Selamlar Hayatımdeğişti Dostları.
Hep bir değişim ve hayatımızda daha güzel şeylerin olmasını istedik.
Ben de çok istedim değişmeyi. Neler yaptım bu değişim için.
Şu bir gerçek ki hayatımızda neler oluyorsa hepsi biz izin verdiğimiz için oluyor. Aslında biz önce o olayı kafamızda oluşturuyoruz sonra oluyor. Hayal ediyoruz ve gerçekleşiyor.
Bu işin güzel yanı bizim irademiz içinde gerçekleşmesi. Dış herhangi bir etken olmaması. Biz düşlemessek o olay olamayacak.
Bunu herkes söyler "Güzel bakan güzel görür güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayattan lezet alır."
Ben de tüm değişim çalışmalarım içinde bunu çok iyi biliyordum. Bilmekle inanmak arasında çok fark var. Tam inanmadığım gözardı ettiğim için bu sadece bir söz olarak kalıyordu. Artık inanıyorum. Her an heryerde ne olura olsun bunu önce benim düşündüğümü ve sonra geçekleştiğini gördükçe buna daha çok inanıyorum.
Düşünce alışkanlıklarımız olabilir. Hepsini gözlemleyebilirsek ve gerçekten spesifik bir hedefimiz varsa ona göre düşünmeye kendimizi alıştırırsak hayatımız buna göre şekillenmeye başlar. Geçmişimizde neler olduğunun önemi yok. Sadece şunu bilelim biz neyi düşlersek o oluyor. O zaman düş sınırlarımızı genişletmeye ne dersiniz...