum sucun bende oldgunu anladim benim nayim var ya:) valla billa. az sonra ise yine giodecem daha gitmeden adama nasil bagiracagimi cagiracagimi hesapliyorum. ben delimiyimya? ya ben neyim asisler benimicinde sirdan istegin sinirleimin alinmasi olsun lutfen sinir kupuyum ben ya. kimseyle gecinemez cadi moruklardan olacagim yakinda. oldum bile.
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2007, 10:17 PM   #26 (permalink)
asisler
Guest

[youtube=425,350]

Kendi kendine teslim olmaktan vazgeç. Birazcık kendinin Efendisi ol yaaa... İnsan hep anlık tepkileri ile yön verirse hayatına yandık valla heeee.. Konuşmadan önce bi an düşünüp söylemek istediklerin için kendine NEDEN diye bir sor. ben bunları neden söyleyeceğim. O zaman ikili ilişkilerin daha başarılı olacaktır diye düşünüyorum.

Bunun yanında Lütfen sadece göz gezdirmekle kalmayıp okuduklarınızı hayatınızada geçirirmisiniz.

1- Telepatiye inan ve görüşeceğin kişiyle randevuna başlamadan 5 dakika öne iletişim kur, POZİTİF liği düşüncelerinle aşıla.

Diye bi madde yazmışım aşağıda dimi. Eğer biz telepati yoluyla pozitif enerjimizi görüşeceğimiz kişilere gönderebiliyorsak ki bu bi gerçek.

Yukarıda yazdıklarında ise sen " daha gitmeden adama nasil bagiracagimi cagiracagimi hesapliyorum." demişsin. Peki bu sence telepati yolu ile karşı tarafıda kavgaya hazırlamaktan başka bişey olmuyormu ? bunu bi düşün istersen...

Şu SIR ile ilgili konuya gelince... oda çok yakındır.... ama şimdi değil.
Alt 07-10-2007, 10:48 PM   #27 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 14
20 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bubu is an unknown quantity at this point

Secret filmini bugün izleyebildim nihayet teşekkürler.Secret kitabını okumştum okuduğum zaman epey denemeler yapmıştım.Zaman zaman başarılı da oldum.Telepatiyle düşünceyi aşılama nasıl oluyor?karşımdaki kişi isteğim gibi davranıyor türünde olumlamalar mı? üçüncü göze bakarak istediğni yaptırıyormuşsun o türde mi acaba?hoşçakalın
bubu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2007, 10:49 PM   #28 (permalink)
hayalayaz
Guest

ben sabırlıyımdır beklerim ...diyecem ama...kardeşim yedi aylık insanda sabır ne gezer..ne sölüceksen sööööle hadi.. 96 geberdik.. .kibarlık edeyim dedim sustum kaç gündür yettiiiiii...
Alt 07-10-2007, 11:56 PM   #29 (permalink)
Yüzbaşı

arkadaşlar secret filmini izlemeyi bende çok istiyorum.lakin 1 yıldır urfadayım,buralar ankaraya hiiiiiiç benzemiyor.filmi bulamıyorum.sitede yayınlanmış diye okudum az önce.akıllı ben yine bulamadım dım tabi.
kafam mı karıştı acaba?neyse beni yönlendirirseniz karmaşadan kurtulucammmm
şimdiden teşekkürler....
Alt 08-10-2007, 12:12 AM   #30 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...p?topic=1644.0
Bu linkte var.Ancak google bir süre sonra kaldirabilir videoyu...İzlemeden oncede bir kaç dakika yüklemesi için bekleyin sonra başa alin oyle izleyin.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks