Merhabalar.. Hayatım Değişti.com.
Tek başıma altından kalkamadığım hayatıma hoşgeldiniz...
Kendimi tedavi amaçlı boş zamanlarımı değerlendirme amaçlı birsürü faaliyette bulunsam da bu mahalleye gelene dek çok da haberdar değilmişim diyorum kişisel gelişimden...
Sitenin heryerine birşekilde birşeyler yazdım ama sanırım en iyi buradan takip edebileceğim kendimi...
Öncelikle emeği geçen herkese
sanırım 15 gün kadar oldu ben geleli ve çevremde herkese duyurdum sitenizi..
İlk sıkıntım kilo konusunda..
uyarılarınızla hemen dinlemeye başladığım kilo mp3lerini bir kenara bırakıp....
güven,ego güçlendirme ve suçluluklarla devam ediyorum..erteleme huyum nedeniyle de bir de ertelemelerim var...
Türkülerin arkasında dinliyorum telkinleri..okuduğum kadarıyla sorun yok bu konuda...
sık dinleyemiyorum.
günde 2-3 saat kadar dinlemeyle bu 80 saat nasıl dolacak bilmiyorum ama 2-3 gündür yolu yarıladım
ha bu arada şu programı indirdim..Lucille..ne işe yaradığını da hala çözemedim arada bir baloncuk ellerine bak falan diyor:)))
değişim falan yok bende ne oluyor ki diyordum ki tam..rüyalarım dikkatimi çekti..forumda görüp ciddiye almamıştım..resmen kabus..
hepsini de dün neredeyse 8 saat dinledikten sonra yaşadım...
gözümü kapatıyorum bir oyuncak biblo gibi bebek yiyorumyadabir diğerinde bir yılanı yatak odamın kapısında başından tutup zehirini akıtıyorum yere..(yorum da isterim
)daha böyle bir çok saniyelik rüyalar...
sonra bu gün de çok acıktığımı farkettim ve dedim ki ben bu günlüğü bir yazayım bakalım bakalım normal miyim? aldığım yol doğrumu.
...düşüncelerinizi bekliyorum.
ve İzmir deyim...toplantıya görünüşe göre katılamıyorum...